20

Анонимен

преди 8 години

До до 18 Не е вярно,тази инавазия е планирана за да се създаде хаос и страх в Европа за да се включи в унищожението на Сирия,после Иран ,после Русия,план от слугите на сатаната

19

Анонимен

преди 8 години

На Турция се разчита де факто най-много за навлизане в Сирия защото има огромна армия и е член на нато,Турция също фигурира обаче както и С.Арабия в Цион.план на Одед Йинон и съответното им разпадане,което твърде вероятно би смазало Европа от имигранти после.само,че окулта навсякъде не го е грижа за страните в които управлява,но за излизането на антихриста и това е общия им знаменател.

18

info.

преди 8 години

Премиерът Бойко Борисов, който беше в Истанбул, благодарил в телефонен разговор на президента Ердоган за помощта, която Турция ни оказва с бежанците.Благодарих на премиера и на неговия здравен министър за добрата работа по бартера на ваксини. Така страната ни получи необходимите 5-валентни ваксини, а в замяна предоставихме на Турция БЦЖ ваксини срещу туберкулоза, които се произвеждат у нас.

17

АТАКИСТ

преди 8 години

до 21 350 броя самолети ли имате само? Малко са. Измисли си още като бройка. Като ги измислиш можем да направим една игра на CS. Най-новата версия на ИГРАТА е *** срещу Асад!

16

АТАКИСТ

преди 8 години

Турция ще влезе в Сирия? С какво? С турската *** Mерцедес Спринтер или с турски парцали от Waikiki?

15

Анонимен

преди 8 години

Турция е лицето на мюсулманското братство,С.Арабия на уахабизма,двете се борят за техния дял от разкъсването под липса на международно право на суверенна Сирия,Одед Йинон казва това в Цион.план за Средния изток:"всеки вид междуарабска конфронтация ще ни улесни в краткосрочен план и ще скъси пътя до по-важната цел за разпадането на Ирак на деноминации като в Сирия и Ливан"

14

АТАКИСТ

преди 8 години

до 12За какво да споменава хамериканците, като той Доктора отдавна е казал че Вашингтон снабдява опозицията с оръжие??? Доктора говори вече и за останалите подкрепящи тия б..оклуци от ИД освен САЩ. От Марс ли падаш или от днес започна да четеш новини за конфликта ?

13

Анонимен

преди 8 години

Асад на въжето долу русия

12

Анонимен

преди 8 години

КАКВО Е Асад Представител на едно малцинство което управлява седем пъти по голямото мнозинство наследил е власта от баща си НАЛОЖЕН като компромис от чужди за сирия страни И в момента се задържа на власт само благодарение на чужди армий НА КОЙТО Е ИГРАЧКА НЯКОЙ ДА ОТРЕЧЕ ТОВА

11

Патриот

преди 8 години

Слава Асад ,слава Сирия и Русия!

10

Анонимен

преди 8 години

6За чии Асад няма да спомене американците, те също са му смъртни врагове. Може би защото той разполага с факти, а ти с конспирации.

9

АТАКИСТ

преди 8 години

до 9 Доктора ако е Никой, Володя нямаше да праща Крайцера Москва за да му спасява *** 2012-та, както и сега в източно Средиземно море! На този крайцер има толкова ракети и боеприпаси, колкото в цялата ни армия няма+ядрени ракети.

8

Анонимен

преди 8 години

Асад е господин НИКОЙ ФАКТ

7

Анонимен

преди 8 години

Асад много добре знае,че Сирия е белязана за разрушение заради сатанисткия проект Велик"Израел"под антихриста,духовното изчадие на сатаната.Кой как помага за това е друг въпрос.

6

АТАКИСТ

преди 8 години

до 4Значи щом турците финансират ИД, то това изключва възможността хамериканеците да финансират и те ИД?

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1евтина укаринска пропаганда

4

Анонимен

преди 8 години

"Всичко идва от Турция - и парите, и оттам се осъществява продажбата на контрабанден нефт, каза Асад. Средства за финансиране на ИД постъпват и през Катар и Саудитска Арабия, и непосредствено от самото турско правителство", заяви президентът.-----------------------------------------------------------Хайде да коментират това хората, които твърдяха, че САЩ финансират ИДИЛ.

3

АТАКИСТ

преди 8 години

Викаш алтернативата на Доктора за властта в Сирия е умерената шиитска опозиция с главатари от ИД? Бравус! Радваш!Има един проблем обаче за такива като теб- Доктора пак ще го изберат!

2

Анонимен

преди 8 години

ОТ АСАД ВЕЧЕ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ДОРИ МАРКАТА ВАЗЕЛИН НЕ МОЖЕ СИ ИЗБЕРЕ

1

Анонимен

преди 8 години

ГОВОРИТЕЛЯ НА ПУТИН ЗА СИРИЯ Е АБСОЛЮТНО НИКОЙ ВЕЧЕ!!!!НО ДОКАТО Е ЖИВ ПУТИН ОПРАВИЯ В СИРИЯ НЯМА ДА ИМА СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА УКРАЙНА!!!!