192

Анонимен

преди 8 години

Другари русофили, вие не можете ли.да разберете че сте въпрос на време, и в България и по света с русия останаха само араби от Сирия и иран, по точно диктатора на сирия, сирийците се давят за ЕС и никой за русия, в България сте само пенсионерите, никой не е вечен

191

анонимен

преди 8 години

някой не знае коя история да 4ете-ами 4ети българската история,разходи се из България,*** до Батак,виж костницата,не ти пожелавам да ти вземат детето от ръцете,както ени4арите ,но ако може6,си го представи и тогава говори за "добрите турци"

190

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ШУТ СЪМ.....ама казвам "ИСТИНИ" --ОТ КОИТО БОЛИ....ха,ха,хааааааааааааа!/..това е ролята на всеки "добър ШУТ"----В КРАЛСТВОТО...!!

189

Анонимен

преди 8 години

Тази ... на снимката още не може да забрави как съвсем за малко не успя да продаде на турски мафиот сградите на Галерията за чуждестранно изкуство и на бившата Държавна политехника (после ВМЕИ) по времето, когато беше "външен министър".Спомня ли си някой този скандал?

188

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен258 а двата и половина млади, способни и работливи българи ИЗБРАЛИ ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ не ги ли броиш, 258, знай че тези два милиона и половина българи гласуват няма да имате кьорав русофил руски предател в парламента, вие и без това сега едва влизате в парламента

187

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Ааааа---не , е така ...ха,ха,хаааааааа....Гергов, и Позитанци ----РАЗГРАБИХА ВСИЧКО ВЕЧЕ..!

186

Анонимен

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааааа...Виждам от ника ти че си шут .... добра шега !

185

Анонимен

преди 8 години

До 249. Малко факти - 1989 г население на България 8 950 000 жители , от които 7 500 000 с българи . 2015 население на България 6 000 000 от които 3 500 000 българи. Още малко демокрация и наистина ще се случи това , което не се е случило през турско ПРИСЪСТВИЕ. Българите ще изчезнат като етнос.

184

daa

преди 8 години

една овца разбила и съсипала България продължава усърдно да работи за унищожението на нацията.

183

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Ше се "запознаеш" и с Турция.....КАТО ВЛЕЗАТ В ЕС..!ГАРАНЦИЯ!

182

Анонимен

преди 8 години

До ДОГАН Е ПРАВ!Но ти не си прав .Това дето построи бай Тошо за 45 години още не могат да го разграбят .Както каза всеки има макар и панелка.Сега колко хора могат да си позволят да си купят жилище ? Ако толкова милееш за султана отиди го търси в турция .

181

Анонимен

преди 8 години

тая коя беше ? ))

180

Запознат

преди 8 години

15 години герберско и седесарско управление направихо това което 500 години турско и 50 години комунизъм не успяха.Сринаха държавата изгониха 2.5 млн. Българи зад границя и доброволно предадоха на Турция и НАТО държавния суверинитет,такава чума като тези България досега не е виждала.

179

Анонимен

преди 8 години

Има ли поне един от бившето СДС, който да не е (да го наречем за кратко) туркофил?

178

Анонимен

преди 8 години

Е не бива, ама си е така

177

ДОГАН Е ПРАВ!

преди 8 години

500-г. ПОД ВЛАСТТА НА Султана ------НИЩО НЕ СА ПРЕД 50-г. КОМУНИЗЪМ!!ЗА 50-Г.-----КОМУНИСТИТЕ С "БРАТСКИЯ СЪВЕТСКИ ОПИТ", направиха това ---което и Султана не можа....ДА СРИНЕ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И ДА Я ДОВЕДЕ ДО ........"ДЪРЖАВАТА -- НА СОЦ-РОБИТЕ НА ТРУДА"!ДЪРЖАВАТА ---В КОЯТО НАРОДА ,ИМА САМО "ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ", ДРЕХАТА НА ГЪРБА СИ И ...ЖИВЕЕ В БЕТОННА ДУПКА ..!

176

анонимен

преди 8 години

няма ли кой да обясни на тая бръснатата,4е това е история,а не полити4ески интереси.Историята казва,4е Турция ни е поробила,а Русия ни е освободила.Толкоз,просто и логи4но.

175

Анонимен

преди 8 години

какво очаквате от една еврейка!?че е българка?????да бе да!ако не сте чели "Талмуда"-прочетете го и послеси отговорете на въпросакак може такива "българи" като тази,П.Младенов и племеникаму,Луканов,Станишев,Паси,Софиянски,Шулева,мадритскияхитрец и т.н. да са нашиуправници?!а де?!да

174

ДОГАН БЕШЕ ПРАВ!!

преди 8 години

ПЪТЯ НА "СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ"---МИНАВА ПРЕЗ БОСФОРА!ДОГАН--Е ПРОРОК!!!!!

173

Анонимен

преди 8 години

България, ако имаше политици на място, а не предатели и продажници, щеше да направи нещо за многобройните БЪЛГАРСКИ малцинства, които останаха да живеят в границите на Гърция и Албания. Лично съм говорил с такива. Те са българи.Не е работа на БЪЛГАРСКИЯ посланик да ходатайства за турските интереси!Ама де втори Путин...