61

Анонимен

преди 9 години

Американците даже във футбола и ФИФА се навряха :)

60

Анонимен

преди 9 години

Славянино, драскай във вашите форуми, тук сме българи...

59

ГОВОРИТ МОСКВА

преди 9 години

Във връзка с масовата имиграция на жителите на Лондон и Париж в Русия министерството на транспорта пуска допълнителни влакове. На новопристигналите са осигурени чудесни условия в общежитията!! -баня и тоалетна на всеки етаж и топла вода от 19.30 до 20. 00:))))))))))))

58

Анонимен

преди 9 години

Слаба еврейска статия

57

дядо НЕ трол

преди 9 години

Абе *** русофилски ***, кога върнете внуците ни от Западните страни , кога им предложите по добър начин на живот, тогава ще се съглася с вас и ще бъда по голям русофил от вас. Защото моето внуче е по - скъпо от всичко на света и нека живее добър живот...

56

Статия компот

преди 9 години

Статията прилича на получила двойка работа на участник в матурите. Всички реват, че матурите са сложни(темата за Русия, Путин, кой плаща на изданието и защо:)). Всъщност матурите са прости , а решаващите ги "сложни"- :). Има огромна нужда на списващите журналисти да се помага за изграждане изречения, мисли, преразказ и т.н. Разбираемо е да се насажда страх, както през 50-те години, но желателно е да сме прецизни при изказа си. Нека направим почин: "ПОМОГНИ НА ЖУРНАЛИСТ В НУЖДА". Яжте пизети!!!!!

55

Анонимен

преди 9 години

под "интеграция" със запада разбирай да вземеш стойка Г да си събуеш гащите и европейския съюз те *** отзад а хамериканците ти го подават отпред,ако поискаш вазелин ти викат не е демократично,ама ако платиш става.

54

stan

преди 9 години

Нелепа форма на манипулация, но в днешно време и от голяма част от днешните хора приета за истина! 1. Пускат заглавие, което да привлече вниманието и на тези които подкрепят Русия и за тези които я мразят.2. Нападателна и агресивна.3. Това което правят самите те, го приписват като грешка на врага си.4. Употребяват думи като "западното коварство", за да покажат, че уж са безпристрастни, да има по нещичко за всеки читател. ПОВРЪЩА МИ СЕ!

53

:)))

преди 9 години

До 109 АнонименМного добре си запознат с положението там! Това бе добрата новина! А сега лошата е, че си клюкарка и интригантка, грозно и зле възпитан щот обсъждаш домакини на когото изглежда си бил на гости! Там където си бил може и да си харесват калните локви, нема да ходят с токчета у градината я!пп. прави впечатление злобата и жлъчността на русофобите!

52

Анонимен

преди 9 години

ДНЕШНА ПРОПУСНАТА НОВИНА ЕВРОТО ПАК ЗАГУБИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ДОЛАР,РУБЛА,БРИТАНСКИ ПАУНД,ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКИИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВАЛУТИ ЕВРОТО СЕ СРИВА,ЗАЩОТО СИ ДЪРЖАТ ЗЛАТНИЯМДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ В САЩ,НО КЮЛЧЕТАТА СА КУХИ И САЩ НЕ ИСКА ДА ИМ ВЪРНЕ РЕЗЕРВА.ИСТИНАТА ОТ ПЪРВА РЪКА.

51

ПЕТЪР

преди 9 години

ПЛАЧЕТЕ ,РЕВЕТЕ , ДА Е.А МАЙКА ВИ ФАШИСТКА - РУСИЯ Е ПЪРВА ,ЗАЩОТО КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА ! ТОВА ДЕЦАТА ПО СВЕТА ОТДАВНА ГО ЗНАЯТ,САМО *** И БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКОПРОДАВНИЦИ СЕ ПРАВЯТ ,ЧЕ НЕ ГО ЗНАЯТ !

50

:)))

преди 9 години

До 99 АнонименОбикновено ватенки се носят в Русия, а ти всъщност с коментарът си твърдиш, че в Русия са джентълмени и лейдита! Съгласих се! : ))) Все пак това си е комплимент! :)))

49

до 86

преди 9 години

КАКВА РАБОТА ВЪРШАТ БЕ ТОВА СА НАЦИОНАЛНИ ПЕДАТЕЛИ И РОДООТСТЪПНИЦИ,РАБОАТА СИ ВЪРШЕЛИ КАКТОИМ Е НАРЕДЕНО КЪДЕ ВИ Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО,ЗАВИСИМИ,РОБИ,СЛУГИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА СЕ НАРИЧАШ БЪЛГАРИН.

48

:)))

преди 9 години

До ЕвроатлантикДа не забравяме, че дънките са панталони докерски! Никой самоуважаващ се джентълмен, най малко пък лейди не ще ги обуе!

47

Веселяка

преди 9 години

До АнонименТъпчо ако са могли досега да са го направили.

46

(+_-)

преди 9 години

A, къде победи напоследък тоя запад? В Сирия ли, или в Ирак, а може би в Афганистан или Либия? Бре, тоя лош Путин! Целия свят корумпира!

45

456

преди 9 години

"Ако въобще Турски поток се състои, той ще бъде под диктата на турската държава. Турция определея правилата в случая и го знае."Ако се беше поинтересувал,щеше да знаеш че строителството започнато за Южен поток никога те е спирало,тръби се теглят всеки ден ,но просто ще заобиколи България!И не под турски диктат и в турски интерес!! Стига ръси простоти,че е смешно!Американците просто нямат капацитета вече да управляват световната икономика и затова дрънчат оръжия!!Жалко някога наистина БЯХА вели

44

Анонимен

преди 9 години

Браво на авторката на статията

43

Веселяка

преди 9 години

До АнонименНяма ли еврокомисията да ги погне за монополно положение?

42

до 72

преди 9 години

Колкото ни заляха с евтин ток от Мариците