213

Тиквето

преди 8 години

Като гледам всички кафенета пълни, на всеки ъгъл дюнер с лафка,цигари се пушат...значи пари имате ! Кво ми ревете тогава ? Знаете ли АЗ лично колко пара съм дал за пътища ?

212

Анонимен

преди 8 години

Малко е... Българина иска да лежи ,пърди и всичко да му е евтино. .. Затова няма икономика в България. . Мърлячии...

211

Павел

преди 8 години

Не знам бай Тошо дали е фалирал държавата, но герберунгелите успяха! И то при положение, че в същото време смучеха и евросредства! Сега ще има всякакви данъци и затягания на колани, които, разбира се с нищо няма да помогнат!

210

Анонимен

преди 8 години

Като нямате пара се завивайте с *** и пеша..деееа бедняците ви клошарски...да ви хвърля по някоя обществена поръчка,че да заприличате на хора..мишоци

209

ЖОРО

преди 8 години

ГОРАНОВ И ТЪПАТА ПАВЛОВА ДОКАТО НЕ БУТНАТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА МИРЯСАТ.БРАТЯ БЪЛГАРИ НЕКА ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ИМ ПОМОГНЕМ ДА СИ ХОДИ БАТ БОЙКО С ВСИЧКИТЕ СИ НЕКАДЪРНИЦИ. ТИЯ НАИСТИНА НЯМАТ НАЯЖДАНЕ.

208

Анонимен

преди 8 години

всички истински българи да се подпишем на подписката на слави трифонов

207

БЪЛГАРЧЕ

преди 8 години

До .Бих ти препоръчал свинскицървули за придвижване, по удобно и здравословно е.В кой век се намираме бе драги та ни призоваваш да се откажев от автомобилите.Автомобила беше лукс до 70-те 80-те години.От там насетне е просто необходимост но тъпите герберюги не могат да асимилират това.Ако Боко им нареди убедев съм че и от собствените родители ще ще се откажат.ТОВА Е ЗОМБИРАНАТА ЧАСТ ОТ НАЦИЯТА НИ.

206

Анонимен

преди 8 години

герб са бандити да ги изринем

205

Анонимен

преди 8 години

всички да се вдигнем като куките на б,у.н.т

204

Пухкавото Лиленце

преди 8 години

Павлова е родена на 6 декември 1977 г. в София, България. Внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов. Завършва УНСС и Варненския университет (ЧИИТО ДЕКАН Е БАЩА Й!!!) Започва работната си кариера през 1997 година като финансов мениджър към програма ФАР BG 9315 (20-ГОДИШНА!!!) В периода 1998-1999 година е офис-мениджър към програма ФАР по проект Темпус (21-23-ГОДИШНА!!!) През 1999 година (22-ГОДИШНА!!!) работи като експерт по международни проекти към Института за следдипломна квалификация при УНСС. От 1999 до 2002 година (22-25-ГОДИШНА!!!) е експерт в Координационното звено по прог

203

Мунчо

преди 8 години

Стига сте ревали бе. На когото му е скъпо да не кара.Писна ми от сулю и пулю в автомобил. Скъпо ли, 300лв да я направят и за градовете да сложат!

202

али ръза лошу ми е

преди 8 години

Ии кво сега следва поскъпване на билети и вс др

201

Анонимен

преди 8 години

Има много силна цензура за всеки пост в който се спомене нещо за п р о т е с т . Така че търсете в интернет скоро ще създадем група в която ще има ден и час и всичко останало. не забравяйте обединението прави силата. по отделно всеки може да бъде смачкан лесно. Живейте сега а не умирайте бавно всеки ден. Всеки е добре дошъл в борбата срещу геноцида на народа ни от нашите бг продажници!

200

Анонимен

преди 8 години

Що бе *** хълцукащ, нали затова е демокрация, за да може свободно да протестираш и да изразяваш мнение, без да рискуваш да те пратят в Блелене. Точно и това се случва - протестите не са някакъв куриоз или изключение, а често срещан и използван механизъм за оказване на натиск върху управляващата върхушка от страна на гражданите. При това доста успешен механизъм, нещо абсолютно невъзможно при онзи другия строй, дето даже не е записал всичките си жертви.

199

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Доенето на раята продължава с пълни сили, БОСТАНА с нова гавра към изнемощялото население !

198

Анонимен

преди 8 години

Французите за два цента увеличение на цената на билетче за градски транспорт правят луд протест,.

197

...

преди 8 години

На ГЕРБ им спряха вече паричките от ЕС и ся се чудят откъде да избиват. И най лесното - ще грабим българина още повече. Не съм съгласен да ме грабят. Досега плащах 67 лв. и какво се подобри по пътищата? Дори шахтите не са сменили а сега с + 30 лв. ще оправят всичко???? Да ама не, само грабят народа. Да се вдигаме и да ги изметем. Кефят се че БСП са паднали тотално, ама с тези подигравки - със сигурност ще ги последват. Ще паднат и те. Ако бяха обявили това преди изборите - познайте кво щеше да е

196

БЪЛГАРЧЕ

преди 8 години

Данък за такси от 400до 1000лв. винетка-97лв. данък богатство, данък уикенд, данък общ доход-увеличение с 2%, да не забравяме и данъка върху депозитите.Също така се вдигат и минимални осигурителни прагове, режат се пари от заплати на ченгета и военни.Та нали управляващата върхушка тегли кредит от 16 милиарда лева, къде са тези пари?В същото време бездушния ни *** народ търпи и като зомбиран гласува за ГЕРБ.*** НАРОД СМЕ.

195

to

преди 8 години

Преди 2-3 месеца казаха ,че винетките няма да се увеличават,а ще се въвеждат тол такси /от някога си/.За магистралите ,нали се вземат пари от ЕС / с малко наше самоучастие/? А с тези пари от винетките ,ще видим 2см асфалт /че да има ремонти на 6 месеца/ сигурно след 5 г. Срам ме е ,че ме излъгаха..........Май ще трябва да правим като полицаите !?! /ама пък нямаме оръжие/

194

Jimah

преди 8 години

Кажи от къде се трият профили, бе , стига ми три простовете!Корумпираните today.bg