44

Анонимен

преди 8 години

За жалост имаме само едно ястие с българско име.Другите масово са турцизми.Както и привнесени от русия и западна европа.Както и нямаме нито едно българско име за чешма!

43

Анонимен

преди 8 години

Разплутият страхливец,признава че Доган е спасил България.....докато той се е крил под на кака шалварите!!!!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....някой осъзнава ли какво плашило са сложили на чело на една страна?????Къде е ЕС и Краварника за да скастрят Турция.......А няма ги както ВИНАГИ!!!!!

42

Костадинова

преди 8 години

До тонкаТонке, и Кипър така, косъм не му падна, ама е на две разделен.

41

Анонимен

преди 8 години

Бойко не ставал за Премиер, така ли?А кой друг става?Кой има смелоста да ръководи държава от нескопосани хора и в такава криза?Видяхте, че другите набучиха онова недоразумение Орешарски!Никой не предлага реално име.Значи само Бойко става за премиер.

40

Анонимен

преди 8 години

Турция ще бъде разкъсана.Ще бъде създаден Велик Кюрдистан.Нещо да кажеш турчин?Ислямска Държава ще си отиде като Третия Райх.Всичко това ще бъде напавено от Китай,Русия, САщ.А турчине ти пак ще си живееш в своите мечти и измислен свят.

39

Анонимен

преди 8 години

Кремъл плаща и на Дпс - Доган, и на Атака - Волен.Няма по-мръсен шапшал от пияния руснак бе!

38

Анонимен

преди 8 години

Само Борисов отстоява нашите интереси, а троловете нека си плюят.Дипломацията трябва да е тиха, а не като жужето да забранява на руснаците да почиват у нас, тия живеят още в 13 век!Русия и Турция имат големи политически интереси у нас, защитавани от Дпс, Бсп, Атака, Дсб и още 1000 други.Всички играят срещу Герб, но народа си гласува за Бойко.

37

ТУРЧИН

преди 8 години

ГАЗПРОМ ОБЯВИ, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА "ТУРСКИ ПОТОК",И СВАЛЯ СПЕЦИАЛНО ЦЕНИТЕ НА ГАЗТА ЗА ТУРЦИЯ :)))))ВСИЧКО Е ЦИРК НА ПЮТИН, ЗА ДА СИ ЗАДЪРЖИ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ СТОЛ :))))))ПЪК ВИЕ СИ ВЯРВАЙТЕ :)))))НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА, КАКТО КАЗВАТ :)))))))

36

Анонимен

преди 8 години

до Гешо. Грешиш като месиш политиката на едни и други с дърпането напред в икономиката. И едните и другите не искат да сме силна икономически държава. Китай са комунистическа държава, а имат силна икономика. Значи проблема не се решава с русофили и русофоби и кои да останат гешо. Проблема е ,че сме малки, никой няма да ни го позволи., а и е пълно с предатели и *** които искат власт за да крадат. За да са на власт стават *** на силните. Анадъмно?

35

Пешко

преди 8 години

Ей я новата силна пеювска медия канал3 поканили днес в студиото следните забележителни спецове по всичко - гл.ред. на ол.иго.френската квик.бг, подложката на Бюрека Ива Николова и мазния гну.сар Юли Москов, известен точно с нищо. Естествено тримцата се надпреварваха да обясняват за някаква уникална мега-криза и т.н. Обаче преди догановото слово, Местан беше пич нали така.

34

Анонимен

преди 8 години

sramuvam se ot vas gn Borisov

33

Анонимен

преди 8 години

Между другото, позицията на България в тази ситуация е доста добра. Точно така трябва да бъде, както сега. Да не им се позволява на турците, най- вече, дори да си помислят да се намесват във вътрешните работи на страната. П. С: Не че ДПС ни е малко зло, но все пак...

32

Пешко

преди 8 години

Нови кутевизми - врякат за някакви заплахи за националната сигурност на базата на някакви лъжи и измислици, и като им кажеш "абе я кротко, да се оправят там в дпс", те наричат протурчин? При положение, че самите те ти говорят колко велик е Доган? Тва кутевизмът е сбъркана работа бе

31

гешо

преди 8 години

Когато България се изчисти от увредените *** и влиянието на феодалната държава - *** Русия, ще дръпнем рязко напред !!!!!!!Справка : ПОЛША, Чехия ,Румъния ............

30

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 34,тва инфо да не се окаже като онова за коледното обръщение на Вова към всички българи

29

тонка

преди 8 години

Русия много е закъсняла! През изминалата година ни нанесоха много коварни удари и направиха опити да дестабилизират България! Затова и Путин ще си получи заслуженото - ФАЛИТЪТ КОЙТО ИДВА !!!!!!! А България и Турция са в НАТО и КОСЪМ НЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ ОТ ТЯХ, ВЪПРЕКИ КВИЧЕНЕТО !!!!!!!

28

Опитващ се да мисли

преди 8 години

До ЕкспертЕксперте,Южен поток е проект между ЕС и Русия. България е просто една от транзитните страни.Не ние, а Италия трябва да се откаже от проекта. Като краен консуматор на газта. Италия, Гърция, Австрия преценяват дали е безсмислен проекта.

27

Анонимен

преди 8 години

СТАВА ОЧЕВАДНО, ЧЕ ТИКВАТА ОТ БАНКЯ Е ТУРСКИ АГЕНТ И ТРЯБВА СВЕТКАВИЧНО ДА БЪДЕ ВКАРАН В АРЕСТА! КЪДЕ Е ДАНС, СПИ ЛИ?!

26

А СЕГА?

преди 8 години

ДА НЕ/НИ СЕ МЕСИ???????ТОЕСТ КОЕ? ГРЕШКАТА ВЯРНА ЛИ Е?

25

орсов

преди 8 години

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ РУСКИ АГЕНТИ, КАГЕБЕЙСКИ ОСТАТЪЦИ, БЪЛГАРСКИ СЛУГИ - ПРЕДАТЕЛИ !!!!