122

Анонимен

преди 8 години

Ако не им харесва да напускат. Явно е трудно обаче да си намериш работа която изисква да не правиш нищо, да дебнеш по храстите за бакшиш и да взимаш 20-30 бона при пенсиониране на 40-50 години. аман..........

121

Анонимен

преди 8 години

Другарю театар е да но бълшой театар и постановката е руска сега гледаме трето действие дано да е по интересно от това с волен и изборите на мая . Само немога да разбера няма ли да се отказите вече да се опитвате да саботират . България и нейния път . Да сега е ред на милиционерите да бъдат използвани в битката на путин

120

отряд 28

преди 8 години

Шефе, аероплана е готов. Когато кажеш излитаме. Колесника е сменен. Стюардеси няма да има. Ще прислужва Коджейков. Цецо може да вземеш но без семейството, голямо е. Багажното е пригодено за кюлчета и пакети с пачки. Побира достатъчно. На човека от РВД му е платено. Излитане веднага. Маршрута уточнен.Чакаме нареждане.

119

До Господа Полицаите

преди 8 години

Ограбиха ми апартамента, разбиха ми колата и пребиха и ограбиха брат ми на улицата. И в трите случая дойдоха симпатини момчета разследващи, взеха показания и отпечатъци и 6 месеца по късно получих писмо че престъпниците не са намерени и разследването е прекратено. ОК. Нужда от вас няма явно, ако искате да работите за каквото ви предлагат, работете, ако не напускате и правите нещо друго. :)

118

Анонимен

преди 8 години

Протестите се усилват, а е само 4-ти. До 10-ти има почти цяла седмица. Дано правителството устиска поне до тогава, че да има приемственост с техния кумир.

117

Росомаха

преди 8 години

До мравкатаТова което сте написали ми се струва абсолютно нелогично !Защото по послушно и раболепно правителство към Вашингтон иБрюксел на ниво Президент и Министър-председател България не е имала !За мен това е ответният удар на Москва срещу нас /не забравяйте че по времетона бай ти Тоше в страната имаше не по-малко от милион блюдолизци, сиречпартийни членове/ и тук Петата колона на Москва от всички други бивши соц. страни е най-многобройна ! А и май братушките имат голям зъб на властта

116

Анонимен

преди 8 години

Другарю театар е да на бълшой театар и постановката е руска сега гледаме трето действие дано да е по интересно от това с волен и изборите на мая . Само немога да разбера няма ли да се отказите вече да се опитвате да саботират . България и нейния път . Да сега е ред на милиционерите да бъдат използвани в битката на путин

115

ognyanz

преди 8 години

Протестиращите да се поучат от политиците как се прави един протест интересен за медиите. Да отрежат някоя лента като бат' им Бойко, да направят пресконференция и т.н.

114

МРАВКА

преди 8 години

ВСИЧКО СТАВАЩО В СТРАНАТА МИ ПРИЛИЧА ВЕ ПОВЕЧЕ НА ТЕАТЪР С ДВАДЕСЕТ ХИЛЯДИ СТАТИСТИ.РЕЖИСЬОРА Е В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО,А КУКЛОВОДА В БАНКЯ.

113

Анонимен

преди 8 години

спестените пари от социалните придобивки на армия и полиция няма да отидат в полза на българските пенсионери и майки ....а в полза на обгржване на мигранти и роми... Всеки народ си заслужава управниците..

112

Анонимен

преди 8 години

Ако българският народ не спеше още от 1999 година / въвеждане на точкова система за пенсиониране и увеличаване на пенсионната възраст/, то сега щяхме да се пенсионираме на 55-жени и 60 мъже. Днес българските полицаи искат да си защитят правата. Нека ги подкрепим. НАРОД, КОЙТО НЕ УВАЖАВА СВОЯТА ДЪРЖАВА /армия-вече нямаме, имаме само полиция. Полицията ни работи добре, правосъдието пречи./, Е ОБРЕЧЕН НА ИЗЧЕЗВАНЕ.

111

Анонимен

преди 8 години

Виликият вожд Винету се самоуби от простотия гарнирана с лакомия. Чао рагаци.

110

Анонимен

преди 8 години

Дааааа, на ченгетата им писна да пазят по????? Серковците от НС и МС. Били хулигани, нарушавали закона?!? А когото една година платените на Рапона и *** недорасли блокираха Орлов мост може, сега не може. Защо бе Рапончо, за теб беше нормално. Тогава тези полицаи ги пазеха. Твоито царство свърши. Ченгетата ако останот твърди 10 дни си отикъл в канала защото американците ще те изритат. Къде ще се криеш тогава? Не можа да убиеш Трактора,; дали и забравил? Неее, чака си неговото време.

109

Иван

преди 8 години

Знам , не е хубаво да ви се казва истината господа военни *** . Кликайте " Не харесвам"

108

Анонимен

преди 8 години

Съгласен съм с блокирането на движението, но нека да е по цял ден. Идва ЖАНВИДЕНОВА ЗИМА 2. Помислете няма ли да се връщат заемите, а тази година България до сега взе около 22 милиарда- 11 милиарда евра. Резултата като начало го виждате- нови данъци и цени /данък вредни храни и нови цени на винетки/. Съгласни ли сте с тези увеличения /ще има още много увеличения на цени/, при почти еднакви заплати за 2015 и 2016 година?

107

П.Петров

преди 8 години

Как мислите? Тези който вземат подкупи, за да унищожават улики и да прикриват дилърите на наркотици, сутеньорите, джебчиите, контрабандистите и трафикантите на хора и по цял ден спят в патрулките дали и те протестират?Реформи като в Грузия на МВР и съдебната система !

106

Анонимен

преди 8 години

Бойко, гледал ли си филма "Краят на пътя"? Не. Добре, полицаите ще ти го покажат тези дни. Смех, смех.

105

Хм...

преди 8 години

Какъв е бюджета за охрана на Борисов, Бъчварова, Горанов, ..., Плевнелиев, .... и другата шайка бандити и некадърници във властта? Колко човека за зачислени да пазят мутрата Борисов от народната лубов, м? Колко? пп. ББ и обкръжение не се ли умориха да сътворяват простотии след простотии? Къде беха похарчени и за прекалено кратък период огромната сума от 16 милиарда? Бъчварова кво стана с КТБ - разследването? Има ли виновници за КТБ? Има ли наказани? Къде са парите на вложителите?

104

Bella

преди 8 години

Да попитам: Правителството все повтаря: Няма пари в бюджета, няма за заплати, здравеопазване и т.н. Теглиха и огромен заем от International Monetary Fund -уж за закърпване на дупки в бюджета... А как на бърза ръка гласуваха 2- 3 МИЛИОНА ЕВРО да домакинстват детската Евровизия?!! И хората, които сега протестират, не бяха против тогава!? Какво има да покаже България на света, освен мизерия и упадък? Не е ли цинично да има слоган #discover, когато няма какво да се открие в тази страна, освен разруха! Сега те ще потушат протестите, за да може на 21.XI. да представят на чужденците един захаросан

103

Анонимен

преди 8 години

До АнонименA TI 6TE HODISHLI NA KOMCERTA ?