22

до 17

преди 9 години

Защо трябва Путин да чисти л..ната на САЩ?. На вас да неби да ви бърше *** някой бежанец?.

21

Анонимен

преди 9 години

Предлагам официално да напуснем ООН.

20

info.

преди 9 години

ВНИМАНИЕ Българи!На така наречените бежанци им се дават бг лични карти,с които карти ще могат да гласуват.Предстои Европа да ни върне 16000 от така наречените вече българи.

19

Анонимен

преди 9 години

Скъпи бежанци, ще бъдете добре дошли в София. Тук ще ви посрещнат "горещо" вашите фенове от "нежната соросоидо-седерастийка".

18

Пешко

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА ! и другите фашаги (по тяхната собствена реторика)"Квебек е готов да приеме "стотици, дори хиляди" сирийски бежанци. Това заяви премиерът на канадската провинция Филип Куяр и прикани политическите партии в страната, започнали предизборна кампания, да се произнесат ясно по въпроса, предаде Франс прес.Прочети още на: dnes.bg/world/2015/09/04/kanadska-provinciia-gotova-da-prieme-hiliadi-siriiski-bejanci.275518"

17

Чиста работа

преди 9 години

не ви ги щем.да си ги вземе мама Меркел...

16

Анонимен

преди 9 години

Е сега ще ви пратят *** от Африка.. да ги им станете роби да ги храните

15

123

преди 9 години

Ако джуджето *** беше започнало и той да трепе ИДИЛ джихадисти, положението щеше да е друго. Но досега и едни не са убили в Сирия или Ирак. То се вижда кой на коя страна е !

14

asen4o

преди 9 години

Добре де, защо само Европа? Дайте всички страни( цял свят) да са съпричастни.Всеки стои от страни и само дава акъл и хока европата, че била толкова лоша. Ами хайде покажете как се прави вземете ги я в Америката, я в Австралия, Канада.... макар, че страни като Германия, англия Франция си заслужават наплива :)

13

Момо

преди 9 години

Красноречива снимка.Все семейства гледам на нея.Особено оня с кърпата на лицето, за да се скрие, който е на преден план.Мда... "Разчувствах" се.

12

бла-бла-бла

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Не може така бе, човек. Ти човек ли си изобщо?!?!? Помисли си ако утре турчулята тръгнат да дерат кожи в Кърджалийско пак ли така ще говориш? Пак ли ще кажеш "Оправяйте се". Няма такава злобна нация. 50% от младите в провинцията са се изнесли в чужбина, обаче сме много големи сега, много оборотни. Бежанците не е морално да се връщат, но не е морална и тяхната позиция: Искам в Германия. Бежанец си докато бягаш от куршумите. Но след това да претендираш пък и къде точно е нагло.

11

Бай Иван

преди 9 години

Защо само в ЕС ?Вина за тези бежанци имат всички държави. Логично е всички големи икономики от Г 20 да приютат по няколко хиляди. Това че Япония са на другия край на света не значи че нямат вина.

10

Без Прошка

преди 9 години

Бойко и Кунева да дадът пример и да вземат по едно многодетно сирииско или африканско семейство в къщите си . Нали са широкостроени хора демокради с евро ценности.

9

Пешко

преди 9 години

до 7,аз съм ЗА. Но по-скоро за един общ европейски референдум, тъй като това засяга всички - ако да речем ние не се съгласим, а румънците се съгласят, то 1 млн (примерно) бежанци в Румъния няма как да не се отрази и тук.

8

Минчо

преди 9 години

Мдааааааа Щатите е.......... м........ на Европата, намериха ни цаката.

7

Анонимен

преди 9 години

Референдум! Всяка европейска държава да реши чрез национален референдум иска или не "бежанци", стига заповеди от някъде си!!!

6

bolt

преди 9 години

Horata iskat v shengen - na sigurni mesta - belgia, luksemburg, germania, francia, monako, andora, ispania, shvecia, dania

5

Без Прошка

преди 9 години

В Банкя и в София задето софянците търпят коалиция Бостан

4

Анонимен

преди 9 години

Аз пък предлагам 500 000 бежанци да бъдат изпратени в САЩ!

3

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Само Русия води правилна бежанска политика !Русия НЕ приема бежанци и така трябва !!!Путин трябва да е лидер на обединена Европа !За да е силна Европа и да живеем добре !ОчевАдно е вече, че сегашните европейски лидери, а всъщност еврочиновничета не са в състояние да се противопоставят на САЩ. Те сляпо следват заповедите на Вашингтон и съсипват добрата стара Европа. Факт !