34

Анонимен

преди 9 години

ИСКАМЕ референдум,за членството ни в НАТО...който е съгласен да има референдум,да гласува с +....който не с- Защото заради тия натовци и американци,ние сме първите на пангара.А "Топола" и "Сатаната" не избират жертвите си....НАТО ни сложи на "огневият рубеж" при военнен конфликт с Русия-----------ВЪН НАТО от БЪЛГАРИЯ.....

33

украинец

преди 9 години

До 32-------------Въоражаването на Украина е единственият начин да бъде спряно психясалото джудже-фюрер от Кремъл.Джуджи иска неговите бандюги да са въоръжени до зъби,а украинците да ги целят с прашки.Няма така да стане джуджи-ще има много пробити *** и накрая ще те свалят от власт,а другите КГБ-сти ще ти вземат милиардите ограбени от народа.

32

младен

преди 9 години

Ех мама му стара, на целият свят му е ясно като бял ден че не искате мир гадове мръсни американски. Тамън в Украйна сега има затишие и вие да налеете масло в огъня.

31

bolbov

преди 9 години

До 34 студент.Браво Другарю,само така ще се спасим от робството на капитала,чийто. флагман е управляващата олигархия в САЩ.

30

циркаджия от ЕС

преди 9 години

ако досега на някого не му беше ясно защо приеха толкова боси и гладни държави ,като нашата ,например...ето го и отговора...за да се доближи НАТО максимално до Русия...тази война не започна днес а много отдавана.....

29

Джалат

преди 9 години

На тоя добре ще му отива една 9 милиметрова дупка между очите

28

Анонимен

преди 9 години

НЕ случайно мексиканският президент каза---"Проклятието да си съсед на САЩ,не е от Бога....то е от дявола"......

27

gandi.daow

преди 9 години

Няма по-печеливш бизнес от войни. Стотина години вече земята един ден не е видяла без те да финансират, организират или самостоятелно да водят война, някъде по света..

26

вижте ги

преди 9 години

Заради такива болни амбиции на НАТО и САЩ умират хората по-целият свят.САЩ трябва да спре с намесата си в суверенитета на другите държави.В Украйна те създадоха преврата а и войната,а сега когато има надежда за примирие,отново се намесват с доставка на оръжия...Това още веднъж показва,че САЩ са най- голямото зло в света.

25

Анонимен

преди 9 години

Bezsramni i nenasitni ubijtsi, ne podgotvjajte ot narodite na Evropa klada za vasjhija nenasiten turbuh. Dostatuchno choveshko meso izjadohte i choveshka kruv izpihte. Otvratitelni sa posegartelstvata vi vurhu zjivota na horata, otvratitelni sa prozrachnite vi luzji, che go pravite za dobroto v sveta. Zinali ste da pogulnete i Evropa i Rusija i Kitaj. No Bog shte vi slozji takava kost v gadnoto gurlo, che nikoga njama das ja smelite. Tove shte vi e krajat.

24

студент

преди 9 години

Съюзът на Съветските Социалистически републики трябва да се върне в пълното си великолепие и блясък, но този път с още една страна-членка - България. Не искаме пак да сме делени и да ставаме лесна плячка на едни задокеански смрадливи кравари!

23

Алекс

преди 9 години

Лошо. Руския танк може и да се позабави, преди него ще трябва да спират ракета.

22

Анонимен

преди 9 години

"Когато майките започнат да виждат синовете си да се връщат мъртви у дома, когато тази цената се вдигне, вътрешната подкрепа започва да се свива", каза тойЕто какво искат американците: да убиват руски синове, за да успеят да свалят Путин! Даже не се и крият, изчадията адови! Проклети да са!

21

Марин

преди 9 години

Въоръжаването на Украйна ще даде извинение на Русия да се намеси. САЩ много добре знаят това и им е ясно, че ще има много жертви. Не случайно щатите са най-мразената страна в света.

20

Byzantine

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSЗдравей , колко пъти си бил арестуван досега в САЩ , само за това , че дъвчеш дъвка ?

19

в

преди 9 години

Меркел подава ръка трябва да отговорят с ръка ,и русия както каэва эаедно да има СЕЩ не смърт на блиэки народи эаради мусколи,обединението е силата,сама държава не може да воюва срещу ЕС Америка света

18

сто процента

преди 9 години

Ако шпионските служби на Сащ действително си гледаха работата, щяха да съобщят на Бен Ходжес, че сто процента от въоръжението на армиите на ДНР и на ЛНР е трофейно. С други думи подарък от украинското правителство.

17

нежни и грижовни

преди 9 години

Опълченците от ДНР и от ЛНР предварително благодарят на чичко Бен Ходжес, на шефа му Обамата, и на приятелите от Цру за предстоящите доставки на американски оръжия за армията на вече бивша Украйна. Защото тези оръжия, малко след доставката, ще попаднат в нашите нежни и грижовни ръце!

16

ИСТИНАТА

преди 9 години

Американците и НАТО вече не крият,че имат интерес от тази война--не пряко ни го казват....Така както и казаха,че България е на огневата линия при конфликт с Русия...ама тука няколко *** пубери се растилат,като видят американско *** по новините.РАЗБЕРЕТЕ--българите са само "пушечно месо" за американците и интригите им--така както и украинците......

15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЩе ги изключат ит СУИФТ ама ги хвана шубето, щото щяха да получат една по гадната си физиономия!