60

кара кольо

преди 9 години

Е сега какво правим?

59

Анонимен

преди 9 години

Няколко младежи от основното население на страната пребили човек от малцинството, и какъв ви е проблема. Виж, ако беше обратното, щеше да има вой до небесата.

58

Анонимен

преди 9 години

Интеграцията на *** си казва думата! Това е война , това не е нормална държава!

57

Веско

преди 9 години

Искам да видя лицето на адвоката им!

56

Анонимен

преди 9 години

Аз пък не разбрах какво чакат нашите депутани за да либерализират режима за придобиване на огнестрелно оръжие за самоотбрана - само един смотан член в закона трябва да пипнат!И докога ще се правят на неразбрали, че чл.12 и чл.13 от НК трябва да се напишат на човешки български език, а не да си стоят непокътнати от 1968-*** година!

55

Галфон е поц

преди 9 години

Докато *** флиртуваше с *** - със своя електорат, Българите станаха роби на роми: работят за тях,плащат им тока,вода съдържат децата им.България е умряла

54

АНОНИМНА

преди 9 години

Е И СЕГА КЪДЕ Е МВР И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА?!! ПОСТАРАЙТЕ СЕ УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ТЕЗИ СИСТЕМИ И ДОКАЖЕТЕ , ЧЕ ДЪРЖИТЕ НА ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ. ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТОЙ Е САМО ЕДИН МИГ.ХОРАТА ОТ ПРАВЕЦ ДА СИ ПОМИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА.

53

Кукувица

преди 9 години

Аз много не се безпокоя за младежите. Те са млади, а са убийство в България дават най-много 6 години. На гръб ще си ги излежат. Па и са малолетни. Израстли са при тежки домажни условия- баща пияница и майка ***. Може да им дадат и по 3 години в изправителен дом. Ще чакаме да затрият още един-двама, да са ни живи и здрави! Ще се радваме и на поколение от тях. Десетина младежи- по-ербап и от тези на калпак. Те български не говорят, ама за прираста на населението и гласоподаватели дават.

52

до 162

преди 9 години

Ами те /"българските" турци/ изобщ не гледат българска телевизия и по селата и във домовете си си говорят само на турски.Гледат само турска телевизия.Откъде да научат българския?

51

ттт

преди 9 години

до, ***, колега защо се засягаш преди малко по бтв дават едно кърджалийско село , и видяха случаен около 55годишен турч. и го питат за пътнта обстановка. Направи ми обидно впеатление,че той едвам говори бълг.Е,добре де за 55год. телевизия,работа,община,приятели толко ли не можа да научиш бълг.

50

Анонимен

преди 9 години

Така наречените "политици " не допускат хората да притежават оръжие за самозащита , защото те ще са първите....

49

хелзински комитет

преди 9 години

Според Българския хелзински комитет това не е вярно.Човека сам се е пребил зверски а *** са му помогнали след като ги е помолил. А това че са отправяли непрелични жестове и думи също не е вярно,жените са се псували и обиждали самички, даже *** са се възмутили от думите им. Който твърди друго е дискриминатор.

48

хммм

преди 9 години

хаха направо ми е смешно като чета, помнете само че заради вас сме в такова положение пенсионери, младите слугуваме на запад, момичета с 2 висши образования чистят тоалетни и пълнят бардаците на запад, по-големите не правят деца, всичко това е отражение на управлението в държавата през последните 30-40 години, не някой друг а вие я унищожихте България

47

Анонимен

преди 9 години

То ако изборите можеха нещо да променят , отдавна щяха да бъдат забранени :)

46

ттт

преди 9 години

Аз говоря за солидарност, а вие дори в сайта ще се изпотрепате! И в Сърбия имаше много нагли циг. и тур. но сърбите си се обичат, и са едини

45

Анонимен

преди 9 години

променете конституцията и всеки да има право на оръжие за самозащита. Папаецът от дума не разбира, само от куршум ще му уври главата! Нали все гледаме Америка за заплати и т.н. нека и ние си направим една поправка на конституцията за гарантиране на неприкосновеността!

44

анонимен

преди 9 години

ВРЕМЕ Е БЬЛГАРИТЕ ВЬВ ВСЯКО СЕЛО И ГРАД ДА ОБРАЗУВАТ ДОБРОВОЛЧЕСКИ ОТРЯДИ ЗА ОТБРАНА СРЕЩУ КРАДЦИ ИЗНАСИЛВАЧИ И ПОБОЙНИЦИ---ПОЛИЦИЯТА ЗЩИЩАВА ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА ПЛАТЯТ ОСТАНАЛИТЕ-- ГАРВАНИ ,,ГИ ЯЛИ ---ВЛАСТТА ОЩЕ ДЕЛИ ПАРИ И ПОСТОВЕ

43

ттт

преди 9 години

Не можете да си представите колко са солидарни *** едни към други! Преди няколко месеца двама цивилни полицай ядоха бой само защото пибитнаха на един ходещ циг.по пътното платно, и той веднага започна да псува по колата. Полицайте спряха и запчнаха разправий. Останалите *** отвсякаде се втурнаха да помагат на техния човек и нарая полицайте изядоха шутовете и тупаниците, и си тръгнаха като на*ани. 5минути по късно дойдоха три патрулки, но там нямаше чьорав ***

42

петков

преди 9 години

щом и в този град *** безчинстват, Бъргария отиде на бунишето на историята

41

Веселяка

преди 9 години

Трябва веднага съд и доживотен затвор и тогава всичко ще си дойде на място.