36

Анонимен

преди 8 години

Ако са вярни доказателствата на Москва, това означава, че до вчера най-близкият съюзник на Русия е търгувал и финансирал терористите, като по този начин и Русия косвено е финансирала терористите!

35

Анонимен

преди 8 години

уважаеми партньори от ЕС и НАТО, чудесно знаете, че Ердоган е един фанатизиран ислямист. докога ще го защитавате или просто вкусът на петрола е много сладък?

34

Анонимен

преди 8 години

Турция че купува, вероятно купува, но това видео не доказва нищо... Имаше един министър на вътрешните работи, който със същите куци доказателства беше тръгнал да съди наред.

33

Ангел

преди 8 години

До турчинАми добре като е време.....Ама като чета историята от 12 водени ,нямате и една спечелена:-)))А пък що бой сте яли ,не е истина.Пак ще е така,да знаеш.....

32

Анонимен

преди 8 години

Русофобите от зор ще приемат исляма!Нема такива мeкeрeтa!

31

Петолъчка

преди 8 години

Щом Ердоган не купува петрол от ИД, не би имал нищо против Русия да бомбардира всеки "ТИР" пътуващ в посока турската граница.Нали така, фенове на полумесеца?

30

ники

преди 8 години

То хубаво, ама как се разбира, че тия снимки са точно от турската граница? Не че са ми приятни турците, ама руснаците много обичат манипулациите и някак си не мога да им повярвам на 100%?Някой ще обясни ли научно как се доказва, че това видео/снимки са точно от турската граница?

29

Анонимен

преди 8 години

Америак знае за петролната схема на Ердоган.И я подкрепя. Как иначе може да финансира свалянето на Асад в тази финансова криза? Летят в района от години, шпионират всички и всичко. Те ако не знаят кой? Подкрепят терористите както винаги са го правили.А тези които смятат че Америка помага на Бъглария нека само да се огледат (ако въобще са в България). България се е превърнала в икономическа пустиня с евро-американски нашииник.

28

рускиня до 38

преди 8 години

Изрично на среща е било показано,че цистерни са покрити за да приличат на тирове.

27

Анонимен

преди 8 години

Руснаците трябва да смажат турците, както са го правили много пъти в исторически план. Фесовете трябва да бъдат натикани в миша дупка, а ерДОГАН и Давутоглу съдени за престъпления против човечеството и за оказване на помощ на терористи, както и търговия с влияние, репресии и прочие. По-лесно ще бъде някой агент на КГБ да ги самокатастрофира примерно.

26

Анонимен

преди 8 години

Значи може и да го е дебнал пред тоалетната, за да избегне публичното осиране..ама не

25

Анонимен

преди 8 години

До турчинТурция за един ден ще окупира Крим, а след три ще превземе Москва. Рамзан Кадиров ще се предаде доброволно и лично ще отреже главата на Путин на дръвника.

24

Анонимен

преди 8 години

Гледам, гледам, гледам /снимката/ - TIRове, цистерни малко ??? Аз ли не съм виждал цистерна, друг ли не е виждал ..... ???????

23

Кузманлиев

преди 8 години

Американците всъщност потвърдиха това което казват руснаците, като признават че петрола отива в турция макар и по контрбанден път. На всеки е ясно че контрабанда в талъв мащаб не може да стане без благословията на властите. Това не е торба друга която да скриеш на тайно място. Так

22

АЗ

преди 8 години

ПО ПЕТ НА НОЖ.....САМО КАТО ГО ЧУЯТ ТУРЮЛЯТА И ЩЕ ИЗБЯГАТ И ОТ АНАДОЛА ....А МАЙМУН МАЙ НЕ СИ ДАВА СМЕТКА ВЪВ КАКВО СЕ ЗАБЪРКВА...А СЪЩО ТАКА И ЧИФ.УТИТЕ....СКОРО И ГАЩИТЕ ЩЕ ИМ СТАНАТ ТЕСНИ....ВСЪЩНОСТ НА МАЙМУН *** МЕ МУ СЕ ПОЛАГАТ

21

Ха- ха- ха

преди 8 години

Турция сваля самолети, Русия прави компромати, а русофилите дружно плюят по "лошата," Турция. Колкото и да се пънете-файда йок! Както гласи една турска поговорка "За е*но дупе цяр няма".

20

Само доказателства

преди 8 години

Без коментар

19

До 22

преди 8 години

Ох ,че ме разсмя помагала с парите от контрабанда на петрол ,наркотици,органи,трафик на бежанци ,търговия с оръжие?Това е което прави Америка срещу БългарияМерси от такава помощ....Неблагодарник ще викаш на някой близък роднидна,драги.....

18

vankata

преди 8 години

Петролът също така може да се пренася и във варели. Цената на борсата е за единица варел, а не за единица цистерна.

17

Анонимен

преди 8 години

Това, че Турция играе с ИД, е ясно на всички. Още повече щом западните медии са го писали, значи не е никаква тайна. Западните и американски медии не са послушни към властта като Комерсант и си пишат истината, въпреки че никак не е угодно това на Обонго. Време е за втвърдяване тона към Турция, но сега пък ЕС е зависим много от тях заради бежанците.Родоотстъпникът от коментар 4 - в Югославия, мyжик, се извършваше ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ, откриваха се масови гробове на косовари. Кое било по-малко?