70

до пфф

преди 8 години

тя дрогата е билка ве брат даром от природата нещо против билките ли имаш

69

анонимен

преди 8 години

благодарение на великото преселение на народите очаквам в най скоро време да сепръкне нов хитлер на 21 век и да се започне всичко наново историята се повтаря80 години не чак толкова голям период от историята видяхме че евр лидери не са запознатис фактите никаква поука не е извлечена

68

Анонимен

преди 8 години

Хич даже нема да защитавам тая прогнила комунистическа ***...НИ ОТ ДЖИХАДИСТИ ..НИ ОТ ТУРЦИ ...НИ ОТ АФГАНИСТАНЦИ!НЕ МИ ПУКА ЗА НЕЯ!ДОЙДАТ ЛИ ---НА КИЛО ШЕ ИМ ПОДАВАМ БЪЛГАРСКИЯ ВМИРИСАН ***!ЛОШОТО Е ...ЧЕ ТИЯ ГДЕТО НАЙ-ВИКАТ И СЕ ПРАВЯТ НА "ПАТРИОТИ"----ТЕ ЩЕ ПРОДАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ МЕНЕ!!

67

Анонимен

преди 8 години

Някой писа по-долу, че всички бягат в Европа. Така е, но след година, европейците ще бягат в Русия, защото в Европа ще останат само мюсюлманите.Днес в един полски вестник има тъкмо такава статия.

66

Анонимен

преди 8 години

Германския народ на какво е бил? И сега е на същото като гледам.

65

АТАКИСТ

преди 8 години

до оня папагал дето казва че по времето на Третия Райх бил забранен алкохола: Той затова ли Щирлиц си пиеше коняка в Германия в немско заведение докато чака жена си?

64

Доко Доко

преди 8 години

До АТАКИСТдоказваш нагледно с художествено произведение? о , неразумний иуроде :)))

63

Анонимен

преди 8 години

най ми е кеф как Рузвелт и Чърчил ****аха бг "демократковци" от онова време, и ги зарязаха на добрата воля на чичко Сталин! Но точно тогава той не си я носил..

62

бай Шиле

преди 8 години

В Русия съм

61

до 52

преди 8 години

"Калашников се продава по целия свят свят и досега е лично оръжие номер едно."Само щото е евтин и безконтролно доставян на всеки. Иначе е *** (няма една армия на развита държава с него, Израел имаха подобен механизъм, но го изхвърлиха и си взеха качествен американски).

60

мераклийчо

преди 8 години

100марш се изминават за седмица.пък аз си мислех че хитлер е бил на гроздомицин а армията загорка радлер

59

онз

преди 8 години

До Кругермного правилно, според официални руски становища руснаците са воювали на територията на българия срещу... някой. за това единствените убити на наша територия са русняци мародери и изнасилвачи разстреляни от нквд. а ако некой беше турил ножа на кимон, жорето и дамянчо , можеше да направим заедно с принц ойген контраофанзива през румъния и тука през гръчко да дойдат англичаните а не.

58

Пфф

преди 8 години

Това, че не ви кефи, че по време на втората световна германците И англичаните са били на амфети през цялото време не означава, че не е било така. Прочетете източник на информация от 21ви век и ще разберете и за легалните амфетамини в медицината, вспорта, в домакинството, в армията и т.н. Естествено, дървените глави не увират, та буаите рикия и врещете срещу дрогата и си живеите в тъмните векове. Поне се замислете, че всъщност нямате определение за термина 'дрога', който ползвате.

57

ТЪПА ЧЕРВЕНА ИЗМЕТ

преди 8 години

АКО НЕ БЕХА РУЗВЕЛТ И ЧЪРЧИЛ, ДА ВИ ХРАНЯТ ОБЛИЧАТ И ВЪОРАЖАВАТ С ЦЕЛИ САМОЛЕТИ, ДВИГАТЕЛИ ЗА ТЯХ И ТАНКОВЕТЕ ВИ ....ФЮРЕРА , ЩЕШЕ НА ВИ НАВРЕ НА МЕЧКИТЕ У ЧУКОТКА В ЗАДНИЦИТЕ ! ИМАТЕ ГОЛЯМ КЪСМЕТ , ЧЕ ЯПОНИЯ НЕ ВИ ПОДПРЯ В ***,ДОКАТО ГЕРМАНИЯ ВИ БИЕШЕ ПО ЧУГУНЕНИТЕ ГЛАВИ!Сега можете да се правите на велики , ама ШЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН!!А, ТОЙ ИДЕ КАТО ГЛЕДАМ БЕЖАНЦИТЕ .....ХИЧ ДАЖЕ НЕ Е ДАЛЕКО....

56

Анонимен

преди 8 години

Много ясно то нормален човек имало ли е там

55

Езиковед

преди 8 години

Журнашята в тов сайт май са си взели допломите по втория начин! То бива стилистика на ниско ниво, ама чак пък толкова.

54

до 77

преди 8 години

Днес някои питал ли ме е мене дали искам с НАТО Утре да не мислиш ,че ще се жертвам заради НАТО което не съм искал

53

Анонимен

преди 8 години

Бачкатор, в уикито пише че числеността на немската армия в края на войната е била около 18,2 милиона.. Също там пише, че 83-87% от жертвите на немската армия са паднали на източния фронт.

52

Анонимен

преди 8 години

Значи войната е спечелила водката. 100-те грам фронтови. Е, и героизма на Червената армия.Извод-пийте водка, а не се тъпчете с наркотици.

51

Анонимен

преди 8 години

Не знам за Хитлер ама днешните вземат нещо от което им се изпарява мозъкаЗащо допуснаха да се разсипе ЕВРОПА без война