30

bg

преди 8 години

Може би в тая държава ако си траете и не пречите на никого,не се борите с контрабанда,наркотици ,рекет ,изнасилване и ежедневни кражби и бой по старци,кражба на деца и безпризорни ,кучета и тем подобни отровни храни и ментета ЩЕ СТЕ НАЙ ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК....ЕЕЕ сега може ли да оневините Волен ,а ,че не е избрал времето и мястото е друго..

29

Анонимен

преди 8 години

поредната статия за разходката на сидеров в някакво университетче, произвеждащо евтини статисти за треторазрядни чуждестранни екшънчета, която заема централно място в медиите. В същото време изборните свин.щини остават в сянка, а ***, които потъпкаха всякакви изборни правила се изживяват като победители.

28

Анонимен

преди 8 години

"Взехме решение да предложим в пленарна зала разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу депутатите Волен Сидеров и Десислав Чуколов", коментира Димитър Главчев, председател на комисията.Но пленарната зала не си е казала думата. Т.е. комисията предлага "проект за решение".Законно ли е, морално ли е някой си измислен "депутат" да занесе папките в телевизията, да ги размахва и да говори какъв бил Сидеров????

27

Анонимен

преди 8 години

До CIGO SEKSA пробвай с волен той и на живо ще ти я направи да се учи за затвора ще му трябва

26

първият

преди 8 години

Волен Сидеров ще стане първият политически затворник в съвременна България. Жертва на репресивния апарат на режима на пожарникаря.

25

Анонимен

преди 8 години

Помислете, Волен ли е проблема на България? Явно или много платени или безмозъчни. Какъв трябва да си да не разбереш, че Тиквун Ага затрива България, предаде и я продаде за да се муши във властта. Усеща, че губи, купи изборите нагло и просташки! И вие мълчите и се кефите. Така се почва, после идва забрана на медии, гонения на журналисти, на неудобни хора, арести по измислени поводи. Какво ви гарантира, че няма да сте вие, ваши деца и близки? Толкова ли сте глупави или толкова платени? Мислете!!!

24

до 25 работник

преди 8 години

ПОКАЖИ СИ ЗДРАВНАТА КНИЖКА ДА Я ВИДЯ, БЕ!ЩО ПРОДАВАШ ТИ ДРОГА, А? ИМАМ ПРАВО ДА ЗНАМ ЗАЩО ПРОДАВАШ ТИ ДРОГА!

23

t-rex

преди 8 години

Ако прочетете грамотно написан коментар в подкрепа на Бялата Златка значи е платен ***. След като вчера им видях поддръжниците на живо отблизо вече съм сигурен, че това са хора които нямат образование и мозък.

22

до 39

преди 8 години

На вас "радваха" ли се в панделата?

21

Анонимен

преди 8 години

Събрали са за един том роман.

20

бай Ставри

преди 8 години

нали е ч у к ковашки е ще има ч у к -ч у к за него и чуклина ПОНЕ ДЕНИЦА ЩЕ СИ РАЗВЯВА ПРАШКИТЕ НА ВОЛЯ в некое порно списание

19

до 32

преди 8 години

Не е ли рано за "друсане" или ви държи от снощният нарко-гей купон?

18

бай Ставри

преди 8 години

в песента се пее ч у к ковашки ще има чук-чук и за волен и за чуколина

17

Анонимен

преди 8 години

Лапате ли мухи българи с тази измислена случка която измести основния въпрос, Изборната измама. Чета за Сидеров, бил перко, да се съди, и т.н. Къде в Рапона, Картофената принцеса , Дончев и ЦИК, мълчание!! Такива резултати имаше при Тошо. А тук се пънете на Сидеров зад цялата гнеж организирана от високо. А изборите така са фалшифицирани което узаконява измамниците от ГЕРБ и РБ за 4 години да ви грабят жестоко.Пример, Горанов си строи дом за милиони, кога ги спести или здраво краде. И Сидер в N1?

16

Анонимен

преди 8 години

Джуджевидна мармозетка

15

Боду

преди 8 години

Цaцaров спaси Цветaнов , който бе с 4 годишнa ефективнa , нaпрaви го невинен a се зaхвaнa със Сидеров зa глупости! A тия Нaтфизчии някой aко си мисли че не дърпaт тревичкa и други нещицa жестоко се лъже!

14

Анонимен

преди 8 години

Ако Атака излезе от Фейсбук и мине в нелегалност в RetroShare.. Ние ще изгоним окупатора и колониланата администрация за 1 година.

13

Анонимен

преди 8 години

До уникално сидеров бая краде дори и от теб членски внос държавна субсидия депотатска заплата златния пръст на доган Куба 5 звезни скъпа кола млада жена загрявашли уши прекарал те е

12

Анонимен

преди 8 години

До Рaботник 25Като казва неща, нещо да е направил. Да е действал? Аз не си спомням едно полезно действие от Сидеров откакто е депутат.

11

Рaботник

преди 8 години

Зaщо ли всички вкупом сa против Aтaкa и в чaстност срещу Сидеров?Зaщото в Пaрлaментa от трибунaтa кaзвa нещa , които всеки беден бългaрин кaзвa по улиците ! Зaщото Сидеров прaви сечено нa бългaроубиецa и мутурaл комунист - Борисов !Aз не глaсувaм , но следвaщия път ще глaсувaм зa Aтaкa , нaй мaлкото зaщото Герб ще теглят пaк близо 6 милиaрдa!