42

знайте

преди 9 години

Турция не може да изгради нищо камо ли империя.Гърция падна,че някаква Турция.Хрисос ще брани балканските християни и ще се бием срещу ИДИЛ.Но Турция ще бъде завладяна от исляма.Очаквайте преврат в Анкара срещу Ергоданя.

41

до реалист

преди 9 години

Твоето не е агрумент ,обаче.Аз казвам какво я чака Турция.

40

ХХХ

преди 9 години

ИД атакуват Турски войници и убиват един ......Турция отговаря на удара като бомбардира 5 кюрдски поста (биещи се срещу ИД) . Аз ли нещо не разбирам или ИД е членка на НАТО !???

39

dady

преди 9 години

Podkrepqyte kom6iite 4e ako ne sa te jalma im mayna na Evropa

38

Анонимен

преди 9 години

TURZIA PODKREPIA TERORIZMA I IZBIVA GENI I DEZA OT KURDITE.SPOMNETE SI BATAK I BATASHKATA ZARKVA,SPMNETE SI ARMENSKIAT GENOZID.

37

знайте

преди 9 години

Бъдещето на Турция е предопределено -Ислямска държава ще ги завладее чрез религията .Ще има масова сеч на турци ...

36

Кадир

преди 9 години

Като говорим за двойни стандарти и ние си знаем работата с Руската Федерация ще изградим тръбопровода не сме и няма да налагаме никакви санкции на нея.Ще изградим няколко хилядна професионална войска с държавите от Близкия Изток за бързо реагиране при евентуална заплаха за мира и свободата на дадена държава в региона според мен това ще бъде най-добре.

35

турчин

преди 9 години

Оставете Турция да довърши това зло,което не можаха другите.Турция е гарант за мира на балканите.

34

Кадир

преди 9 години

Ситуацията в Сирия е много разбъркана и за това Турция само може да направи по въздуха операция,като удари целите на всичките терористични групировки.Не може турския аскер да ходи да прекоси границата и да рискува живота си заради чужди сметки,който е давал оръжие на неправилното място да ходи той там германците бяха едни от първите,тя Турция също даде но ги даде на опозицията която се бори хем с Асад и ДЕАЩ.Какво стана нали ПКК беше терористична организация пък и дадохте оръжия,двойни стандарти

33

Анонимен

преди 9 години

Турция е агресор и окупатор в Кюрдистан. Успех на кюрдските борци за свобода!

32

Анонимен

преди 9 години

ИД падне ли Сирия, Иран и целия регион ще дръпнат. А те са приятели на .... и са са против ....накъде ли духа вятъра тогава?Дали Турция ще държи курса се пита в задачката?

31

кирка

преди 9 години

До АнонименИД=иЗРАЕЛ

30

Турчин

преди 9 години

До 49-ако продължаваш по същия дух,може да те прецакат и тебе.Помни ми думата животинче ,без мозък.Нали знаеш всичко си има граници

29

Анонимен

преди 9 години

СКОРО ЩЕ ИМА НОВА КОАЛИЦИЯ ОТ АРАБСКИТЕ СТРАНИ И РАЗНИТЕ ИМ ИДИЛИ КЮРДИ СИРИЙЦИ СРЕЩУ ТУРЦИЯ И ЗАПАДА

28

Турчин

преди 9 години

Само Турция може да довърши ИД.Като става въпрос за интереса на държавата им,не може да ги спре никой.До смърт защитават интересите си-Това е Турция.

27

Анонимен

преди 9 години

Няма по-гнусно нещо да се правиш на боец като тия от ИД, а в същото време да се криеш зад гърба на мирното население. Това са ***!

26

Анонимен

преди 9 години

Интересно, като ни информират за чудесните действия на турците в Сирия, защо не кажат, че това е нарушение на суверенитета на Сирия и международно престъпление?При това пропагандаторите пропускат да ни информират, че турците ужатакували Ислямска дъжава, която е създадена от САЩ и подпомагана от Турция, но това е само предлог, за да бомбардират кюрдите, които воюват с Ислямска държава в момента

25

Анонимен

преди 9 години

40 само дето тия от ид не са толкова *** за да се занимават с израелците, защото ония само това чакат и да ги разпердушинят. много добре го знаят тия от ид това и затова си траят срещу израел.

24

Анонимен

преди 9 години

Ей са се светнах!Дали пък турците не разчистват и не въвеждат порядък заради "турски поток"?А?в такава позиция са че какво и да направят никой не може даим каже и копче!

23

Анонимен

преди 9 години

Единствените Израел могат да се справят с ИДИЛ само за два дни. Бомбите не израел не са устроени така че да ходят между хората и да питат- ти илямист ли си ? -Да. Бум! Ти ислямист ли си? Не. Мини в страни,. Какви са тези глупости? Във война на който не е известно покрай сухото гори и мокрото, а там доколкото разбирам мокро няма.Израел и те като Асад не искат да се занимават с ИД, но пострадат ли няма да останат длъжни