7

Алекс

преди 8 години

Мдааа каквото сам си направиш никой не може да ти направи. Гордите гърци се взеха много на сериозно и май само с гордост ще преживяват. Дано ги изхвърлят от еврозоната да се научат да си работят за хляба.

6

Анонимен

преди 8 години

Малко извън темата, но сега видях в друг сайт, че в в събота, 18 юли, жителите на Гърмен организират протест пред парламента във връзка със спряното разрушаване на ромските къщи и призовават за подкрепа от софиянци. За съжаление обаче часът на протеста не беше написан. Ако някой разбере, моля да информира, искам да отида.

5

nike poli

преди 8 години

Demontirat eu i drjavite pochvat pak da si zidat debeli duvari s boini kuli za ohrana na polisite ot c*ganski chujdozemni pirati - i pak novi politicheski karti da prodavat v ledl do bananite.

4

ПРЕСЛАВА ТЯСНАТА

преди 8 години

грацка салата узо и рибалка ВЪРТИ ВЪРТИ сички на влакчето КАТО ЗА ФИНАЛ

3

Nakata

преди 8 години

Писна ми от ленивите и нагли гърчуля

2

Кукувица

преди 8 години

Става дума само за някъкви си 100 милиарда евро. Бълха ще ги ухапе. Да плащат и да не пискат. Пък после една хиперинфлацийка и като почне един хляб да струва по 10 милиона за нула време ще оправим тотото.

1

Анонимен

преди 8 години

Сънувах, че шест месеца брюкселските лидери се събират, карат се и търсят начин да се споразумеят как да повишат заплатите и пенсиите в целия ЕС..........Лицемерииииииииииииии