174

Анонимен

преди 8 години

Сега забрана за детските градини ,след няколко години забрана за всички магазини в страната и накрая *** на главата на всеки в страната .Ужас ,тея от ДуПете Се се самозабравиха и ни чертаят план като за Македония или Косово.

173

Ангел

преди 8 години

Децата не са принуждавани да ядат свинско,защото първо никой не ги е принуждавал да ходят на детска градина.В крайна сметка това не е казарма,никой не е взет насила.Ако пък има и едно хиндуистче-как пък то ще яде телешко?Ако иа еврейче-от Израел със самолет ли да му карат кашер храна?Хайде по кротко с религиите-в крайна сметка държавата е светска!

172

Анонимен

преди 8 години

Евтина пропаганда. Все едно нямам приятели турци. Скарата я правят по=добре от мене. И що те се изнервят на тия глупости, вие си правете изводите. Няма да мине номерът. Още малко ще искат храната да е халал. Фанатици - детето можели да чете Корана? Да разбере? Значи му е простено, А? Айде с вашите камъни. Детето не може да разбере, следователно не е в грях. Как пък някой не го опонира тоя?

171

Анонимен

преди 8 години

Българин съм и нямам нищо против който и да било турчин.Но те трябва да спрат да гласуват за ДПС. Това е партията която иска да отдели турците от българите, тази партия иска българите да мразят турците, искат да си капсулират турците за да си имат сигурни избиратели.Така върхушката на ДПС ще има винаги власт и пари, винаги докато тъпчат турците.ДПС е громен проблем за турците, а не за българите

170

Дуло

преди 8 години

Фанатици безбожни!

169

Анонимен

преди 8 години

А ако детето хапне свинско, ще го изхвърлят ли на ***?

168

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Вече навсякъде се предлагат поне 2 менюта - едно без месо и едно с месо.Това е най-културното решение, който не иска да яде свинско в детската градина да избира вегетарианско и готово.Много е просто.Но не може да махнат свинското на всички деца, щото няякой не били яли моля ти се.

167

Анонимен

преди 8 години

Човек трябва сам да избира как да се храни! Въпреки че съм веган, ако имам деца няма на сила да ги направя такива от бебета, това още повече важи за религиите! В детската градина е достатъчно да има разнообразни и пълноценни храни, след това животът е дълъг и всеки сам може да си прецени, без да се съобразява с догми, общество и прочие.

166

Анонимен

преди 8 години

А децата на мюсюлманите знаят ли, че са религиозни?

165

Анонимен

преди 8 години

Да живее ДПС - най-верния съюзник на ГЕРБ!!!

164

Анонимен

преди 8 години

Като не им е чисто месото да отиват в Турция, там да ги хранят...

163

Анонимен

преди 8 години

Защо преди избори тези винаги разпалват етническа вражда. Тази партия трябва да се забрани със закон, тя е вредна за всички.

162

диди

преди 8 години

Моите съседи са мюсулмани. Добри и услужливи хора.На абитюренския бал на сина ги поканих и така хубаво си хапнаха пържолкиге от домащното прасенце . Попитах ги дали ядат свинско а те ми се троснаха че говоря глупости,всичко ядат .

161

Анонимен

преди 8 години

Предлагам да се премахне изобщо:- месото защото има деца вегетарианци;- плодовете защото дъщеря ми е алергична към плодове;- супите защото племенника ми мрази супи;- зеленчуците защото имат нитрати;А хляб... а бе то това хляб ли е???И хляб да не се дава!!!Пък тя и водата е една....

160

Анонимен

преди 8 години

В Германия вече е факт, дори не правят тържества за Коледа в някои детски градини. Оставете свинското, но като цяло децата в детските градини ги хранят нездравословно, с наредба от преди 30 години. Десерт плод, а това трябва да е мижденно хранене, ами следобедна закуска филия с шоколад....

159

ФАКТ

преди 8 години

А ТУРЦИТЕ КАТО СЕ НАПИВАТ , КАТО КАЗАЦИ ,И НАГЪВАТ СВИНСКО -МОЖЕ,НАЛИ!!!

158

Анонимен

преди 8 години

А за изповядващите веганство какво?Няма равноправие тука!На едни претенциите се удовлетворяват, а на други- не!Или всичко ще се дава, което минава за нормална храна, или- глад. Аз искам да се махне рафинираната захар и бялото брашно със солта, защото са доказано вредни, но няма кой дори да ми обърне внимание да ме напише из новините.

157

Законът

преди 8 години

Конституция на Република БългарияЧлен 11, алинея 4Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.Ако някаква партия иска да създава закон, който се съобразява с конкретна религия, то значи тази партия се ръководи от верски и в случая етнически съображения. Тази партия е незаконна по конституцията на страната и трябва да бъде разформирована незабавно.

156

:)

преди 8 години

За да не слушате глупостите на ДПС, отивайте и гласувайте за български партии. Така етническата и противоконституционна партия ДПС или няма да влезе в Парламента, или ще е толкова слаба, че няма да може да поставя условия и да "пие кафета". На местно ниво не можем да направим много, но на изборите за Парламент, ако гласуваме всички, турските гласове ще се загубят като капка в морето.

155

Анонимен

преди 8 години

Навремето като бях студент имах доста турски състуденти. Ядаха свинско и всякакво месо, та се късаха. Пълни глупости.