58

Боби

преди 9 години

До Анонимен 136Я се осведоми малко и тогава говори.3 енерго проект собственика на тръбата не може д а е собственик на ГАЗ/ПетролЮП е подписан преди 3 енерго проект освен окончателния протоколк - тоест окончателната ценаза твое сведение САЩ Създават конфликти защото там се ловят шарани в мътна вода.Сирия - Мултиетническа страна живееща във ввътрешен мир между племената. Намеса на САЩ - Касапница - Създаде се ИГИЛ от това Украйна - над 1/4 милион убити и продължава КасапницатаОще ????????

57

РЕАЛНО

преди 9 години

ОТ 1947 го до 2009 го САЩ спретват 92 войни и въоражен конфликта в над 60 държави по света.......има ли смисъл да спорим повече??? Мисля че на всеки разумен човек,му е ясно,че жертвите са мил.хора--повечето мирни граждани!!!!!

56

USA

преди 9 години

До боби Боби при такъв огромен пожар,силен вятър който сменя посоката си постоянно няма как да се спаси никаква база.Там има бензинови и нафтови баки,радарните станции и комуникации не са под бетонь!Всичко гори на ред,невидя ли че цели селища са нарълно изпепелени,бетонните плочи бяха разтапени в солидните сгради.гаражи.

55

Боби

преди 9 години

До 134В сибир има ниви, ТОРФови блата и Гори - Запалени са горите. Около селата има дървета за да пазят от вятър и да правят сянка и за това има и пострадали села. Полетата са зелени а торфвите блата ще изсъхнат евентуално чак есен - Запалени са горите и има силен вятър.

54

Боби

преди 9 години

До стига 132Дай списък като толкова знаеш какви лъжи разпространява РФ.За САЩ само малко статистика 1945-2001 (тоест края на 20 век) от 285 горещи точки 315 конфликта САЩ имат пряко и косвено уастие в 211.В новия ВЕК да погледнем колко са пострадалите страни от намесата на САЩ и ще пропуснем някоя.Сърбия и КосовоБългария(намеса във вътрешните ни работи последно Южен поток)Сирия, Авганистан, Турция, Пакистан, Ирак, Либия, Мали , Сомалия, Египет(цв. рев), Турция(цв. рев), УКРАЙНА

53

до 131

преди 9 години

Ти си измий очите и си отпуши ушите,защото в Сибир верно има огромен пожар който минава през всичко.така че човека казва правилно,не може да изгори цяла Хакасия и само военните бази са не са изгорели..ти ако искаш вярвай ,но при такъв огромен пожар няма как да не е изгопяло всичко.

52

Боби

преди 9 години

До USA 125Леле колко тъпо излазване. Дори Вие умнико не си вярвате това което пишете. Да ви светна - стандартен склад за боеприпаси е разположен в изкуствена падина и има форма на бетонна пресечена пирамида. Това предпазва околните от взрив на самия склад и предпазва слада от ударната вълна на ядрен взрив. Огъня не може да проникне през бетона или метални врати.по подеобен начин стоят нещата с линейните поделения. Най-малкото няма изсъхнали растениия. И ей така гори танк нали запален от шума.

51

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗатова България 20 години живя от продажбите на това дето Тошо го е построил...Откакто сме "освободени" какво е построено? Както казваше правешкия владетел-Това дето съм го построил, не можете да го боядишете...

50

Анонимен

преди 9 години

Те са на границата, а какво правят 800 американски командоси в Украйна? Защо великите борци за мир въоръжават фашистката хунта в Киев? Защо няма извинение за Ирак, Косово, арабската пролет, Горна баня и северозападна България? Руснаците си защитават границата и дано хахолите не им дадат повод да навлязат, защото ще стане страшно.

49

без милост

преди 9 години

Владимир Путин учтиво помоли украинските войски да напуснат Крим и те сдадоха оръжията си и напуснаха. В Куев нова учтива молба ли чакат?

48

до одисей

преди 9 години

одисейчо,пак ли се правиш на умен--моля престани,от бивши комсомолски секретари,акъл неискаме

47

без молба

преди 9 години

Владимир Путин учтиво помоли украинските войски да напуснат Крим и те сдадоха оръжията си и напуснаха. В Куев нова учтива молба ли чакат?

46

Анонимен

преди 9 години

Поради нарасналото търсене в САЩ неколкратно се увеличи производството на бронирани памперси

45

до 93

преди 9 години

В София има едни вечно дрогирани и наведени със свлечени до коленете панталони хомосексуалисти модерно наречени "***".

44

USA

преди 9 години

След огромния съмнителен пожар в Сибир са изгорели всички военни обекти там,това включва цялата ПВО,радарни центрове,военни бази и складове за боеприпаси.От РФ не съобщават за огромните загуби на целия си военен потенциал в Сибир и Далечния изток ,но по наши спътникови снимки ясно се вижда как всички ноенни бази и секретни обекти са изпепелени.Има данни,че пожара е предизвикан от спец диверсанти на голяма съседна държава,вероятно на Юг от Русия.

43

Анонимен

преди 9 години

В Киев има протест пред американското посолство.Изгорен е портрета на Виктория Нюланд

42

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТакива като тебе с лозунгите, едно време изтрепаха интелигенцията на България. Какъв е критерия по който определяш дали мислим? Ти ли си мерилото? Ако е така България наистина е загубена кауза...

41

точка 10.

преди 9 години

Мари Харф лъже. Русия не участва в гражданската война във вече бивша Украйна. Русия няма войски в Украйна. Русия няма действия в Украйна. Точно обратното, с изпращането на 300 американски десантника в Украйна, Сащ грубо нарушават Минските споразумения. Точка 10. забранява присъствието на чужди войски и наемници на украинска територия.

40

Анонимен

преди 9 години

всички вие, които по цял ден блееееете нато, нато, русия, русия... не е ли време да изревете по мъжки България, България?! явно не можете с пискливите си гласчета. не ви ли е срам долнопробни ***?! готови сте да продадето рода си и Родината си за жълти стотинки. от вас полза няма. вие сте търтеи, ***. вие сте срам и позор за България! засрамете се и се замислете, ако въобще можете.

39

молба

преди 9 години

Украйна е подала молба до ДНР и ЛНР да я признаят и да се присъедини към тях.