19

стоян петров

преди 9 години

Да, реактори......... и руските часовници, най-бързите в света!!!

18

Анонимен

преди 9 години

29 ПРОЕКТА НО НИТО 1 реализиран там е работата само пожелателното ЩЕ реализират

17

Анонимен

преди 9 години

До Новината25 години след останалия свят и те си сложиха керамика по танковете това ако е новина

16

Анонимен

преди 9 години

Това, което недоумява г-жа Ханна Тобърн от Ройтерс се нарича бизнес, б-и-з-н-е-с.

15

Анонимен

преди 9 години

Мисля,че се забравя най-главното. Ядрените реактири, техното проектиране, строеж и използване са висше форма на знания и умения. Който говори против тях е против прогреса. Без Козлодуй ние пряко се насочваме към каменния век на съвремието.

14

Новината

преди 9 години

Министерството на отбраната на РФ публикува първите официални фотографии на всички бойни машини базирани на платформата "Армата":Среден танк "Армата"БМП "Армата"БТР "Бумеранг"САУ "Коалиция СВ"БТР "Курганец-25"БМП "Курганец-25"Мобилен ПТРК "Корнет-Д1" на базата на "Тигър",които ще участват на парада на 9-ти Май.

13

Анонимен

преди 9 години

А американците с военни бази в 52 страни какво правят?Хайде барнете един задълбочен анализ и на тази схема!

12

(-_-)

преди 9 години

Защо да не гради? Ами да, освен реактори и цялото оборудване за атомни централи хората произвеждат още куп високотехнологични продукти, които се търсят по света.. За разлика от нас:-(

11

АМИ ,ДА...

преди 9 години

Те от ИД ...само това чакат ---НЕКОЙ БАЛАМА ДА СИ ПОСТРОИ РУСКИ ЯДРЕН РЕАКТОР И ДА ГО ВЗРИВЯТ!ТАКА СЕ ЛИКВИДИРАТ ЦЕЛИ НАЦИИ--ОТ РАЗ....!!!ТЪКМО У НАС ИМАТ ТАЯ ВЪЗМОЖНОСТ ....ХА,ХА,ХАААААААААААААААА.....

10

Анонимен

преди 9 години

"Чужди купувачи често пъти искат да видят как реакторът, който те са решили да построят, работи в базата на компанията, и Уестингхаус няма какво да им покаже"Ами това е щото са апартаментни търговци! Затова - да се провалят вдън земя!

9

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Трябва да си *** за да допуснеш Росатом да ти строи чернобилка... - а освен, че е бомба със закъснител искат и политическо влияние...

8

Анонимен

преди 9 години

Какво влияние гради Русия каква глупост трябва да си *** за да мислиш така. Всичко е Бизнес нищо друго!!! Всички големи държави правят бизнес за сметка на малките. И тази истерия всичко си е планувано всичко е бизнес!

7

42

преди 9 години

до ОдисейА коя е новата технология? Соларните панели, които обаче заемат огромни площи обработваема земя или ветрогенераторите, които избиват птиците и не осигуряват стабилна и постоянна мощност?

6

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Говорителя на Кремъл,да не дава акъл.Като искаш, монтирай си един руски реактор в двора и пускай всички лапи да ти светят.

5

42

преди 9 години

НЯКОЙ УМНИК НЯМА ЛИ СЕГА ДА КАЖЕ ЧЕ РУСИЯ НЯМАЛА ТЕХНОЛОГИИ. АМА ТЕ ТЕЗИ ДЕТО КАЗВАТ, НЕ СА ПРОЧЕЛИ НИЩО ДРУГО ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ОСВЕН МЕНЮТО НА СМАРТФОНА СИ И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТОЙ Е ВЪРХА.

4

факт

преди 9 години

С ядрени реактори Русия гради влияние по света-А Америка гради влияние по света като бомбардира другите държави.

3

Анонимен

преди 9 години

По добре с Реактори , нефт и газ отколкото с военни бази и войни като САЩ

2

Анонимен

преди 9 години

РУСИЯ СТРИОИЯДРЕНИ РЕАКТОРИ И СИ ИЗВОЮВА ВЛИЯНИЕ ПО СВЕТА,А САЩ НАПАДА СУВЕРЕННИ СТРАНИ ДА ИМ ОГРАБИ СУРОВИНИТЕ .АЗ ИЗБИРАМ РУСИЯ

1

ДААААААААА....

преди 9 години

СЛЕД ЧЕРНОБИЛ ОСОБЕННО ---ЯДРЕНИТЕ ИМ РЕАКТОРИ ИМАТ ГООООООООЛЕМО ВЛИЯНИЕ В ЕВРОПА!!!Очаква се да ручаме пак радиоактивни репи и марули по 2-лв.бройката!Добре че са скъпи --та да не ни гепи лъчева болест!!!!!!!!!!!!!!!!!!