47

Анонимен

преди 9 години

с какво ще помогне бре , с някои кредит от 20 милиарда на които ще получиш някои процент комисионна ли , егати безкрупулния човек

46

Кой ресурс?

преди 9 години

Нали и сега е впрегнат тоя "ресурс"! Ей, на - оная т..па шу...а куневица - нали и тя е от "царския ресурс" дето зароби България с "преговорните глави"! Ами Боко - той да не е от друг ресурс! Колкото по-инициативни са глупците - толкова са по-вредни!

45

Алекс

преди 9 години

До Анонимен"Ще пропусна. Библията е пълна с лигавщини са слабохарактерни хора."Това май бяха заповедите, не е кой знае какво. Защо обаче антиЕС се позовава на тях в поста нямам идея.

44

Щирлиц

преди 9 години

Ресурсът на човека от снимката веднъж вече го впрегнахме"на ползу роду".Втора серия?Бойко малко ли ви е?

43

антиЕС

преди 9 години

прости му Господи ,той не знае какво говори

42

Анонимен

преди 9 години

тоя явно е свършил парите ,изсече половината гори и сега иска пак да зоби

41

Анонимен

преди 9 години

Абе дали той иска, или другите, останали гладни от забравеното НДСВ го натискат- божа работа!! Дикме- Микме и един мармот завива шоколада в станиол!

40

Анонимен

преди 9 години

ВЕРНО.ВИЕ СТЕ ЛУДИ.

39

антиЕС

преди 9 години

до 45Изход 20/2-17/прочети и после помисли

38

Анонимен

преди 9 години

какъв принос за българия само не можах да разбера , моля да подчертаете че по времето на симеон се извършиха унизителни з държавата ни неща като дори симеон поиска и връх мусала , за съжаление и аз съм един от подлъгалите се хора които гласуваха за него , никога няма да забравя интервюто с кеворк когато го попитаха искате ли и имате ли някакви материални интереси към българия , а отговора му беше , оооо не аз искам само да помогна / това бяха думите на дъртия козел

37

Анонимен

преди 9 години

Името този *** който в момента съди България за някакви ниви ,заедно с това на дядо му не трябва дори да се споменава от българите, но явно много ни е къса паметта !

36

az sam

преди 9 години

Какъв ресурс може да има един алкохолик и картоиграч?

35

ААА

преди 9 години

К'во ? Какъв ресурс - освен да краде друго не може. Мина една петилетка и откраднатото свърши, та сега айде пак! А НЕ!!!!!

34

антиЕС

преди 9 години

До 37БОГ е един ,три в едно-Отец Син и Светия Дух и ако се помолим в името на Исуса Христа ще бъдем чути.Ако направим към БОГ една крачка,Той ще направи към нас две.

33

Валентин

преди 9 години

"...Да впрегнем ресурса на Царя". Съгласен впрегайте го туй 800 дневно магаре и го пращайте с плуга при бай Геле да разоре на уикя си нивата.

32

Родолюбец

преди 9 години

Дайте да я видим тая подписка! Там лично са се записали алчни предатели и службогонци. Далеч не всички, но тези май са най- гладни...и змей-горянин са готови са поканят!

31

Анонимен

преди 9 години

Ресурса за какво-че при неговото управление М.Велчев преструктурира така дълга на страната от което загубихме около милиард , а някои банки спечелиха този милиард . Е платиха си съответно комисионните и данъците.

30

Влади

преди 9 години

Deja vu! Понеже управляващите са силни за БСП и ДПС, се налага използване на Мадридския мошеник, така както навремето го пуснаха с/у И.Костов и ОДС. Само и само ДПС да е на власт и кръговете около него да крадат. Още на изборите през 1997-***, М.Мошеник заложи на ОНС, доминирано от ДПС и отцепи полезни гласове от СДС. А още тогава можеше да се промени тая куца конституция, но не би...

29

Анонимен

преди 9 години

този не е никакъв за истинските Българи откакто кръсти внука си - хасан

28

волгоградския

преди 9 години

То в Бг няма толкоз народ за толкова много управници