21

Анонимен

преди 8 години

който не го кефи така създалата се ситуация в мевереру да напуска и тва е, кво го дъвчим туй а к о вече 3 дни

20

до 18

преди 8 години

Това е разумно предложение, дори и наполовина да ги намалят пак ще имаме твърде много полиция за малка по население страна като България.

19

Анонимен

преди 8 години

Какви съкращения бе, ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ участвали във вчерашните хулигански безредици, и обвинения по бързата процедура, прукорора къде е дреме ли ?

18

до 5

преди 8 години

Факт! В районните управления полицаите сами си купуват листи и химикалки за да има на какво да водят документацията.Има и по-странни неща - например някой от формулярите им се попълват на пишеща машина (?!?). Нямат електронна поща -т.е. за да ти изпратят справка да речем от Бургас до София се разчита на "Български пощи" което отнема няколко дни, вместо да се пусне един мейл . Телефоните в районните нямат 0 и не можеш да набираш GSM - налага се да звънят от личните си телефони на свидетели!

17

Полицаите

преди 8 години

На улицата са малко,администрацията е раздута!

16

Анонимен

преди 8 години

бандитска държава сме и сега вече всичко лъснатова не са полицаи, а бандити

15

Анонимен

преди 8 години

Това е интересно, прилича повече на вътрепартиен бунт, тъй като силовите структури гроб са едно и също...

14

Анонимен

преди 8 години

НАМАЛЯНЕ НА БРОЯ ПОЛИЦАИ НА ПОЛОВИНА И ДВОЙНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ! Така ще останат умни и мотивирани служители коит РЕАЛНО си вършат работата. Другите - да стават пазачи и по строителните обекти и без това не стават за друго

13

Недоволна била

преди 8 години

Къде са ни дрехите,хубавите коли,горивото,да администрацията да реже но да види колко полицаи пазят в някои градове,знаите,че в някои 30000-градове отговарят на сигнал по-двама полицаи!СРАМ!

12

whatever

преди 8 години

Сложете им един калъп, като по летищата. Всеки, който не може да мине през него ВЪН от полицията, че напоследък само някаккви затлъстели индивиди се возят в тея коли!

11

Анонимен

преди 8 години

Финансовият министър да отпусне от онези 16 милиарда поне за химикалки на полицаите.

10

Нарин

преди 8 години

Само съкращения знаятщо тъй май са калинки не могат да печелят пари само рекетират данаци такси и т.п.

9

Ангел

преди 8 години

Борисов"Даваме милиарди за да държим ромите тук"....Ами пуснете ромите по широкия свят и оползотворете по- добре милиардите....

8

Полицай

преди 8 години

Кадърните хора в полицията отдавна си намериха инстелигентна и хубава работа в "цивилизацията", там остана само ..сетете се сами какви. Протестират, но никой не напуска, защото най-много да станат контрольори в градския транспорт.

7

...

преди 8 години

Ако съкратим депутатите наполовина и излишната бюрокрация,заедно с всички полицаи,които ги мързи да гледат и нищо не вършат(има ги доста).Предлагам също разпускане на нахалниците от НСО,както и забрана да се купуват автомобили над 20 000 лева за министри,кметове и всякакви такива кърлежи.Предлагам заплатата на министрите да стане колкото средната работа заплата в България,за да се впрегнат да работят като хората.Предлагам гласуване само със средно образование ...бре ще взема да стана политик :).

6

бандити

преди 8 години

Хора, бъдете по- адекватни, моля ви! Днес режат служителите на МВР (които наистина не си вършат работата както трябва), но утре ще намалят и в други сектори, я здравеопазване, я образование! Вместо да се вдигат заплати, тези *** ги намалят! Единствените заплати които трябва да падат са на магистрати и политици ! По-високи данъци, по- скъп ток, а доходите по- ниски :Д пародия на държава

5

Анонимен

преди 8 години

"....бюджет, който не позволява да си купят нито химикалки....", НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Съкратете си администрацията която топли стола

3

Top

преди 8 години

Obstinskata policia da minava na izdrajka na kmetstvoto - horata ot edno kmetstvo kato iskat policai, a si go obuchavat i a si go izdarjat, plastat danaci, taksi, mita, akcizi, patenti, lizensi - pari imat :-):-):-):-) niamat pari za policai, niama policai.

2

най - малкото

преди 8 години

Боже, това нещо още ли не е подало оставка. Виж какво направи румънския премиер .Бързо ,оставка .Дори друг да прави реформите ,не си ти Бъчварова .Оставка.След вчера ,оставка.Европейка ли си или комунистка.