15

единствения начин

преди 8 години

Единственият начин Европа да избегне бежанците е, Сащ да бомбардират Европа! Подобно на Сирия, на Афганистан, на Виетнам, на Ирак... Тогава бежанците мигом ще напуснат Европа и повече никога няма да се върнат!

14

Анонимен

преди 8 години

"Непривичният за Берлин ход да опази границите си, като въведе ограничения върху Шенгенското пространство, е в разрив с основните принципи на ЕС да позволява пътуване без граници и паспорти в по-голямата част от блока"Тези пак си баят за европейски ценности и принципи... На мене доколкото ми е известно "основните принципи" за безконтролно пътуване важат само за гражданите на съюза, а не за целия свят.

13

Анонимен

преди 8 години

ТЯ Русия е виновна заради една военна база вместо да остави Асад да падне и ИД да приложи демокрацията както стана в Афганистан,Либия и Ирак.САЩ тогава ще се съсредоточат в Украйна където сепаратистите се хранят с малки Украинчета . След това може и Русия да демократизират сваляики с Руска пролет диктатора Путин .После ще стане света по добро място за живеене.С предимно човечета проповядващи ислямат.

12

до 8

преди 8 години

Проклета да е Русия с тази война в Сирия, която води с Асад за едната военна база, дано му приседне на Путин !-Да не ти е паднала руска бомба на кратуната та пишеш глупости - арабските войни ги организира САЩ, за да ги ограби и да всее хаос в Европа. Всички арабски терористи са обучени и въоръжени от американците.

11

до 8

преди 8 години

Малоумието е характерна черта на соросоидо-седерастията

10

до германските ...

преди 8 години

Точно германците създадоха проблемите с бежанците, тъй като от години ги викат в Германия, и тази година те заляха Европа като скакалци, и сега изведнъж Германия не ги иска, другите европейски държави да сърбат швабската попара. Ами сега Германия да плати обратното депортиране на бежанците и имигрантите, та да им дойде акъла в *** германски кратуни.

9

Папата

преди 8 години

Краварите и мужиците яко ни го нахендриха... Време е да се направи иситинска обединена Европа - което става сикономика и армия... ТОгава ни руски ботуш ни американски реднек ще може да каже гък...

8

Анонимен

преди 8 години

Правилно!

7

Анонимен

преди 8 години

Проклета да е Русия с тази война в Сирия, която води с Асад за едната военна база, дано му приседне на Путин !

6

Анонимен

преди 8 години

Нова глупост. Това,че преминаването през ГКПП става лесно не значи,че границите са паднали, а сега ги възстановяват. Още преди 6 години гранична полиция в Австрия, Германия и др. европейски държави значително увеличи състава си и взе множество мерки за охрана на границите между ГКПП. Това обаче не е известно у нас на неспециалистите.

5

Анонимен

преди 8 години

Офф,да не го срине Гърция тоз ЕС щот Германия ще е ощетена,айде пак игра с публиката,ама няма нужда от подобни циркове бе Шарлита,вече никой не се вързва на театъра,кажете датата на края и а се свършва

4

Анонимен

преди 8 години

Разгеле, осъзнаха се германците. Явно са започнали безредиците и проблемите по градовете. Иху, после тихо. Време е за чистка сега и депортация.

3

40 000 емигрират

преди 8 години

Всяка година в България се раждат 62 000, 40 000 емигрират и 120 000 умират. Дори бежанците не искат да останат в България! И те предпочитат да емигрират!

2

Анонимен

преди 8 години

Лека полека нещата ще си дойдат на мястото - а какво правим с ЕК?

1

zeus

преди 8 години

Първо Шенген, след това и ЕС, да благодарим на САЩ и продажните европейски чиновници!