99

До 123

преди 8 години

О, ще чуеш и ще видиш! И това, че на брифинга днес присъстваха 120 военни аташета и несметни количества журналисти. Не бой се, ще се чуе, просто още не знаят какво да измислят като отговор и затова са си глътнали езиците. Чакат фашинктонския "коментар"! Е, не че не го знаем де! Що е казала Русия - не е верно, даже и да ти избоде очите!

98

Анонимен

преди 8 години

Да, Ердоган се изгаври с Путин и сега ще си плати. Имиджът на Турция е изравнен със земята... във фейсбук хвалят Путин от всяка точка на света / направете справка сами/. а турците са сочени за терористи. .. една война ще съсипе Турция напълно... да му мислят, когато мечката танцува в чуждия двор..

97

Анонимен

преди 8 години

"На снимките виждаме цистерни товарещи нефт от ИД. На друга снимки виждаме цистерни паркирани до турската граница. За поклонниците на КГБ и милиционера Путин няма никакви съмнения че това са едни и същи цистерни."Е не братко, те турците с цистерни борят Идил, джиткат си из Сирия празни празни

96

Анонимен

преди 8 години

Ave , ne mi puka za turcite , no i rusnacite s tazi naglost , dale4e nema da otidat.

95

Bad Company

преди 8 години

Ако я нямаше русия света шеше да е по-добър.

94

Анонимен

преди 8 години

На снимките виждаме цистерни товарещи нефт от ИД. На друга снимки виждаме цистерни паркирани до турската граница. За поклонниците на КГБ и милиционера Путин няма никакви съмнения че това са едни и същи цистерни.

93

Анонимен

преди 8 години

До Bad Company 114"Западните" вестници казват СЪЩОТО бе чук!!А като искаш да питаш турските що не питаш направа Ким Чен Ун?

92

Западноевропеец

преди 8 години

До Bad CompanyНе бе, Ройтерс пише същото. Или не си в час с английския?

91

Анонимен

преди 8 години

Naglite rusnaci deto izbivat civilni tyurkmeni poluchiha kvoto tarsqt,ot 10 godini teroriziraha sveta i sega tozi shamar na Erdogan shte gi darji vlaga mnogo vreme

90

123

преди 8 години

последно време Путин говори директно и разбираемо,без да се обработва информацията на дипломатически(политически) език,което много ми харесва,понеже е разбираема и насочена към обикновените хора,мисля,че това ще му спечели световна популярност сред тях,както и омразата на световната върхушка,защото ще покаже грозната истина на управленията

89

то Bad Company

преди 8 години

Кой западен вестник - там тези неща не се споменават даже.Understood?

88

:)

преди 8 години

ДПС активизира тролчетата си, но няма никакъв смисъл, защото хората не са прости. ИД продава петрол и този петрол няма къде да отиде, освен в Турция. Освен това, в самата Турция всеки знае за далаверите на Ердоган, но хората си траят, защото ги е страх.

87

Анонимен

преди 8 години

105, на тях не им плащат да гледат как терорстите стават на пепел, а да формират общо мнение , че в България се подкрепя Ердоган, Сащ и ЕС - триглавият змей.

86

Анонимен

преди 8 години

Колко хубаво,това се върти по всички западни медии цял ден вече,а наще надничари от Америка срещу България ще потрошат клавиатурите да ни убеждават в обратното.

85

Aнaдолски кaпути

преди 8 години

Шойгу го извaди голям и те първa ще втърдявa, имa още много в джобa, вервaйте ми!

84

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Само да попитам... - има ли неутрални/международни/ води в Босфора, който е с ширина 750 метра...

83

babata

преди 8 години

Ebreeee eeeeeee. Golemi toiagi ste bre... 80 procenta v bg sa rezil hora bezumnici....

82

Западноевропеец

преди 8 години

Да живее Русия!От тази вечер свалям чалмата!Ние докато бяхме за Аллаха, Таийб беше за парата!

81

Bad Company

преди 8 години

Не ви ли струва странно, че многоуважаваните български сайтове "цитират' само руски медии/пропаганда/. Що , аджаба не цитираха един турски или западен вестник?????? Странно , а?

80

Анонимен

преди 8 години

Мечката е бясна и е вдигнала мерника на ***, скоро Ердоган ще е история, защото Европа и НАТО ще го пожертват. Той и без това е долен двойен играч. А руснаците правилно действат - Сорос и сие навън, чуждо субсидиране навън, оглед на приятелите и враговете и яко зачесване. Путин добър никога за САЩ и еврейските медии няма да стане, поне да си разчисти както си знае.