11

българин

преди 9 години

ДПС-това е втората политическа сила в България.Позитанци , вече берат душа.....усраха се тотално само от една"автентична" кюстендилска слива!

10

Анонимен

преди 9 години

Вместо да е в затвора, те охрана му сложили. Да не забравяме, че той връчи на посланика на Турция най-тържествено папката с имената на нашите разузнавачи- само за това трябваше да бъде осъден за държавна измяна и застрашаване живота на нашите хора, а не да ми го натрапват за политик-крадец

9

99

преди 9 години

не мислете за хидроинженера ,има пари ,Е ДРУГО Е КОГАТО МОЖЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА ПЛАЩА ...ИЛИ КАЗАНО ..НА ДАЛАВЕРА

8

Аз

преди 9 години

И да не ми излизат с номера, че е в основата на българския етнически модел. Защото за мен е спорен въпроса до колко е успешен той. Ако съдим по заетите от ДПС кадри постове, със сигурност за тях е успешен. За останалата част от населението на страната - не съм сигурен, че е така!

7

Аз

преди 9 години

Истината е, че когато си на власт периодично можеш да си фабрикуваш сигнали, че си заплашен, с цел ползване на различни държавни благинки - охрана, транспорт и други. А Доган има достатъчно пари, за да си наеме охрана. Ако считат, че е заплашват във връзка с партийни дела, ДПС да му наеме охрана, все някой от обръчите от фирми ще се наеме да я финансира. Не съм съгласен да се харчат народни пари, заради такива люде!!! Щото този нищо не е направил за държавата - само за себе си!

6

Анонимен

преди 9 години

Aма той още ли има държавна охрана?!

5

Доган е фигура!

преди 9 години

ОСТАНАЛИТЕ СА САМО ПИОНКИ!НЕ Е ПОИСКАЛ....НЕ Е ПОДМЕНИЛ ПИОНКИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО!

4

Анонимен

преди 9 години

Той ще е бъдещият президент

3

Тихомир Томов

преди 9 години

Той вече веднъж се подмокри и охраната е безпредметна . Да ходи за риба или да помага на засегнатите от снеговете ..............................

2

футболен коментатор

преди 9 години

ДПС скочи с глава!

1

Анонимен

преди 9 години

В качеството му на какъв се охранява този с държавни пари???