18

журналя

преди 8 години

Към Гърция принадлежи територия на сушата и морето (това е колкото Германия и Австрия заедно), с обща площ от 450 000 кв. километра от Адриатическото крайбрежие (Корфу) до крайбрежието на Кипър най-крайния изток (Ларнака).Това е като да летиш от Брюксел до Марсилия.По света живеят 17 милиона гърци от Гърция, Кипър,и др.Втори са в света по депозити "в швейцарски банки''.Гърция се посещава от 16 милиона туристи годишно и има високо развита туристическата индустрия.В Гърция има 3 големи корабостроителници, които могат да строят кораби от всякакъв тип. Гърция произвежда тежкотоварни ками

17

анонимен

преди 8 години

другарю ангелов КОЙ НАРОД Е ИЗТЕРЗАН---БЬЛГАРСКИЯ ИЛИ ГРЬЦКИЯ----СВАЛИ СИ ЧЕРНИТЕ ОЧИЛА И ,,ОТКРИИ ,, ИСТИНСКИЯ ИЗТЕРЗАН НАРОД НЕ МОЖЕ ДОРИ И ДА СЕ СРАВНЯВАМЕ С ГЬРЦИТЕ

16

Анонимен

преди 8 години

стига бе, може би това, ама не, може би онова. аре баста. или е мерцедес или е запорожец.

15

слънчеви градини

преди 8 години

Създаването на парите от дълг и лихварство са откровено мошеничество. По тази причина не съществува дори теоретична възможност за изплащане на всички дългове. Създава се бедност и безработица. Натрупват се огромно количество излишни, но и в същото време несъществуващи пари. Човек трябва да е или зъл или изключително хазартен тип за да се хване на такава игра и да се надява да спечели от нея. Зад цялата работа обаче стоят властови интереси на малък кръг хора. Икономиката и политиката са обвързани и както се вижда икономическата власт е изместила и продължава да измества политическата. Именно то

14

Анонимен

преди 8 години

На юг от Крит, е открито поле с петролни резерви 175 милиарда тона, което е третото по големина в света!!!На нефт и природен газ Гърция се оценява (забележете) в размер на $10 трилиона, оценката е на Геологическия институт на САЩ !!!!А златните резерви, се оценяват на 38 млрд. Евро (8,5 милиона унции, а тези на среброто на 65 милиона унции) В Гърция и България са 3те най-големи златни находища в Европа.И тази страна искат да се продаде за 340 000 000 000 млрд ?!?!?Надявам се сега на всички е ясно защо Ципрас брани Гърция !

13

междунар. журналист

преди 8 години

Какъвто и да е резултата от референдума ЕС никога няма да прости на Гърция за наглостта на Ципрас . Докато той е министър председател нищо няма да стане в полза на гърците . Както в един виц, ще изядат солта след това тоягите и накрая пак ще си платят .

12

Анонимен

преди 8 години

Почва да се подхвърля идеята За въвеждането на БИТ ГОЙНИ В ГЪРЦИЯ САМО ЧЕ ТАЗИ НЯМА ДА СТАНЕ

11

финансист

преди 8 години

Гърция е суверенна държава и да правят каквото си искат , това е тяхно право. Не може обаче да имат 330 милиарда дългове и да искат още пари . Това просто е някаква наглост граничеща с лудост .

10

Василев

преди 8 години

Събудете са роби на труда!Разберете, че в света е по силен този , който работи и живее в конкуренция!Светът и живота е конкуренция!Гърците са ни конкуренция за туристическият пазар, за земеделски стоки, за инвестиции в Югоизточна Европа!Вие трябва да воювате за вашите права, вие да сте добре, а не гърците дали ще са добре или не!Роби, вие трябва да притискате олигарсите само организирано и умно,защото ако те работят на печалба и ви хвърлят жълти стотинки, вие може да ги сбръчкате!Локи!ЦРУ!

9

евразия

преди 8 години

Истината е следната :Независимоста е по-сладка от обременоста Защо ли ,защото зависиш от самият себе си ; ако си добър в сметки и работа : сполуката идва.Ако не си отиваш... Страшно да си мързелив и да разчиташ на ЕС и на плащания по програми,зашщото когато разчиташ на други ; залиняваш - умираш. Пак ; соб.сили са за предпочитане, могат го силните и умните.

8

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 8 години

В ХОД СА ГЛОБАЛНИ ПРОМЕНИ КОИТО НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ВЕЧЕ ДА СПРЕ

7

Анонимен

преди 8 години

Те не са готови да оставят каквото и да било от досегашния им живот, но просто ще им се наложи. Нищо, че ще ги питат на референдум!

6

Анонимен

преди 8 години

KREDITITE SHTE BADAT OTPISANI I GARZITE SHTE PRODALGAVAT DA GIVEIAT NA GARBA NA DRUGITE.

5

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 8 години

В ЖИВОТА ТРЯБВА ДА ИМАШ КУРАЖ ДА СЕ ДЪРВИШ. АКО НЕ ПОБЕДИШ ПОНЕ ЩЕ УМРЕШ КАТО БОЕЦ. А НЕ КАТО ЖЕРТВА.

4

Василев

преди 8 години

Сега е момента да си изиграем картите!Играта е шест без коз!Агент Нортън Филипс!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 8 години

според мен изхода е следния:излизат от еврозонатавъвеждат дряхматавъвеждат валутен борд 1:10 евро-дряхмадържавата обменя на малаките еврото с дряхми и връща всичкото евракис на кредиторите

2

Анонимен

преди 8 години

Готово или не, това е неизбежно в следващите години. След тях са останалите от южна европа. Балона се спука още 2008-***.

1

Анонимен

преди 8 години

ХАЙДЕ ВИЗАНТИИЧЕТА ПРИГОТВЯЙТЕ ЧУВАЛЕТТА И БУТАЙТЕ ДРАХМИТЕ В ТЯХ. ЧЕ ЕДИН ХЛЯБ ЩЕ ВИ СТРУВА ЕДНО ЧУВАЛЕ ДРАХМИ. МРАЗЯ ГИ ЕВРОГЕЙЦИТЕ НО КОЕТО СИ Е ПРАВО Е ПРАВО. НЕМОЖЕ ДА ЯДЕШ И ПИЕШ КАКТО СЕ КАЗВА С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ДА ПРАВИШ И ДА НЕ СИ ПЛАТИШ. ТЯ МАМА НА ТАТЕ НЕ ДАВА БЕЗ ПАРИ А ТИЯ ИСКАТ ЦЕЛА ДЪРЖАВА ДА ЯДЕ И ПИЕ НА ВЕРЕСИЯ. НЯМА КАК ДА СТАНЕ ЦИПРАС. ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ НЯМАШ А ЦЯЛА ДЪРЖАВА СИ ТРЪГНАЛ ДА УПРАВЛЯВАШ. ДО ТОВА ВОДИ ДЕМОНИКРАЦИЯТА. ФАЩАШ ГО ОТ УЛИЦАТА И ГО ПРАВИШ МИНИСТЪР.