66

Елка да отива в САЩ

преди 8 години

Без да видя името на автора,си викам,това ще е грозотията *** - зелка !***,толкова се пънеш и още крадците- убийци,не са те оценили,да ти дадат да папкаш от техните ГМО храни..само те залъгват със стотинки!

65

Анонимен

преди 8 години

До 94. Аре стига с тия глупости ти да не си хахол случайно

64

Аз

преди 8 години

Колкото и здрава да е една крепост; колкото и пари да са дадени за войската и въоръжението й - достатъчно е само един човек, за да отвори портите.Доста по-евтино би им излязло на руснаците, просто да си купят чужди политици - тогава и държавите им ще воюват вместо тях - янките са специалисти в това - достатъчно е да прилагат техния опит. Както се казва - с техните камъни по техните глави.

63

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 90 последния път като пратиха зелени 4ове4ета ги претрепахме справка 1923

62

Анонимен

преди 8 години

До ВКР-ВМФ шуйгуто и той пожарникар кат Бойко що да не им държим сметка да свикват не е като да не сме се оправяли с руския флот ПСВ не им помогна много.

61

Анонимен

преди 8 години

Присьединяването на Крим кьм Русия е шедевьр гледайте и се учете как и какво може Русия и си правете сметки опичайте си акьла иначе ще ви строшим мусурите без да се усетите ще ходите без зьби като хокейсти да не видите пак любезни зелени човечета в двора си

60

Анонимен

преди 8 години

До General Gadorian Испанския флот хи4 не е малък имат си и самолето носа4

59

ВКР-ВМФ

преди 8 години

Друго ми прави впечатление на мен - снимката. Между Путин и Шойгу има един адмирал, най-вероятно техният командващ ВМФ. Пребройте му звездите на пагоните - 4. На нашият Началник на отбраната,също адмирал, - 3. А сега да сравним двата флота на Русия и на България. Май нашите адмирали са в повече от бойните ни кораби. Къде сме тръгнали да държим сметка на хората?!

58

само питам:

преди 8 години

А в тази доктрина споменава ли се нещо по въпроса откъде ще дойдат парите?

57

Анонимен

преди 8 години

До алабалаГлупак ти безплатно ли искаш да те освободят? Ми другите и за пари не са искали да ни освободят тъй че сваляй феса пред руснаците...бе що всички *** не заминат в сащ и да си оправим държавата без тях?

56

Анонимен

преди 8 години

Американците признаха оня ден че Русия е по напред в военно отношение ама Бай *** много разбира за това се вози на каруца и няма един самолет здрав !

55

Анонимен

преди 8 години

...а ние сме се навели пред краварите , чиято армия от гейове се крие при вида всеки брадясал мъж.Срамота!Краварската армия е пълна с обратни и дрогирани мишоци.

54

General Gadorian

преди 8 години

Последните често стават първи и обратното. Навремето Швеция и Испания са били водещи морски сили. Сега къде са? Сигурно даже Турция е пред тях. А Русия даже не е последна. Лесно може да стане една от първите. Така че не смейте.

53

Анонимен

преди 8 години

До До 63 те и Украинците Грани4на полиция спипаха група руски парашутисти и то барабар с техниката

52

Анонимен

преди 8 години

Те тези кораби дето ги мисля 2020 са пускат един нов режат 2 стари а НАТО умира от смях ха ха ха

51

Анонимен

преди 8 години

Путин=дикратор. Най-лошото което се е случвало на Русия след Сталин е този психар.

50

kokospa

преди 8 години

Цялата истина е че на путин много му се иска!!!!!Да ама няма достатъчно пари!С техника на 30 и повече години произведена по технология от края *** 70те няма как да стане.Модерният Су-34 е вече на 22 години и има произведени само 70 броя,прословутия МиГ-29К е създаден през 89 а първото си кацане на самолетоносач направи през 2011!!!Корабите за които говори др.Путин са само мечта-ще бъдат нужни поне 20 години за построяване и превъоражаване на флота а пари отде......? Симпатични са в напъните си да

49

До 72

преди 8 години

Това е явно статия на някоя от либерастичните държави, ама по всяка вероятност си е краварска. Те отдавна не различават Иран от Ирак, ти искаш някакви си морета и континенти да знаят! Това псаки, в сравнение с някои политици си е направо интелектуалка.

48

Анонимен

преди 8 години

Нека ...Конкуренцията е хубаво нещо !!Сега САЩ и НАТО си имат конкурент ....колкото повече толкова по добре ...и Китай , и Индия ...и Бразилия и Аржентина ...Конкуренцията е хубаво нещо ! ....Демокрция а не империялизъм трябва на този свят ! ...Колкото повече военни сили толкова по добре..Няма само тези амириканци да си мислят че всичко е както те кажат .......

47

Пешо

преди 8 години

Те си плават в международни води, не са тръгнали да нападат някого, като америкосите. Къде америкос стъпи, трева не никне