166

До 208

преди 8 години

Ако руски бомбардировачи тръгнат към България ти няма да разбереш защото ще си се изпарил за части от секундата.

165

Анонимен

преди 8 години

Да допуснеш американците на териториата си в близост до Русиа си е съваршенната глупост

164

Работил в Коми

преди 8 години

Koйто се е сбил с руснак добро не е видял. Питайте шведите, турците, Наполеон и Хитлер.

163

НФБ

преди 8 години

Сащ не могат да се справят с ислямска държава...Русия и Китай са голяма хапка..ще се задава световния лихвар сащ. ..срещу зелена тоалетна хартия сащ прибират природните ресурси. .След като ги из точат сащ остават мизерията..реално сащ уж дава пари на третия свят но реално дава трохи само за добивната промишленост. .не развива диверсикацията. .не прави инфраструктура. .болници. .училищата. .университети...взима умовете но не плаща лиценз..патент...света се нуждае от нов финансов модел..дола

162

БПФ

преди 8 години

201, той и суперразрушителят Кук бе тръгнал едва ли не да превзема Русия, но само една 30-годишна невъоръжена "савецка щайга" го превърна в неуправляем леген.

161

До194

преди 8 години

Абе, колега, света се е разделил ЗА и Против новия световен ред налаган от САЩ, а РФ е единственната пречка, която стои пред тях.За каква носталгия и любов говориш бе, не схващаш ли, че ни готвят нов модел диктатура от глобален мащаб, в която Бг може и да не фигурира?Та ти чия страна избираш - тази на либералната Диктатура (САЩ) или на многополярния свят, в коюто всяка страна - малка или голяма - има правото на глас и на собственно мнение???

160

гневен българин

преди 8 години

Който иска да воюва- да го прави за когото си ще! Аз НЕ ИСКАМ война в България, ОБАЧЕ- ако руски ядрени бомбардировачи тръгнат срещу България, от руснаците , пребиваващи у нас, както и от путинофилите, няма да остане и паперка...Българите ЗНАЕМ как да си защитаваме дома и държавата и щом руснаците много, ама много държат да го научат- така да бъде!

159

бг

преди 8 години

До майорскиС очите си видях,колко са обичани американците в Сев.Ирландия. Такава демонстрация имаше срещу Буш,че не можех да повярвам.

158

Православен Съюз

преди 8 години

След като кривокраката дребна еврейката от американското посолство в България Марси Райс не успя да промени чувствата на любов и признателност на обикновенните българи към Православните си руски братя ,въпреки жестоката анти-руска медийна пропаганда и милионите дадени на соросоидната *** да плюе и *** срещу Русия,то от Белия дом преждевременно отзоваха марси и на сбогуване преродена ирландска пастирка и връчи за сбогом орден Стара планина

157

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 201201 брееееееееееееееееей много лош тоз F22 бре... До Луната за колко секунди долита? :))

156

Анонимен

преди 8 години

Да се откъсне главата на Ту-22М3 е детска игра за технологията, която пристигна на Черно море. SM-3 свалят екзотмосферни цели с директно попадение при скорости над Mach 15, та какво остава за савецката щайга от 70-те, па макар и модернизирана. Да не говорим за F-22, само един е способен да затрие за минути цяла ескадрила такива Ту-та.

155

Анонимен

преди 8 години

Tuka zamirisa na Trolska izme!

154

Анонимен

преди 8 години

ПОНЕЖЕ САЩ СА(ГОЛЯМА РАБОТА) ТО СЕ НАЛОЖИ ДА КЛЕКНАТ И ДА ПОДПИШАТ СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА ИРАНСКАТА ЯДРЕНА ПРОГРАМА ,ЗАРАДИ КОЕТО СЕГА САУДИТСКА АРАБИЯ НЕГОДУВА И ПЛАШИ,ЧЕ И САУДИТЦИТЕ ЩЕЛИ ДА РАЗРАБОТВАТ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ,А ВЧЕРАВПРЕД АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС 2-3 ХИЛЯДИ БРОЙКИ *** ЮДЕЙЧЕТА ПРОТЕСТИРАХА СРЕЩУ ТОВА СПОРАЗУМЕНИЕ ,ЗАЩОТО ТО ПРИЗНАВАЛО ИРАН КАТИО ЯДРЕНА ДЪРЖАВА И ТАКА ЩЕ Е ЗАЩОТО ИРАН НЕ Е ЛИБИЯ И Я ЧИЧО САМО СЕ Е ПРОБВАЛ ТАМ Я ПЕРСИТЕ СА МУ СТРОШИЛИ КРАДЛИВИТЕ ЕВРЕЙСКИ КУНКИ.

153

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 194митове и легенди .....когато факите говорят такива като теб ми ....говорят за митове и легенди комунизъм и тем подобни .... безпочвена демагогия...никой не иска да връща комунизъма ...а Русия в момента е толкова далеч от това ...Русия е една норална държава със свободна търговия ...*** и виж...все още говориш със спомените за Русия от преди 25 години ! Русия изживя своя катарзис през 90-те ...

152

Анонимен

преди 8 години

Zashto Rusiq e tolkova qdosana na kravarite? Te neq napadat i neq zaplashvat!!! Nie obiknovenite grjdani ne iskame voina! Iskame hladilnika da nie palen toka da nie platen i decata ni da jiveqt v MIR!

151

Анонимен

преди 8 години

Митовете и легендите от времето на Великия Съветски Съюз, продължават да гнездят в главите на някои наши сънародници с русофилистични отклонения, а параноята от тези чудесни времена, активно се подхранва и в днешно време от писания, като тези на "Независимия газета" !

150

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 188бюджетут на русия за 2015 е разчетен при среден курс на петрола 40 долара за барел ...руснаците не са *** ! Ако търсиш такива ще ги намериш в нашия парламент !

149

майорски

преди 8 години

Всяка държава която е против САЩ сега е потенциялен съюзник на Русия...Американците за 40 години успяха да си създадат достатъчно врагове ...дори в Европа се чуват вече анти американски призиви ....Русия не е изолирана и не е сама....колкото и да им се иска на краварите ...и те го осъзнават

148

до 176

преди 8 години

Ами, ти бе центаджия, заработи ли достатъчно за менте ракийка и кебапчета с антракс?

147

Анонимен

преди 8 години

Нека още няколко години петрола да е 50$ , па ще видим какво ще разполагат в Крим ?Смях