8

Анонимен

преди 9 години

Наистина видеото беше поднесено по много гнусен начин.Сигурен съм че е манипулация.Но българинът за съжаление е толкова *** и наивен, че кълве и на гол ***.

7

Пъзел

преди 9 години

Още от началото ви казвах, че ще се опитат да изкарат новороденото виновно накрая!

6

Анонимен

преди 9 години

Аз ако бях на мястото на изнудваната акушерка щях да скъсам България от дела в Страсбург.

5

Автентичен ли е

преди 9 години

записът или и там има манипулация?Не взимам страна, но ме вълнува следното: Акушерката знае, че има камера. Защо тогава се държи така?!Възможни обяснения:- Записът е манипулиран;- Акушерката има психични отклонения и наистина не е съзнавала какво върши. Ако е така, как да бъдем сигурни, че няма да попаднем на друг подобен медик?- Акушерката не е луда, но не й пука за камерата, защото е уверена, че шефовете ще потулят всяко безобразие.Ако някой се сеща за друго обяснение, нека да го напише

4

Анонимен

преди 9 години

То е ясно, че всичко е скалъпена постановка. Жалко за женицата - разбиха й здравето.

3

Българин

преди 9 години

Нито една 24 часова смяна, нито каквато и да е умора и раздразнение не могат дори и най-малко да оправдаят бой над новородено. "БОЙ НАД НОВОРОДЕНО" - КАК ЗВУЧИ, НАЛИ? Просто хората се делят на човеци и ***.

2

Анонимен

преди 9 години

баати смелата жена-да пребие цяло бебе -казвам Ви честно,ако беше моето бебе -щях да я убия и да си лежа ...*** ,мръсен!

1

Анонимен

преди 9 години

Тоя какво иска да кааже? Защо истината е излязла наяве за бъдещите пациенти ли? Може би трябваше всичко да остане скрито и още нещастни бебета да се раждат там под "топлите" им грижи! *** алчен!