39

Руски сволочи

преди 9 години

На 25 юли 1935 г. в Москва се открива Седмият конгрес на Комунистическия интернационал, който в противоречие с историческата истина, взема решение за признаване съществуването на тракийска, македонска и добруджанска нации. Конгресът взема решенията си по указания на Сталин, а доклад на него изнася Георги Димитров.Резолюцията на Коминтерна от 1934 г. по македонския въпрос е официален политически документ, с който за първи път в историята международна организация дава насока за признаване съществуването на отделен македонски народ и македонски език.От Коминтерна решението за македонска

38

Палячо :(

преди 9 години

Балканите от много време са като буре с барут, някои знаят това, и обикалят и ръсят искри, и сръбските медии са в това число,но най-много ще се опарят те

37

Анонимен

преди 9 години

Иьгледах една турака сериа на произволен сериал - постоянно парадорат с америка, карат фордове, уж все ходят в америка.. Американски лекарства. Ясно ви е за какво промиване на мозъци става на въпрос нали

36

Руска сволоч

преди 9 години

Македония беше създадена с благословията на КРЕМЪЛ, лъжливи руски тролчета! И не западът беше против силна Българска държава, а отново КРЕМЪЛ се противопостави на Съединението! Македония е сесесерско изчадие.

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 51 а ние ги накарахме *** руски да капитулират псв майната им

34

Турчин

преди 9 години

Колкото и странно да звучи. Докато има ДПС в България етнически проблем няма да има. Ще има агитация на "майчин език" преди избори, ще има новини на турски но нищо повече защото ДПС са чеда на партията майка - БКП. КАКТО И ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ГЕРБ.

33

Анонимен

преди 9 години

Както и да го гледаме, България остава в центъра на кръга - Сирия, Украйна, Македония. Гигантски геополитически сблъсък. Цяло чудо ще е, ако България остане незасегната.

32

славянин

преди 9 години

Тези булгаристански ''демократични'' *** - продажници, които се радват на случващото се в Македония утре ще ми е интересно какво ще правят когато същото започне и в България - на Родопите и североизтока им трябва само една искра! И ми е интересно дали новите ни атлантически ''братя'' ще застанат зад териториалната цялост на България!?

31

Анонимен

преди 9 години

Стига с тези руснаци.. Параноята ви гони.. Веригата е САЩ-ТУРЦИЯ-АЛБАНИЯ идеятя е турция завземе територия на която сащ ще могат да си изакат базите

30

Сиктир Марка

преди 9 години

Я да видим кой създава и руши държави? Точно така сещате се нали. После Русия била с имперски амбиции. Един от белезите за империя е точно създаване и затриване на държави. Лесно е. Но не е за всяка уста лъжица. Трябва да имаш много кинти и бази по света. И да си хитър за стадо лисици.

29

Анонимен

преди 9 години

до 37 и що си мислиш 4е македонците са комунисти ИМА 5-6 % такива пове4ето са и сърби колониалисти Над 90% нещат да 4уят за шумадия

28

до 38 от славянин

преди 9 години

И кога Путин ''нападна украйна''!?

27

Турчин

преди 9 години

Ето тук вие пишете остатъците от Македония щели да се присъединят към Сърбия или България. Затова беше създадена Македония. Но Сърбия и България вече не са онова което бяха преди 15 години.

26

до 18 от славянин

преди 9 години

Ранни македонистиПредставители на ранния македонизъм са активни в края на 19-и и началото на 20-и век. По-известни от тях са: Георги Пулевски, Теодосий Скопски, Стефан Дедов, Кръсте Мисирков, Петър Драганов, Атанас Раздолов, Димитър Благоев,[37][38][39] Димитър Чуповски и др.[40]Като виждаш бащите на македонизма са до един все българи!

25

Сиктир Марка

преди 9 години

Хаха да бе! Чакайте Македония да се присъедини към нас. Отива към шипландия. Това е положението.

24

Турчин

преди 9 години

Македония беше създадена от американците Дами и Господа съфорумници! И ще бъде унищожена от същите. А защо беше създадена? Ами защото така беше удобно. Разделяй и Владей!

23

Анонимен

преди 9 години

До славянинKogato Putin napadna Ukrayna radvahte se nali ,boli li a boli li

22

Анонимен

преди 9 години

*** са всички анализатори,които твърдят, че остатъкът от Македония щял , след разцепването да се присъедини към България! Не е вярно - ще стане част от Сърбия. Защото техните комунисти са свързани със Сърбия, както нашите с Русия. Вижте ги тук - майка си даже ще дадат на Русия, не на България. Това българския(македонския) комунист е най-продажната ***.

21

Сиктир Марка

преди 9 години

Макетата първи ще го отнесът от войнстващия ислям. А мислите ли че арабите в Европа им е проблем да идат на джихад в Македония? Щото аз не мисля.

20

Румбо

преди 9 години

До дгд бледухидо18 Абе тъпан,Македония я създадоха надутия пуяк Фердинанд и лакеите му от ВМРО!Болните царски амбиции да влиза на бял кон в Цариград доведоха до загубата на Македония и което е по-важно,на Беломорието.Между съюзническата война доведе до фактическата загуба,а първата световна-до узаконяването и.Тогава за комунизъм още не бяха и чували в региона!