77

постно, днес!

преди 8 години

некъв казал-рекъл, да се джафкат троловете! тоя пикльо сигурно не помни бай Тошо и разбира от икономика колкото пекинеза на съседа... а ве, новини... порно.... издишате...

76

а сега

преди 8 години

да видя защитниците на виденов какви фантастики ще напишат за 7$ заплата? Кой им е виновен? световния капитализъм? герб?

75

АНТИ

преди 8 години

Днес при чорбаджиите-изедници работника не е човек а предмет, който се експлоатира до последно!

74

до 161

преди 8 години

симпатяга, мн. ме кефите троловете как пишете безмислици да ни промивате! Станишев докарал 26 млдр. инвестиции и завод за нанотехнологии на IBM? Съвет -пробвай се във научната фантастика! Алоу, ние безмозъчни ли сме? Мислите си, че не помним преди 2 години ! Ресто! не струва, другарю!

73

До 157 - тъжен факт

преди 8 години

БСП управлява 2 години и няколко месеца самостоятелно, 5 години в коалиция с НДСВ и ДПС и около 1 година и нещо в някакво сборно правителство между СДС и БСП. Какви ги дрънкаш за 19 години? Тъжният факт е за теб, че лъжеш или не можеш да смяташ.

72

Анонимен

преди 8 години

Шорошоидите направиха луд Орешарски дори само за желанието му да изтегли почти 1 млрд, което в крайна сметка не направи.Борисов обаче дръпна цели 16 млрд, с които да си купи медиен комфорти и поне още 3-4 избора.Пълна тишина.

71

NORM

преди 8 години

До АнонименПри социализма,казваш,всичко беше по-добро,но стига да го имаше.

70

Анонимен

преди 8 години

Важното е че ни управлява един самовлюбен *** с антураж от лакеи.И медиите са техни - така че, щом ни казват, че по улиците текат реки от мед и масло, сме длъжни да им вярваме.А това, че от време на вереме по някой се пали или скача от покриви и мостове, то е може би от весел и щастлив живот.

69

Герб гони световни ф

преди 8 години

26 млрд чужди инвестици при Станишев, при Борисов компаниите масово бягат от България, заради корумпираното и неграмотно управление- пример: 2 години правителството на Станишев договаря с IBM в детайли всичко за построяване на съвместен завод за нанотехнологии и когато трябва да започне строителството идва Герб на власт и Дянков и мутрата казват, че няма да дадат 50 млн. за строеж на завода (защо да ги дадат за завод, като могат да ги откраднат) и IBM отиде в Румъния. Същото с японски и др фирми

68

ognyanz

преди 8 години

До "тъжен факт за БСП": Такива *** като теб са способни да превърнат всеки дискусионен форум в порнография. Предполагам, че тези изречения, дето ги пускаш едно след друго, си си ги приготвил отдавна. Дано да ти платят за постовете, няма да си губя повече времето тук.

67

ognyanz

преди 8 години

До 143: Кога "тогава" След 10ти ноември 1989 се нароиха сума ти партии, някои от тях грабиха България като за последно, и още им плащаме борчовете. Виждате ли си в сметките за ток сметките на американските ТЕЦ 1 и 3 -договор, подписан от Иван Костов, ВЕИ-тата, включени по време на първия мандат на ГЕРБ и колко още грабеж в енергетиката. А бяхме енергиен лидер на Балканите.

66

Анонимен

преди 8 години

В действителност единствената забрана по време на социализма, е била забраната за неограничено забогатяване на едни, за сметка на неограниченото обедняване на народа. Както и забраната, националните блага да бъдат продадени на чуждестранни "инвеститори".

65

До 106-Финансова кри

преди 8 години

По наглите лъжи никой не може да надмине тъпите гербаджии и главната им Мутра. Световната криза НЕ БЕШЕ икономическа, а финансова, каквато в България НЯМАШЕ. Крадливият и некадърен Борисов,с още по-некадърният Дянков я превърнаха в България в икономическа, без обективни основания, а само заради неграмотното им, невежо и корумпирано управление. Само на Министерството на финансите Дянков раздаде 170 млн. бонуси, а замрази пенсии, заплати, майчински за осигурените майки, които Герб гонеха на снега.

64

Анонимен

преди 8 години

Тези дни бяха публикувани официални данни, според които около 3 млн. души (от 7,2 милионното население на България) живеят в бедност т.е. с доход до 360 лв., което е минималната месечна заплата.

63

ognyanz

преди 8 години

До "Благодарение на БКП": Много елементарно е да се обясняват проблемите с една политическа партия. А къде бяха другите, къде са техните "заслуги" за тоталното обедняване и обезлюдяване на цели области. Има нещо тотално сбъркано в тоя наш преход.

62

Анонимен

преди 8 години

До Благодарение на БКП(Грешиш или лъжеш. България никога не в фалирала преди 89та. Затова пък 2015 година фалира и трябваше да вземе заем от 16 милиарда за да направи държавата плащанията си. Иначе България трябваше да обяви фалит.

61

Анонимен

преди 8 години

129 КЪВ цветен за 80 лв бе, тва неко електрон, дето го чакаш 3 години ли? Цветните в Корекома струваха 700 долара! При 3 лв за долар на черно, смятай колко заплати, Мошеник на дребно си ти

60

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА апартамент сега веднага ли взимаш или го изплащаш 30 години, а през това време апартамента се води на банката. И ако останеш без работа губиш всичко и банката те изхвърля на улицата. 200 000 души са останали без жилище защото не могат да си платят ипотечните вноски и са изхфърлени на улицата от банките.

59

ognyanz

преди 8 години

До "соц. стандарт": Избрал си най-удобния пример. По това време цената на всякаква електроника беше висока, и то не само у нас. Но нямаше хора, които да ровят по контейнерите за *** за да се прехранват.

58

АНТИ

преди 8 години

Когато чорбаджиите-изедници дават прилични заплати, тогава тръгваме към добро!