12

ДО КАЛФИН И ТИКВАТА

преди 9 години

ТИЯ 75 000 ПАРАЗИТА ТРЯБВА СЕРИОЗНА РЕФОРМА ЗА СЪКРАЩАВАНЕ НА ПОЛОВИНА И ДА СЕ ОСИГОРЯВАТ САМОСТОЯТЕЛНО...ПЕНСИОНИРАНЕ НА 6О Г БЕЗ ПРАВО НА ИЗПЛАЩАНЕ НА 20 БРУТНИ ЗАПЛАТИ...СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ВОЕННИТЕ ТЪРТЕЙ КОЙТО СПЯТ И ПАРДЯТ В ПОДЕЛЕНИЯТА И ТЪРМЪЧАТ БЕЗПЛАТНА ХРАНА И ВАКСА

11

Работодател

преди 9 години

Ми той българина ако го питаме трябва да работи за 10 000лв. минимум, да се пенсионира на 35 и да получава пенсия от 8 000 лв. плюс енергийни помощи и безплатни лекарства и билети за БДЖ и градския транспорт. ...... ама немаааа.... някой трябва да бачка!

10

до 3

преди 9 години

Че кой те е карал да ходиш насила в частния сектор. Като не ти харесва - стой си в държавния. Ама хем искаш да ***, хем се оплакваш. То не може хем това в онова, хем душата в рая, нали. А хората, които са работили по мини и заводи и са дишали отрови, напълно нормално е да се пенсионират по-рано от търетеите, които могат да лежат по канцелариите и до 80 години.

9

АТАКИСТ

преди 9 години

КАЛФИН КАКВИ 52 ----ЗАКОВИ ГИ ТЕЗИ ЛЕЖАЧИ НА 60---6 ГОДИНИ ПО МАЛКО ОТ НОРМАЛНОТО И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИЗБОРА ТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ----ДАЛИ С ТЯХ ИЛИ БЕЗ ТЯХ СЛЕД 5--10 ГОДИНИ ЩЕ КОМАНДВАТ ДРУГИ НАЦИ В Б--Я НО НЕ И БЬЛГАРИ ----ТУК ТАМ ЩЕ СЕ ЧУВА ИВАНОВ ПЕТРОВ И Т Н ---НЕ ЧЕ СЕГА Е МНОГО РАЗЛИЧНО НО ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕГА Е В БЕЗТЕГЛОВНОСТ----ИМАМЕ СИ ,,ЦАР,,--ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НЕМАШ ВЕЧЕ ДУМАТА

8

Анонимен

преди 9 години

50 ми се струват много - по-нормално е хората, работили Първа категория труд да се пенсионират на 48, както си беше по-рано.

7

Анонимен

преди 9 години

*** НАГЛЕЦИТЕ ! получават 1 милард и отогоре, полвинат са чантаджии, 20 заплати преди уволнеие (никъде го няма това) ДДМС - на всичок други го спряах само на тях не, разни благинки, и нищо не вършат. ЕДан граница не могат да опазят.

6

Анонимен

преди 9 години

Прави са хората - до 50 и край.Ама не да се пенсионират.След 50,който се уреди на бюро,който не,напуска МВР и си търси работа другаде и така до 60.години по ранно пенсиониране им стига.

5

дебелогъз депутат

преди 9 години

накай накрая полицаите да се пенсионират на 85г.Как престижно ще звучи полицай на 81г. с бастуна гони наркоман на 20г. по софийските улици

4

работник-строител

преди 9 години

Аз предлагам *** да се пенсионират на 40 г. а работниците на 75 г. та да има пари само за тях . Големите полицаи , по цял ден се крият по сенките в парковете . Пък за военните да не говорим . Един път им казаха да ходят на границата да помагат , не било тяхна работа . Ай сиктир бе готованци .

3

mery

преди 9 години

Като искат да се пенсионират на 50 г. добре, но да бъдат лишени от изплащането на на 20 заплати на куп при пенсиониране! В частния сектор не само ще работим до 65г.,но и никой не ти изплаща една бала пари като се пенсионираш!

2

РАДО

преди 9 години

Калфин е един голям некадърник,който ще разсипе българският народ.

1

vesko02

преди 9 години

Защо не попитат българите дали са съгласни ,преди утиматумите