40

Анонимен

преди 8 години

руснаците дават двоен ресурс на двигателите в сравнение от поляците за малко повече пари!тоест излиза ни в русия доста по - евтино!

39

до 45

преди 8 години

Точно за това е логично ремонта на подобни машини да се извършва при лицензиран изпълнител,а не от такъв без права,иронията е ,че колите на НСО се оказват по важни от бойната ни авиация

38

Анонимен

преди 8 години

До Az bgХахаха ама ти си много заблуден!! И хал хабер си нямаш от авиационна тематика, ама грам!!

37

me

преди 8 години

Очакваше се това решение, всички знаеха, че така ще стане, сега пък новина. Ми никаква новина не е. Ако си закараш гарнационна кола или лаптоп в произволен сервиз, гаранцията на производителят отпада. Справедливо или не, такива са правилата. А в случая говорим за изтребител - безкрайно по-голяма, по-сложна и по-опасна машина. Логично е да си ги оправя само производителя. Жалко, че нашият министър е твърде зает да протрива ръчички за комисона. А кой ще носи отговорност при катастрова не е ясно!

36

втора употреба

преди 8 години

Ненчев да обяви в e-bay анонс, че набираме офицери, втора употреба и купуваме изтребители, втора употреба, по-евтинки. Може и с изтекъл срок на годност.

35

До 37

преди 8 години

Какъв враг ти е на тебе Русия бе?!?Ако Русия ти е враг, ти не си Българин!Ако не си българин, не си позволявай тук да говориш НИЕ сякаш народа те е оторизирал да се изказваш от негово име.Ти не си един от нас, ти си черна овца - като нашите управници - ***, гледащ да вземе максимума, без да го интересува нищо друго

34

Анонимен

преди 8 години

До АсенЗатворен цикъл за двигатели и то само на техните самолети.Само че самолетите не са само едни двигатели! А и на нас и резервни части за двигателите няма да ни дадат.

33

Анонимен

преди 8 години

До dzivkoОтбранителната способност на страната е нещо друго, в сравнение с Мерцедесите на НСО!

32

Анонимен

преди 8 години

Както е тръгнало ще останем без бойна авиация. Този с фалшивата коса съвсем ще затрие армията Да минават изборите и да ходи на село да думка тъпана, за друго не става.

31

Az bg

преди 8 години

До АнонименАнонимен ти си ЛЪЖЕЦ !!! Няма по-евтина оферта, а има само "Мижи да те лажем" Поляците си използват техните МИГ29, ремонтират си ги и това са най-добрите самолети МИГ29 защото са снабдени със западна авионика и изпълняват всички стандарти на НАТО. А ти си *** и се скеий да не мърсиш

30

Асен

преди 8 години

Полша сама произвежда резервните част и, с които ремонтира собствените си самолети и с които ще ремонтира и нашите! Поляците са си създали абсолютно затворен цикъл, който им гарантира безпроблемна поддръжка на всичките им ( ако не се лъжа 26 на брой) самолети МиГ 29!

29

Анонимен

преди 8 години

До БобиХайде позаинтересувай се малко повече и от по достоверни источници и после пиши толкова уверено

28

Анонимен

преди 8 години

Другари фесебисти, когато става въпрос за газа, Вие твърдите, че това са търговски отношения. Днес говорите друго, че това не са търговски отношения, а някакви други и аз започвам да се объквам. Братя ли сме с вас или не сме братя. Когато Ви уйдисва сме братя, а когато не е във Ваш интерес- не сме и наши братя са полските вълци и американските койоти. Интересна работа, да ви кажа. Вие станахте по- големи търговци и от евреите. Бравос!

27

Анонимен

преди 8 години

До 30Ами помисли малко ремонтират двигателите, Руснаците ни режат и оставаме исзцяло зависими от Полша ако изобщо можем да купуваме от тях и гледай тогава, елате че им трябваме, хайде сега двойно че няма от къде другаде.С този ремонт ще си вкараме голям автогол.И не виждам какво толкова се пънат за 2-3 спестени милона които после както винаги ще ни излезнан десеторно.

26

Боби

преди 8 години

До Анонимен 28Полша НЕ КУПУВА резервни части от Русия или не купува директно а с посредник и вероятно скрито както си мислят поляците.Ползва части купени от други страни опериращи с МиГ-29 -Беларус, Украйна и прочие

25

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Разбирам догодина още по-голямо нямане на рускоговорящи туристи.За добро ли?За лошо ли?

24

dzivko

преди 8 години

Аз друго да питам,защо Мерцедесите на НСО не се ремонтират при Пешо Центровката ,а от представителя на марката ???

23

Анонимен

преди 8 години

МиГ е производител и носи отговорност за всичките си самолети, включително и българските. В момента, в който министъра с фалшивата коса финализира договора с Полша, Русия прекратява доставката на резервни части тъй като повече не може да гарантира безопасността и слеващия пъ повече никой няма да може да ги ремонтира, включително и Полша.Това е практика по целия свят, включително и на автомобилните производители.

22

Анонимен

преди 8 години

Интересно, как Полша ще купи части, документация и материали от Русия и ще ремонтира по-евтино от руснаците?!?А как така славянските - Поляците разбират повече от авторите, измислили този самолет?Има ли кой да си зададе този въпрос в нашето МО?Май не.Точно така ни лъгаха, колко непоносимо скъпа била офертата за Белене, а тя беше най-евтината в света! След масова пропаганда в "свободната" ни преса отказаха офертата. Сега онбашията си призна, че са му наредили от САЩ да закопае проекта

21

КУКЛОВОД

преди 8 години

АЗ НЕ ЗНАМ ПОЛША ДА ПРОИЗВЕЖДА, САМОЛЕТИ МИГ. ЛОГИКА ???АМЕРИКАНСКА ЗАПОВЕД