74

до 89

преди 8 години

пак да гласуваш за ГЕРБ, най естествения партньор и уродлив израстък на ДПС и БСП

73

Анонимен

преди 8 години

Най -добре за всички е да се опростят дълговете на Гърция ...След ВСВ дълговете на Германия са почти опростени ,а от Американска страна е имало и план Маршал ..Затова всички дръпнаха впоследствие .И периодът беше мирен .Ако се запънем като след ПСВ до нищо добро няма да доведе.

72

OXI

преди 8 години

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ !!!

71

sid

преди 8 години

Хайде ще видим до кога ще се държи като мъж нашия премиер относно помощта към Гърция.Гаранция до 1 седмица друга песен ще пее.Каквото кажат от Брюксел това става.Нашия парламент е лошо скроен от мръсни парцалки.

70

Да се чете

преди 8 години

"Без милост! Депутатите ни готови да кажат OXI на Гърция"нашите депутатки са готови да кажат OXI на Гърция, но НЕ МОГАТ да кажат ΌΧΙ когато:1. Изнасяме Златото за Канада, САЩ и други "ПАРТНьОРИ"2. Когато трябва да вкараме Американска техника на българса територия - безплатно3. Когато трябва да нападнем трета държвава в името на САЩ4. Когато трябва да затваряме училища и болници5. Когато трябва да спрем младите да напускат.Нашите *** могат да кажат OXI САМО на Гърция

69

Анонимен

преди 8 години

"Без милост! Депутатите ни готови да кажат ΌΧΙ на Гърция"нашите депутатки са готови да кажат ΌΧΙ на Гърция, но НЕ МОГАТ да кажат ΌΧΙ когато:1. Изнасяме Златото за Канада, САЩ и други "ПАРТНьОРИ"2. Когато трябва да вкараме Американска техника на българса територия - безплатно3. Когато трябва да нападнем трета държвава в името на САЩ4. Когато трябва да затваряме училища и болници5. Когато трябва да спрем младите да напускат.Нашите *** могат да кажат ΌΧΙ САМО на Гърция

68

Shark

преди 8 години

Правилен отговор на Бойко, няма какво ние да помагаме на Гърция. Техните пенсионери взимат 5 пъти по-високи пенсии, а и всички останали доходи са много по-високи, дори с повишаването на данъците което предстои, пак ще са по-високи. Така че браво на Бойко за това решение. Само че да сме благодарни че е предизборна ситуация, и той много добре знае настроението на българите и прави това за да се хареса. Ако не предстояха избори вероятно щеше да се съгласи да плащаме!

67

петър стоянчев

преди 8 години

не му вярвааите на боико колкопъти сутринта каже едно на обяд друго и накрая клеква и върши това което му кажат господарите много съм скептичен че този път ще си удържи на думата и ще защити интересите на краино бедният български народ ако ме опрвергае ще му простя много то грешки итоз път ще гласувам за него

66

Анонимен

преди 8 години

Ако не беше Борисов сега България отдавна да беше фалирала и щеше да е като скапаната и мизерна Гърция.

65

акъла на българина

преди 8 години

Хайде да не даваме парите за Европейка Гърция ,а да ги дадем на Пеевски ,Доган ,Домусчиев и обръчите.Тогава заплатите ни ще са като гръцките и няма да има олигархия,чалга и мутри .

64

Анонимен

преди 8 години

Европейски чиновници са постигнали компромис, който ще предостави бързо финансиране на Гърция и в същото време ще гарантира, че Камерън ще спази обещанието, което направи преди четири години никога да не рискува парите на данъкоплатците със спасяване на страни в дългова криза.

63

без комунисти

преди 8 години

такива няма вече, има само хитреци които се възползват от пенсионерската носталгия, но и това ще свърши скоро

62

Анонимен

преди 8 години

Да се чудиш на българите.Когато Гърция приемаше хиляди наши сънародници да работят Гърция беше рай .Днес ,когато на Пеевски ,Домусчиев и сие няма да им мине далаверката не е добре.И после защо българите нямали общество и били матрял ,а гърците били хитри .

61

бре да му се не види

преди 8 години

А защо се дават допълнителни милиони за неработещото МВР?

60

хей,умниците

преди 8 години

Хилъри може да си приказва каквото иска - нали е в предизборна кампания ..Но ако стане президент и по -лошо за Русия се пише.Преди 8 г беше казала,че Путин е зло .В прав текст. ом

59

varna

преди 8 години

Emi,da....OXI,na maimunite ot elada samo plachet che nqmat a sirtakito ne go izpuskat,da bachkat beeeeee i zaplata 300eu i pensiq syshto ne poveche i ot merkel vzimat i pyk,plachet!!!OXIIIIIIII

58

Бива

преди 8 години

Един път да действат адекватно нашите, а дано да им стане навик.

57

Анонимен

преди 8 години

Гърция нищо не ни е искала че да й казваме охи ,политиците да го кажат на Брюксел

56

Различни пиески

преди 8 години

Бау !Тиквата в България:- Една стотинка няма да дадем на гърците !Тиквата в Южен парк:- Да госпожо посланик, ще вземем нов заем и ще помогнем на Гърция ! Ама моля ви се ! И за оръжието не сме забравили. Ще купим каквото ни наредите. Само да вземем още един дълг. Моля за кратка отсрочка ! Моляяяяяяя !Тиквата в Брюксел:- Господари мой, за една снимка с вас съм готов да направя всичко. Моля ви, прегърнете ми и ме потупайте по рамото. Бау ! Бау ! Бау ! Бау !

55

Анонимен

преди 8 години

ot men do anonimen 61!Dobre che vlqzohme v Eurosaioza! Inak shtqhme da omrem ot GlAD zaradi takiva podkupni Mutri i Trolove kato vas!