44

ХИТЛЕР

преди 9 години

До АнонименСКОТ СИ ТИ БЕ ТЪППЪНАР

43

Анонимен

преди 9 години

Днес, главкома на ВВС на РФ Бондарев, прелетя над Червения площад на Ту-160 в рамките на репетицията за Парада на Победата. На 9-ти май гледайте как генерал-полковници бият крак предвождайки каретата от подчинени.

42

До озадачен

преди 9 години

Как няма да си озадачен, като си толкова неграмотен, *** злобар? Наполеон влиза в Москва и дълго се чуди, какво става. Тръгва си. Кутузов му пуска доста кръвчица при Бородино, но битката завършва без победител.Започва бягство, отвсякъде го ръфат партизани. Накрая Великата армия се стопява.Всъщност, една армия Буонапарте е загубил в Египет, не му е за пръв път.Не се лежи на стари лаври, на безспорен талант!Отде да знаеш, че на 14 юли всяка година в Париж се провежда голям военен парад, тъпчо!

41

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Нормалните хора пълнят агнета и изтудяват бирата, за утрешния празник. Да му се свети името на Св. великомъченик Георги Победоносец.А нерверниците и слуги на Кремъл, дрънкат железата, надлъж и на шир.

40

до 85

преди 9 години

"А лаещите тук против Русия, утре ще си зареждат бричките с бензин по три лева килото."И лижещите Русия също. Или ти се движиш само на магаре?

39

Анонимен

преди 9 години

САЩ са помогнали на Русия-да,но срещу колко злато. Едно е работниците в фабриките да бъхтят за парите на капиталиста друго е да се изправят срещу немското МГ. Вятър ги е вяло американците и пари са натрупали. Народа тогава в Америка е симпатизирал на Русия

38

Оби

преди 9 години

Не ме интересува политиката. Винаги ще почитам този ден. Дядо ми е стигнал до Драва и се е върнал. Когато почина, бях на 15. Никога не го чух да се смее с глас.Никога не говореше за войната, не гледаше военни филми. Отиде си развалина, именно заради войната. Майната им на политиците, войната ограби дядо ми!

37

Стамат

преди 9 години

Руснаците са измислили думата "достойнство"!

36

Анонимен

преди 9 години

Руснаците живеят като скотове.

35

Анонимен

преди 9 години

Ха хааа... е какво сега рашаните ще правят паради на победата. Представям си германците как им се подхилкват под мустак като знаят как живеят "ПОБЕДИТЕЛИТЕ". Доходите на германците са 6,3 пъти по-големи от тези на "победителите". Егати ПОБЕДАТА.

34

Румби

преди 9 години

9 май е всъщност един прекрасен, а в същото време и много тъжен празник. Празник, който за съжаление е политизиран до гротеска. На този ден трябва да се почете паметта на загиналите и да се поклоним на оцелелите. Хора, това не е просто война, говорим за над 50 милиона загинали само по време на войната, а колко са умрели веднага след нея? Говорим за фашизъм, за човешко изтребление, за варварство и геноцид. Не мога да повярвам, че така омаловажавате значението на този ден!!!

33

Анонимен

преди 9 години

do 71 - Eii , drugar4e , fashizma e v Kreml I nikoga ne e izlizal ot tam.

32

озадачен

преди 9 години

Какво празнува Русия всъщност?Победата над врага, унижанието на други нации, кръвта, страданието? През 2015г? Що за диваци са руснаците?Представяте ли си французите да празнуват победата на Наполеон над Русия с пищни паради и френски рокери да изминат "Пътя на победата" до Москва !??

31

До Анонимен Одисей 1

преди 9 години

Добре де, вече знаем, че си най-*** и многословно соросче в този форум! Какво искаш да докажеш, че мозъчето ти е стигнало абсолютната нула? Терминът "студена война" е произнесен от Уйлям Чърчил във Фултън, САЩ. Войната с Япония свърши, след като съветските войски за дни разбиха ЕДНОМИЛИОННАТА японска Квантунгска армия в Манчжурия! Американците избиха МИРНИ хора в Хирошима и Нагасаки.После обсъждали да направят 100 атомни бомби и да унищожат 100 града в СССР. Ама не им стискало! И сега е така!

30

Анонимен

преди 9 години

На фашистите не им изгодно да се възхвалява Русия.Но Русия не се притеснява от надигащия се фашизъм.Тя знае как да се справи с кафявата чума.Правила го, и ако трябва пак ще го направи.

29

Анонимен

преди 9 години

Снимката не е от Русия, а от Беларус! Погледнете закачената лента зелено-червена с цвят на ябълка. Тази година Беларус замени с тази лента колордската лета, под която воюват бурято-чеченските орди в Украйна, убиват мирно население и надписват "геройствата" си на "фашистката хунта", за да оправдаят, че Русия в момента е фашистка държава. Много скоро колорадската лента ще бъде приравнявана към свастиката и забранявана навсякъде. 13 от 15 бивши съветски републики я забраняват вече!

28

Анонимен

преди 9 години

Сталин отказва да приеме парада на победата защото не е можел да язди добре и не е искал да се излага. Но се е готвил. След едно падане от коня взема решение друг да приема парада. Това за американците може да го роди само съвременната пропаганда

27

Василев

преди 9 години

За Русия са герои, но за нас българите са окупатори престъпни шовинистични руски ***!Агент Шон Карванън!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 9 години

"Победителите" живеят 10 пъти по-лошо от "победените" Е тогава кой реално е победител ? Победител е Германия . Какви паради ще правят тези чървули ?

25

никога

преди 9 години

Да героите положили костите си за свободата на държавата трябва да бъдар благословени !Но как да се процедира с престъпници като Ленин Сталин ,*** + брат им Хитлер ,Къде щеще да е България ако не беше Руският похлупакт ,който и сега руските агресори искат да ни наложат