73

????

преди 9 години

До ОооооооАбе ти нещо много взе да ги мешаш... Православен ли си? Будист? Такова чудо като господ в комбинация с прераждане не съм го чувал в никоя от религиозните бози и диарии дето объркват на хората понятията...Вземи се реши къде принадлежиш ... или си основи собствена бозаджийница...

72

Ооооооо

преди 9 години

до 90559Приятел, Не е Господ виновен че Кирливия Поп не ще да дойде при майката или че няма Църква в нейното село! Това до колко дни трябвало да се кръсти детето са го измислили Поповете а не Господ. Оттам нататък кой в каквото иска да вярва! Кой каквото търси това ще намери! Не си мислете че нещата са много лесни и прости. Напротив всичко е много сложно и завързано! Човеците се прераждат десетки пъти и пътя им минава през много животи. Ученето не е лесно!

71

Антирелигия

преди 9 години

НЯМА нищо друго, нито болести, нито войни, нито вируси, бактерии което да е УБИЛО повече хора от РЕЛИГИЯТА!Милиони са погинали и гинат и в момента заради глупости написани в книжки с приказки - библии разни, корани, талмуди и други тям подобни купчини ГЛУПОСТИ!Време е хомо сапиенс да си поеме сам отговорността и да не я прехвърля на предполагаеми висши сили...Такива неща няма... само физика, химия, биология и точни науки... Който иска да си вярва... за останалото се грижи еволюцията

70

Анонимен

преди 9 години

Това е много долна инсинуация. Ако ме питат дали съм религиозен ще кажа НЕ, но ако ме питат дали вярвам в БОГ, или,че има висша сила ще кажа ДА. Това доста ще вдигне процента ,но нали от запад се борят с Праволславието,а и нашите попове доста помага.

69

Анонимен

преди 9 години

При толкова ролекси, бентлита, архотски титли платени...?

68

Анонимен

преди 9 години

Интересно от къде ги намерихте тези 52 процента. Едва ли са повече от 10.

67

Анонимен

преди 9 години

Убедените атеисти са най-много в Китай-61%! Ето затова Китай е номер едно по всички показатели!

66

Анонимен

преди 9 години

Само завършен *** може да твърди, че православието ни е било спасило през вековете. Аджеба как ни е спасило "българското съзнание" това православие, което с векове по турско е било на гръцки език ? Спасили са ни малки групи от достатъчно откачени и будни хора като Ботев и Паисий, останалото е било, е, и ще бъде наг*зена плява. В този ред на мисли атеизмът е едно от добрите наследства на комунизма.

65

художника

преди 9 години

А сетих се един виц за изпроводяк.На едно селско събрание дошъл млад комунист да агитира селяните, да не вярват в Бог.- Ако има Господ, що не се покаже да го видя па и аз ще повярвам? А един старец се обадил.- Момче, ти акъл имаш ли бре?- Имам дядо, с две висши образования съм.- Че а покажи го де, да го видиме всички и тогаз ще ти поверваме.

64

diasen

преди 9 години

безверието ,което ни е обзело е право пропорционално на положението в което се намираме,така че пак сме на първите места в класацията...?!

63

Анонимен

преди 9 години

Още ли има увредени психопати, които вярват, че земята е плоска?! Добре че такива индивиди са от най-ниските прослойки и сравнително по-често загиват при инциденти и войни. (Между другото комунизма също е вид религия, не по-малко идиотска).

62

художника

преди 9 години

До художника-оригиналХа ха ха... Искрено ме разсмя пич. Оставям ви и отивам с настроение да си налея една мастичка.

61

Карл Маркс

преди 9 години

Простотията е няй-големия грях.

60

художника

преди 9 години

До Анонимен 87Когато говориш за други хора, не съди по себе си!

59

Ин диго

преди 9 години

Любов, доброта, състрадателност, мир това си мисля като чуя думата Бог. Някои от вас се чудят хората защо са толкова лоши....? Защото Лукавия е във всичко което произвеждат големите корпорации, тоест материалните неща, които искаме едно след друго да получаваме. Онези корпорации, които ни направиха алчни кариеристи.....

58

Анонимен

преди 9 години

4ovek ne se obarne kam Boga, nisto dobro ne go 4aka. Tova ne zna4i da hodi po 4arkvi, a da se moli v sarzeto si i da se prosvestava kato si 4ete ot bibliata po malko ot vreme na vreme. ima i online biblia.

57

художника

преди 9 години

До до художника 71Аз не съм Бог, затова Не мога.

56

знайко

преди 9 години

до.непукистверно е така го е създал,но навреме се е усетил и му е извадил реброто уж,и създал жената....тва му е нещо като застраховка

55

ММ

преди 9 години

Е не е учудващо сред такива психари като съседите ни. И все пак ми се струва, че дори да не се обявяват за религиозни, българите са адски суеверни - което си е същото, без организираната секта.

54

Анонимен

преди 9 години

da si vjarvast ne zna4i da si ovza. tuk imashe edna super statia za pastora s karte4nizata v Afrika.