116

Анонимен

преди 8 години

Авиациата на режима в москва, днес удари едно село, изби жените и децата. Това е

115

Някой

преди 8 години

Васил Левски, Христо Ботев и всички знайни и незнайни българи не са загинали за да може бившите наемници на османската империя да идват тука, да живеят и да ни обвиняват че не им даваме пари....Ако свалят Башар или да премахнат ИД или каквото и да искат, от далечна Финландия и Норвегия няма да упеят да го направят..Да се върнат в страните си и да променят нещата..Европа сама си е виновна с нейната търпимост и хоманитарност - научи всички да разчитат на помощи, да се грижи за всеки..

114

Бранник

преди 8 години

Разликите са много важно нещо другари руски агенти, ето ви и друг пример- вие сте стадо гейобразни и плашливи недоносчета, за да се чувствате "силни" си го хакате "плюсчето" и на най- голямата тъпотия от типа- " русия прегази Нато", "Америка фалира", "русия е велика" и т.н, от другата страна хората пишат това, което мислят и ви се смеят)))))

113

Спонги

преди 8 години

Само платените *** на Путин не виждат истината. Русия се стреми да запази военното си присъствие в района и нищо повече. САЩ иска същото. Никоя от двете страни не се интересува от унищожаването на ИФ, просто защото не искат войната да приключи.Първосигналните комунисти се наакват от кеф само като чуят името *** диктатора Путин.

112

Анонимен

преди 8 години

информационна платена пропаганда... дамек ето вижте искахте русия да се намеси а те какво правят... да ги мачкат руснаците всичките там и ид и тези обучени от цру ющото са играчите от една система. стига с тези техни арабски революции организирани и платени от щатите. защото ако не спрат да чакаме още бежански потоку нас и ще бъдем принудени ние да бягаме

111

Анонимен

преди 8 години

А коя е тази женица? Защо не сме я виждали, когато западните бомби убиваха свадбари? На тази кой и е платил за глупостите, които бълваше сутринта? А младежа, който беше с нея, той кой е? Това много ми напомня една друга "защитница" ама украинка, преди преврата в Киев. После въпросната личност изчезна.Докарват от кол и въже вякакви "експерти" да е изказват по въпроси, които изобщо не са им ясни.

110

(-_-)

преди 8 години

Поредната НПО с 'благородни' цели и адрес в САЩ..

109

прагматик

преди 8 години

Когато САЩ нападне някоя държава, долара се качва.Когато Русия нападне някоя държава рублата пада.

108

ПРОПАГАНДА

преди 8 години

АКО БЕ БАБА МЪЖКА ЩЕШЕ ДА ИМА ДРЪЖКА!

107

на сорос вересиите

преди 8 години

До Анонимен #157Ще те цитирам " Хайде сега изведнъж Холм стана столица на ИДИЛ .Прочети статията първо за какво става въпрос и за кой град .Дори не знаеш за какво пишеш . Щот си *** , а троловете са слабоумни.

106

Анонимен

преди 8 години

Ako tazi dama sled vseko ubiistvo na deca sled samoletni ataki, a takiva imase, bese kimnala po sastia nacin- da ii povervame. na men mi prili4a na meta4kata na dvoro ot grckata vila na PliuvnalNaliev. tekov zver u Bankia nemoi i kraka da si umie kamo li da obara tikvata po pipon4etata

105

Бранник

преди 8 години

150 Асад заслужава едно- бесило и плитък гроб, за да го изкопат псетата, народа е суверен, не Асад за да "дава" Сирия на САЩ, Катар, Русия или на който и да било. Проблема на диктатора е че той никога не допуска честни избори, война нямаше да има ако Асад беше допуснал САМО ЕДНО- избори без терор и насилие!

104

*/*

преди 8 години

До Одисей 1Комунистическо ама не европейско а еврейско.Като компютри и конфитюри.

103

Анонимен

преди 8 години

Платените *** бяха разбити на пух и прах от един честен човек. Истината е голяма сила!

102

Анонимен

преди 8 години

Копейкаджии, според вас НоваТВ е поканила терористи да плюят по кремълския владетел

101

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега изведнъж Холм стана столица на ИДИЛ - нещо руските господари са наели доста некадърни тролчета

100

майорски

преди 8 години

До Григорий Распутинотговора ти пассва на интелекта ти !

99

Боил

преди 8 години

До Григорий Распутин-това вече е параноя и шизофрения,сам да си слагаш плюсове Хааа!Хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

98

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 4 години САЩ подкрепят бунтовниците в Сирия ..първите вълнения започнаха 2011 тикво зелена

97

логика

преди 8 години

Значи: Ако съм против ББ и няма оръжия а само плакати ОСТАВКА - съм протестиращ.Ако съм против ББ и имам оръжия и троша наред - съм умерена опозиция.Ако съм против всички различни от мен, имам оръжия, туша наред и съм грозен - съм теросрист.Ако подкрепям ББ, нямам оръжие и си живея живота - съм поддръжник на диктатора ББ. Ай стига а!