23

без майтап

преди 9 години

От укпоп (копър), мак не става!

22

Анонимен

преди 9 години

Браво на Украйна!!! Ние кога?

21

Фиктория

преди 9 години

До биографична справкаИстинското име на Фиктория е Нудельман.

20

Анонимен

преди 9 години

Явно Путинчо ще празнусва в Москва обграден само от дърти комунистически динозаври. Много самотно ще е джуджето.

19

защо

преди 9 години

29 - попитай сърбите. Иначе, Янукович е прав. Украина е разделена на 2. В западна, след юни '44 се образуват "бандеровски отряди", в източна - "партизански". И преди и сега, отношението към ВСВ е коренно различно. Срамно, но факт...

18

Алекс

преди 9 години

До АнонименСССР СЪЩО НИ ЗАЩИТАВАШЕ ОТ ЗАПАДА, САМО ЧЕ НЯМАШЕ СВОИ БАЗИ НИКЪДЕ.===Щото запада не искаше нищо от нас, основното от което ни защитаваше СССР беше да не бягаме през гранците в западния свят.

17

Патриот

преди 9 години

Тоя мак може да си го забие в психопатския бандеровски фашунгерски ***!

16

биографична справка

преди 9 години

През 1982 година 18-годишната Виктория Нулънд е била вожатая в пионерския лагер "Млада гвардия" в Одеса, град който тогава е била в СССР. Била е забелязана от украинска колежка да се гаври с малките пионерчета и е била набита.

15

Червената армия

преди 9 години

Факт е, че Червената армия Освободителка, заедно със съюзниците си от Сащ, Англия и Франция, победи фашистка Германия и освободи човечеството от тотално унищожение. Факт е, че Сащ, Нато и Ес, 70 години след Хитлер, полагат огромни усилия да възродят фашизма в Украйна и да покрият цяла Европа с кафявата чума!

14

Анонимен

преди 9 години

Do Patriot -A napadenieto na Finlandia , pak li vliza vuv " Velikata Otr4estvena " ?

13

по заповед

преди 9 години

По заповед на Цру, фашистка Украйна сложи точка на "Велика отечествена война".

12

Анонимен

преди 9 години

Браво на Украйна !!!

11

Цветанка

преди 9 години

Невероятен *** който буди само смях!

10

Спеца

преди 9 години

В Киев съвсем са изперкали !Какво мислят "управниците" на Украйна за войната, няма никакво значение !Историческите истини не могат да се подменят !ГЛУПАЦИТЕ не знаят , че от тях нищо не зависи !Плюят Русия , за да им превеждат пачки западните будали!Путин си прибра Крим , но те продължават да ровят с рога и копита ......говедата от Киев!

9

Патриот

преди 9 години

9 май е само денят на победа и на Русия ,като страна изнесла най-тежките сражения с нацитата,да се замества този светъл празник с някви *** алабализми е погнусяващо!Войната я създаде европа а Русия я приключи!

8

Патриот

преди 9 години

"СССР нападна и окпура България през ВСВ.. не знаеш ли ?"Ами не незнам,знам само че сега България е окупирана от сащ!

7

Стар комунист

преди 9 години

Няма да е за дъго, ще мине година две и украинския народ ще свали от власт тези продажници и деня в който ги свали, той ще е новия национален празник

6

Патриот

преди 9 години

Същия този психопат каза че "СССР нападнал Германия и Украйна през ВСВ"Нека тоталния морален крах за хунтата и западните *** да е пълен!

5

Георгиевска лента

преди 9 години

На обложката на майския номер на украинското издание на модното списание Elle е поместена снимка на американската актриса Мишел Уйлямс облечена в кожена рокля с цветовете на Георгиевската лента.

4

Патриот

преди 9 години

Прекрояване на историята със фашистки замах ,повече от година не им давам на тия *** докато не почнат и те да умират мистериозно или с присъди за военнопрестъпления!