40

Анонимен

преди 9 години

Вестник Билд е един от най долнопробните вестници в Германия, но явно Днес.бг нямат проблеми да го цитират...Бърнаут може да получи всеки от нас с напрегната професия и това не значи, че си луд. Ако няма още доказателства за психичното му състояние поне не пишете идиотщини.

39

Анонимен

преди 9 години

значи какво е станало според мене..пилота вътре си е бил в ред,по едно време нещо му е станало,опитал се да стане и паднал пред вратата,тая черна кутия нещо не ми се връзва,абе и да си го направил нарочно,няма да дишаш нормално и да мълчиш,все нещо ще искаш да кажеш като знаеш,че мреш,това е 100 процента сигурно..

38

Сократис

преди 9 години

За евентуалната причина всички насочват вниманието вътре в самолета и никой не изказва съмнение за външна намеса...Това,да обвинява собствен пилот е против интересите на самата компания и рязко се смъква доверието от нея,но друга теория не се допуска-защо?! Защо са толкова категорични а не допуснат и друга версия и по метода на отхвърлянето да стигнат до истинската? Или всичко е безпределно ясно...Дано да е причината тази,защото ако е друга е много по-страшно Пилот се сменя,но конспирация-не

37

Анонимен

преди 9 години

БРАВО НА ПИЛОТА!!!,,,, БЪЛГАРСКИ ПИЛОТИ ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР И ДЕИСТВАИТЕ!!!!!!!!!

36

Тялото

преди 9 години

На Луфтханза не дават информация за здравното досие на пилота, но медиите нямат проблем да се доберат до него.

35

Анонимен

преди 9 години

вчера протръбихте целия ефир с новината, че се чувало как дишал спокойно, как всичкио било нормално, как се чувало само "как пилотът чукнал няколко пъти по вратата", но никой не каза да се е чувало трескане с брадва по вратата. вие направо за *** и слабопаменти ни имате. вече не знам как да определя нашите джурналя.

34

1234

преди 9 години

на този самолет толкова бързо дешифрираха записите от черните(оранжевите) записвачки и се разбра достатъчно въпреки ,че бяха доста смачкани. А от самолета дето падна в Украйна сепаратистите дадоха двете кутий доста читави и още нищо не е ясно.

33

Анонимен

преди 9 години

На този на челото му пише НЕНОРМАЛНИК а тези му дали самолет да кара.Боже колко *** народ........толерастията ще затрие човечеството.

32

Анонимен

преди 9 години

До имеpilota s bradvata da ne e oburkal vratata s motorite :D

31

име

преди 9 години

А вчера казаха, че пътниците на самолета не са разбрали до последната минута, че става нещо нередно. Напълно в реда на нещата е един от пилотите да започне да удря с брадва по вратата на пилотската кабина след като самолета е започнал да губи височина на планински район :)

30

Анонимен

преди 9 години

Edin nemski periodist se pita ¿Kade tochno se e udaril samoleta?, zashtoto na miastoto kadeto sa ostatucite, niama y sleda ot udur nito ot vzriv. 11S samoletite uspiaha da srinat dve zgradi a tuk udurat sreshtu planinata ne e ostavil nito sleda

29

Х

преди 9 години

Предлагам начин с най малко вложени средства за да не излиза пилот от пилотската кабина-катетър за пилотите и вградена *** в пилотското кресло.

28

Ivan Grozni

преди 9 години

Дори да е сатнало НАИСТИНА така, вече никой не вярва на политици и медии...

27

accept

преди 9 години

лелеее сега пък и брадва,а защо не рпг

26

Гъбаря

преди 9 години

"Германското законодателство обаче не позволява на компанията да получава информация за медицинското досие на пилота"КАК МОЖЕ да пишете таквиа глуспоти нелепи... ти да работш на летище хамалин те проверяват от до... вие за пилоти... мислете малко...

25

Анонимен

преди 9 години

В Германия всеки, който си плати обучението може да стане пилот, без значение колко е кьорав, съкат или психопат...

24

Ахм

преди 9 години

До PilotНормално! Ама според тях излиза, че пилота е отишъл до тоалетната с брадвата, защото нали е бил отвън уж! Ръйш ли? ;)

23

друг

преди 9 години

ДО 36Що, ТИ черната кутия видя ли я ? ТИ чу ли разговорите, записани на носителя ? Прав е **************. Каквтото си искат, това може да оповестят. И ние само можем да им вярваме...... К'во друго ни остава.....

22

Наблюдател

преди 9 години

Жесток пример, как със законодателство в случая германско могат да бъдат убити 150 души!Авиокомпониите нямали право на достъп до медицинските досиета на пилотите!

21

Румбо

преди 9 години

След свалянето на малайзийския Боинг с близо 300 души за пропагандни цели,всичко може да стане вече!Не може да се очаква милост от цио.нистите,няма да се спрат пред никакви жертви за постигане на целта си-световно господство и пълен контрол!Европа вече е захапана и няма да я пуснат...