31

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Няма място за сравнение между Путин и Ким.така е - и двамата са диви като кантонерски петли :))))

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонименв България само 10% са добре - новобогаташите и малка прослойко която работи в офисите на западните фирми най-вече в София, по градовете е мизерия.чемодан, вакзал, масква, пхенян

29

Анонимен

преди 9 години

Абе друго си е да имаш губернатор на Калифорния (да споменем че става за 40 милиона човека) един актьор имащ в речника си стотина думи и прекарващ 7 часа на ден да блъска тежести, със сменен черен дроб, ползващ допинг и наркотици.Същия спаси човечеството от роботите, а после освободи Марс.

28

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕми евроатлантиците като се плякатЕвроатлантиците плякат евроазиатците

27

Анонимен

преди 9 години

Бравос на Ким! Я го вижте,строен като табуретка и почти толкова умен! И да знаете,корейските джуджета,също като македонските,са най-високите в света!

26

Анонимен

преди 9 години

До екзалтиран путлерастна мен ми липсва плаката как Ердоган полага първата тръба на турския паток в задния двор на Путин.

25

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПреди 30 години Северна Корея беше колкото България - 10 милиона. Сега са 26 милионащото другарите са много ебл.иви и много бързо се размножават по партийна линия.

24

Анонимен

преди 9 години

4. Франсоа Дювалие - наречен Папа Док. Подкепян безрезервно от правителствата на САЩ.Вземал огромни заеми от Американски банки (подобно на пожарникаря) за строителства напътища, болници, училища и мостове. Строежите са започвали и след това парите са отивалив частната му банкова сметка зад граница. Хаити остава най-бедната държава в северното полукълбо, а Папа Док милиардер. Ако някой в Хаити си е задавал въпроса защо и как е изчезвал безследно.5. Пожарникаря - без коментар

23

свинаря

преди 9 години

Не разбирате ли,че колкото повече насаждате пропаганда,толкова повече постигате обратен ефект?

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 29пропуснал си Брежнев, дето като затиснеше да целува бай Тошо напораво му изкарваше въздуха :)))

21

Анонимен

преди 9 години

конят смее ли се нещо, или сваля кобилата на Путин

20

Анонимен

преди 9 години

Пропуснали са да отбележат, че и двамата лидери могат на голо ду.*** таралеж да яздят :))))

19

Анонимен

преди 9 години

Я да допълним картината с истинските герои -1. Алцхаймера Рейгън, който ужким бил свалил комунизма. Претърял атентат през първия мандат, втория вече болестта е била развита и е ходил 3-4 часа на седмица в Белия Дом даразписва документите, които му ги дават. Интервютата му са пълни със заучени реплики от филма с един урангутан.2. Дж. Буш - младши под прякора тъпото3. Губернатора Шварценегер - по анализи ползва 350 думи, губернатор на Калифорния, достигнал огромен дефицит

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 24Не другарю, ще се казва Дзарджински, булевардите ще се казват Ленин, ама всичките, а паметника пред НДК сега се прави проект същата големина, бай Тошо, като дългите косми на главата му ще са вдигнати от вятъра като кула.

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 10Тц, тц, тц, ти да видиш!

16

Анонимен

преди 9 години

Великите хора винаги са самотни, защото нямат равни в близкото си обкръжение, това е част от цената за успеха, а има още много и те са още по-тежки.У нас връх Мусала хубаво се казваше Сталин навремето, мислехме пак да му върнем историческото име, но сега като си помисля и връх Путин ми звучи добре, ще го преименуваме по случай влизането на България в Евразийския съюз :-)

15

Анонимен

преди 9 години

Никой обаче не си позволява да нарича Бог началника.Светият синод котилото на педофили го награди с най-високото църковно отличие Борис покръстител.Култа към личността на БМБ зопочна още като глав сек,когато избиха повечето криминален контингент разчиствайки територии.Тогава медиите ходеха с него всеки ден ,а той с кожена тужурка обясняваше поредното убииство.После като кмет и като премиер имитираше Путин.Сега *** продължава.Така че остави Ким и Путин и напиши един път нещо за БМБ.

14

Гуантанамо

преди 9 години

Обама и Ким Чен Ун и двамата разполагат с ядрено оръжие, и двамата разполагат с концлагери.

13

:)))

преди 9 години

До 16 - 17 АнонименЛичността, а не Външността, бре! : )))

12

Анонимен

преди 9 години

Вовата и Кимчето ми приличат на морски свинчета - по ръст и поведение