19

диагноза русофил

преди 9 години

"Победените" немци - богати, усмихнати, в уредена страна, красива като картинка, мечта за всеки за работа, учене или просто за екскурзия."Победителите" мужици - хаос, разруха, мизерия, диктатура и т.н.С дньом победъй!

18

Анонимен

преди 9 години

Както казваше един руски писател - в русия каквото и да сглобим все калашник излиза и политиката така - каквото и да правим все сталинизъм излиза.

17

Алооооу

преди 9 години

Алоооу Хамериканците , никога няма да покорите Русия ве ***, напротив ще й целувате краката след няколко години!!!!!!!

16

До 7

преди 9 години

Китай - най-мизерната войска от всички велики сили. Америка - изградена от немски и други европейски учени след войната. Безмерно наливане на пари и пак техниката им не е нищо особено. Всеки пилот ще ти разкаже за руските и американските самолети. Техническият прогрес си го има в Русия преди третия райх. А това, че всеки разграби от Германия след това е нормално. Първата държава в Космоса. Ако се занимаваше с наука щеше да знаеш, че без руски учени щяхме да сме мнооого назад. Евреин вмирисан.

15

Bubbles

преди 9 години

До NATO LEGIONВъзможно ли е да си толкова ***?Я погледни тая армия бе бе, виж това невероятно величество, тая дисциплина...Кога тъпите US *** ще постигнат такива неща? Никога! Затова и няма да видят военна победа!

14

Анонимен

преди 9 години

Абе къде е Плевнелиев бе?

13

Анонимен

преди 9 години

Първо на парада беше знамето, забито на Райхстага!Православният Шойгу първо се прекръсти и тогава тръгна да приема парада!

12

Анонимен

преди 9 години

Голям Парад, американофилите газ пикаят!

11

парад на фашизма

преди 9 години

А най-голямата ирония е,че в момента Русия ,с ксенофобията,антисемитизмът,потъпкването на медиите и агресивността си доста се доближава до понятието фашистка държава...

10

до NATO LEGION

преди 9 години

Росене , ти ли си ?

9

Bubbles

преди 9 години

С днем победы!

8

NATO LEGION

преди 9 години

Голямото годишно дрънкане на оръжия и захранване на пропагандната машина, дето помпа със самочуствие една изостанала и вечно объркана страна. "Парад", ама на безсилието и безпътицата.

7

хахаха

преди 9 години

Не виждам как така е изолирана Русия :))))) егати изолацията , целия изток е с нея! След години ще се натискаме да сме в тоя съюз!

6

Анонимен

преди 9 години

И нашето място беше там сред всички държави! Ама заради лакеите Росен и Бойко ще сме наведени и ще сме само за удоволствие на европейците!

5

1488

преди 9 години

Поредния винкелпарад на една нещастна нация, чиито технически прогрес се дължеше на окраденото от третия райх.

4

Анонимен

преди 9 години

Велик Парад, Велика страна ! Браво!

3

Не

преди 9 години

Това е войска.Нашето беше пародия.

2

Анонимен

преди 9 години

Как е мръсни ***, тресете ли се от страх, тресете ли се? Яд ли ви е , айде изяще се гадни евроамериказирани ***!!!!

1

ТОТО

преди 9 години

Днес Москва е единственото място в Европа, където 99 % от хората са бели и християни!На нас ЕС ни набута джингитайците-"бежанци".Какво спечелихме и какво загубихме, всички знаем...Да живее Русия, наш Роско е време да се пенсионира и да му се конфискуват парите!Съсипа отношенията ни със славянския свят.