65

wikito

преди 8 години

Вижте кво пише тука: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D1%81%D1%8A%D0%B4_%D0%BF%D0%BE_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D0%B0НПО-тата да си лягат. Срасбург да си прибират "ромите". Неможе да искаш права, а да нямаш задължения.

64

Анонимен

преди 8 години

да си ги вземат в къщи тези НПО-та не само да злословят срещу България

63

92,

преди 8 години

Задай си въпроса какъв е келепира на някого цял ден да се занимава с обучението на неграмотни и да им пише молбите.Къде по-лесно и изгодно е, да се атакува разградената държава, незаинтересованите институции и разделеното общество. Вратички бол, а и пътечката е утъпкана.Само за сравнение, от сутринта се говори за македонската граница, тълпите бежанци, армията на място и т.н. Бъди сигурен, че се е намерил кой да факсира Брюксел, но за ужас отговорът на ЕК е, че Македония е в правото си.

62

Анонимен

преди 8 години

Те хубаво са изпреварили реакцията на съда и бутнали копторите, ама да не стане после танто за кукуригу, ако ромите осъдят държавата за по 50-60 хил евра, да не стане така, че да им платиме по една чисто нова къща.

61

Анонимен

преди 8 години

Мен къде ще ме настанят, аз също нямам жилище! Искам си правата!

60

Анонимен

преди 8 години

DA G-N MODERATORE STRAZBURG IMA PRAVO,ZASHTOTO E SEZIRAN OT BNO--KIRIAK STEFCOVZI.

59

До НПО-2

преди 8 години

присъствието и сега с тези си действия се нарушават ред човешки права. И това е едната страна на монетата, съдът ще си пита за специалните мерки и няма да се трогне ни на йота, че в същото време тези и особено малките деца са по цял ден по улиците безпризорни. Това било друг казус.Хубавото е, че рано или късно, Европа и ЕСПЧ ще си платят за 2-те стандарти, големите приказки и тарикатлъците. Въпрос на още малко време.Колкото до обезлюдените села, те и без нас успешно ги (дез)интегрират.

58

Анонимен

преди 8 години

Родните НПО за нищо не стават! Само точат пари с фиктивни проекти. Къде бяха да помогнат на неграмотните роми да си оправят документите - предупредени са от месеци, че ще се случи. Къде бяха НПО да им помогнат да си напишат молби за общински жилища??? Това е абсурдно.

57

Знаещ

преди 8 години

Пак казвам, Страсбург НЕ МОЖЕ да ни осъди! Издават препоръчително предписание, което ако не го изпълни, могат да сезира ЕК. А те да предприемат наказтелна процедура, която е много сложна и може да се обжалва почти до безкрай. Не ги слушайте тези от НПОтата. Само лопат менци. Дрън, дрън, че пляс.

56

vali

преди 8 години

Къде е европийския съюз когато бащите и майките на тези деца само пият и пушат и не работят.Защо не потърсят отговорност от тях за състоянието на децата им.А търсят такава от държавата.Стига вече .Мисля че дълго време си ги отглеждаме добре и работим и заради тях.

55

Анонимен

преди 8 години

Вземете си ги при вас, след като сте толкова заинтересовани и грижовни, бе!

54

Анонимен

преди 8 години

Az kazah li vi 4e Strazburg shte osudi BG i pak nie ot nashiya djob shte izplatim vsi4ko za romite,no tova psevdopatriotite rasisti nee razbirat

53

Анонимен

преди 8 години

*** ще ви изтрие коментарите, хора!Страх го е от Страсбург и НПО-тата да не го осъдят!

52

онеправдан българин

преди 8 години

Моля *** да отговори защо изтри поста ми.В него написах че живея на квартира и си плащам данъците и сметките.Че никога не съм искал помощ от държавата защото за да я има аз трябва да и давам на нея.И че щом аз мога да се справям по същия начин трябва да се справят и ромите.И накрая написах че България е суверенна държава със собствени закони които трябва да се спазват.Питам ***:Това български сайт ли е и ако е тъкъв с какво предизвиках неговата цензура?

51

До еврофил

преди 8 години

Много си *** моето пате! България плаща повече членски внос към ЕС, от колкото получаваме по програми. И това е така от 2007. Това ни прави най-обикновени донори. Така че замълчи!

50

Анонимен

преди 8 години

KMETA PORTNIH IZPORTI BALGARIA V STRZBURG.DEZATA TRIABVA DA SA ZASHTITENI--KAZAHA OT NPO,,RAVNI VAZMOGNOSTI,NO PORTNIH NE GO INTERESUVA.BALGARIA SE PROCUVA V STRAZBURG KATO VARVARSKA DARGAVA ,KADETO UNISHTOGAVAT MALZINSTVATA.

49

Анонимен

преди 8 години

До НПОКак да стане?Те идват в градовете, стигат до махалата и се установяват в нея завинаги и безвъзвратно. Контрол върху идването - забрави, ще ти продънят ушите с правото на свободно придвижване. Контрол върху заселването - там е друг цирк, винаги сме си били тука бате, даже и по-ония ден. От друга страна, общините и МВР са свели дейността си до регистрането на събития. И толкоз. С което дават и основния коз на адвокатите да изтъкват как Х години нямало предприети мерки срещу беззаконието и

48

Анонимен

преди 8 години

До ЗнаещЗащото са голяма далавера,за това!Ако някой,например, осъди България за 5,000 евро,ще вземе макс до 2,000!Останалото го прибират тези дето ги дават!

47

еврофил

преди 8 години

Пичове, препоръчвам ви да си траете лекичко и да играете по свирката на ЕС, щото точно от тях идват стотиците милиони, благодарение на които Бочко реже лентички всеки ден. Те снасят парите, те ще поръчват музиката! И ако тази музика включва да се наведете напред и надолу леко, докато зад вас е застанал някой незаконен жител на Максуда, това ще правите, и още как.

46

Анонимен

преди 8 години

Е кажете сега, това българи ли са или майкопродажници? Такива като тези от НПО-то винаги е имало, те са отворили вратите за османската империя, те са предали Левски, те са убили Ботев и така нататък и така нататък. Грозни хора отвътре. И което е най-ирочнично - те не осъзнават, че са такива.