23

деси

преди 8 години

Много шум за нищо. Според мен майката има мания за показване пред камери и голяма част от говоренето й е с цел да получи своя звезден миг известност. А децата обичат да фантазират и украсяват действителността, защото имат богато въображение. Може и тези целеви игри да са спуснати от министерството, защото ми се струва, че този случай скоро ще бъде потулен.

22

невярващ

преди 8 години

а тази възпитателка и директорката са за изхвърляне от системата на грижи за децата! това са деца, какво като говорило, то е на 4, само не може да носи отговорност за себе си, то някои и на 40 не могат. ей с такова възпитание - лепенка, му се отнемат и всички шансове и му остава само 1 - да стане престъпник. а какво имате пък против реакцията на другите деца, не знам. ами , че тази агресия - лепенка на устата, поражда страх в останалите 4 ГОДИШНИ деца, какво по-нормално?

21

ВалиDolce Vita

преди 8 години

Някой направи ли си труда да гледа репортажа за случката по телевизията? И ако да, обърнахте ли внимание на налудния поглед на майката на момиченцето? Абсолютно съм съгласен с коментиралия по-долу, който казва че кифлата търси евтина слава. Не става дума за тиксо, драги ми коментатори. Става дума за стикерче, от тези, малките, които са с размери сантим на половин /примерно/. Видяхте ли едно от "пострадалите" деца, което приемаше случая за забавен? Осакатената в случая е малката Маги. От майка й.

20

Анонимен

преди 8 години

Разберете, общество без ред и дисциплина не е общество а аморфна маса от безформени, псевдоинтелигентни, полуграмотни същества с големи претенции без необходимите качества. Огромна част от младите хора сега са такива. Резултат от плана Ричард Ран и Роналдо Ът.

19

Анонимен

преди 8 години

Никак не е лошо да се преосмисли централно политиката по задължителното арестуване по леглата на деца на 5-6 годишна възраст, които нямат нужда от обеден сън и са без вина наказани да лежат по два часа на креват, само дишайки.Не знам кому е нужно подобно мъчение, освен на персонала, който се чувства свободен два часа от работа да люпи семки и да пие кафе.

18

невярващ

преди 8 години

какво ви става, хора, не повярвах на очите си, като прочетох коментарите до тук. да не сте от сутринта на нещо ... вие явно имате деца, а правите ли разлике м/ у шамар и пошляпване по дупето, а на ЧЕТИРИ ГОДИШНО, дете удря ли се шамар, без значение как се държи? за мен, който удари шамар на 4 годишно дете, без значение от държанието му е за ПСИХОТО и не трябва да гледа деца! да залепиш с тиксо устата на 4 ГОД. ДЕТЕ е по-зле отколкото да го набиеш. Трябва да има ред, ама по кой начин?

17

Все пак...

преди 8 години

Все пак не са свършили смислените хора в тази държава, като чета коментарите.Аман от журналистически сензации и излишна врява.

16

На Преглед

преди 8 години

МАЙКАТА и ДЕТЕТО на ПСИХО ПРЕГЛЕД.ТЕ АКО СА ПСИХЯСАЛИ да не психясват и ОСТАНАЛИТЕ НОРМАЛНИ ДЕЦА.АМАН от ***

15

Анонимен

преди 8 години

Тази майка ще плаща скъпо един ден за театъра който разигра. Тя губи основно защото остава детето си в заблуда, че винаги е прави. Кога преди години е имало такива театрални постановки, ред и дисциплина, учителката имаше авторитет. Когато дъщеря и стане пубер и пощръклее от хормони, дрога и алкохол, ще се чуди как да наложи родителското си право на контрол но няма да може. Не, че харесвах фалша на комунизма но лекарите и учителите бяха авторитети.Чичко милиционер биеше и не си заключваме вратите

14

Men

преди 8 години

Защо директорката и учителката не са уволнени? Къде е БХК, или те само *** защитават? А и семейството на детето да се консултира с адвокат и да им скъса шортите в съда.

13

Валентин

преди 8 години

Аз от статияата разбирам, че истинския виновник е директорката, която е била наясно и одобрява подобни методи. Изхвърлете я и ако трябва да бъде осъдена заедно с онази "възпитателка"

12

Анонимен

преди 8 години

#7Не си прочел първата новина по случая. Там си го пише:"Въпреки съмненията си, директорката направила проверка на случая и тя потвърдила разказа на момиченцето. Ръководителката обяснила, че едно от децата било със специални образователни потребности и според майката оправдала методите."

11

Пъдаря

преди 8 години

Леле мале!!! В детската градина едно време не се налагаше да ни лепят устата...направо си ядеш шамари. Имаше ред и дисциплина сега е пълно с *** и родителите са виновни за всичко...Масово се отглеждат и възпитават безмозъчни, безгръбначни мекотели!

10

Голямото чакане

преди 8 години

Сега таз кифла майката на четиригодишното, дето чакала от три години да й го приемат, сигур почва да чака в първи клас да влезе диването й и да ги прави на луди там. Уточнение: четиригодишните нямат идея за смърт и по тази причина е могат да сънуват точно това.Това прилича на оная с циците в МОЛ-а; медийна слава, интервюта... Слави, сутрешни блокове, кастинг за детския "Златен орфей"...

9

без

преди 8 години

Голем праз! Едно време наказваха децата и ги пошляпваха. В резултат на това те ставаха хора. Сега са *** нахалници. Но понеже няма интересни новини само глупости пишат. Аз пук искам на моето дете ако не слуша да го наказват. Иначе ще стане малоумно.

8

Анонимен

преди 8 години

Сънувало и........а в къщи какво санува,къща от шоколад?!?!?!

7

да бе

преди 8 години

Сънувала че умирала , дрън дрън...много знае едно 4 годишно какво значи да умреш , че и се страхувало,явно родителите за тези 4 години само за смъртта са му говорили и то се е наплашило,знам ли....но това с тиксото е прекалено...

6

Анонимен

преди 8 години

Правите си децата на макарони. Този да не им каже нещо, учителите виновни, все неразбрани и недооценени, казарма няма за да станат поне малко самостоятелни и резултата е някакви млади и дебели хора, със самочувствие без качества, живеещи с алюзии за суперкачествени хора.

5

другите деца

преди 8 години

Защо не давате Децата тормозени и бити в уч заведения, и как учителки и директорки са безсилни точно заради тази псевдодемокрация," позитивизъм","свобода на личноста",и др щуротии.Истината е ,че повечето деца искат да учат,играят ,спят, Но има едни ,които знаят ,че Безнаказано могат да бияти пречат .

4

.

преди 8 години

Психичноболни в детски градини/ училища , навън шофьори убийци , корумпирани ченгета , "роми" , простаци , престъпници , "батки" , повлекани , от телевизионната кутия Славето , ББ , плеймейтки , чалгари , Съдебен спор ... алкохол , цигари , достъпни и за най-малките , а пред училищата се продават наркотици ... после защо децата били такива и онакива , идиотизирано общество на слаби и малодушни хора пък били някой и интелигентни.