41

Анонимен

преди 8 години

"Говорителят на държавния департамент Марк Тонър каза на брифинг, че групировката продава петрола от кладенците на посредници, които на свой ред го вкарват незаконно през границата в Турция."ХА-ХА-ХА"Посредника" е сина на ЕрДуган.Американците минават всички граници с този ГЬОНСУРАТЛЪК.Това НЯМА ДА СВЪРШИ ДОБРЕ!!Помнете ми думата.Човечеството уверено върви към Апокалипсис който сам ще си сътвори.Краварите се уляха.

40

Е

преди 8 години

Е ,ЧЕ С ПОСРЕДНИЦИ ЩЕ Е НАЛИ ТРЯБВА ДА Е ПОД ПРИКРИТИЕ..

39

Анонимен

преди 8 години

До 9900 - 59 Не бъди толкова нервен, турчин! Всичко вече е доказано, няма проблем.

38

i'm

преди 8 години

Спокойно, след някоя друга седмица, ще се окаже, че и някои бг бизнесмАни купуват от турски посредници тунджа, а тя пък ще се окаже ИДИЛ-ска:))) Ще настане голяма веселба :)))

37

Анонимен

преди 8 години

Ердоган и Обама ... Те мислят че сме по- ниско от охлюви? Грешка!

36

без визи

преди 8 години

Ако ЕС приеме Турция, рязко ще се увеличи броя на бежанците. На турските бежанци към Европа. При безработица над 15 процента, поне 5-6 милиона турци ще нахлуят в Европа.

35

без заблуда

преди 8 години

САЩ с Анкара, с талибаните, с Правый сектор и с главорезите от ИДИЛ са против Русия. САЩ патологично мразят Русия и искат да владеят целия свят.

34

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА. 39 "Кога *** разбраха за цистерни?"Повярвайте ми! "***" знаят всичко, но те кажа всичко само когато това е необходимо. Като днес.

33

без лъжа

преди 8 години

След като САЩ категорично отрекоха руските твърдения, че турското правителство си съдейства с "Ислямска държава" за контрабанда на нефт от Сирия, значи руските твърдения се верни.

32

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До борецаПомисли над това, че там където свалиха руския СУ - нямаше и помен от ИДИЛ... - а само сирийска опозиция... - и кажи за какво се бориш...

31

бореца

преди 8 години

А какво очакваме да каже САЩ разбира се те нищо не са знаели,не са чули, това е напълно нормално за тях нали са им съюзници!А сега да си кажем цялата истина ИДИЛ беше обучавана,въоръжавана от САЩ,Турция и Саудитска Арабия като джихадистите им доставяха евтин и краден нефт и от друга страна следващата им цел ще бъде именно Кавказ и Русия!Така че Русия правилно действа и спазва всички международни норми за разлика от останалите играчи които действат без решение на ООН или по покана на Сирия!

30

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАБриджа е игр която няма край ...и няма победител ...три вътре в тази игра ..раздаваме и почваме нова ....... споко картите сега са други ..... и тоя път големия шлем на Американците,ЕС и Турците наречен Сирия няма как да стане .....на козовете попа е зад туза ....и е троен

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 51ела в БГ да ти покажа пътища дето от 20 години вървят камиони и автомобили ...и не са ремонтирани ....и пак ги има !

28

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До майорскиНали се сещаш, че Путин го беше обявил големия шлем... - и позорно влезе три лоши... - при това с контра и ре контра...

27

Анонимен

преди 8 години

Някой да е очаквал да кажат друго??? Нееее.

26

Анонимен

преди 8 години

ба Руския самальот го видяха и го отстреляха ....а сите теа цистерни не ги видяха ....малеее големо увъртане пада ...ама нема как ....ще падат глави ...не само в Турция ами и в ЕС и в САЩ

25

Анонимен

преди 8 години

Продава ги на роднини на Ердоган. Нашият си върти бизнеса с ислямистите, а САЩ му гледат сеира.

24

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Руснаци... - по нареждане на Путин и КГБ са оставили микробуса пред летището... - да ни изпробват готовността...

23

Анонимен

преди 8 години

абе ша минават през страната над 5000 цистерни ...и правителството няма да знае чий са ....... леле тея от САЩ ни взеха съвсем за американци .....недейте така бе хора ...в българия 95% от народа има средно образувание най малко

22

Анонимен

преди 8 години

Това е нокаут за Ердоган и Обама! Браво- на Русия! Голям срам- на Ердоган и Обама! И след това- много съжалявам за хората, които все още искат да доверят на САЩ, Турция и НАТО. Голям срам!