65

Анонимен

преди 9 години

76, значи, според теб, през 1885 г. ние нападаме Сърбия? Сподели?

64

до пешко

преди 9 години

То ние и за руската армия вече година слушаме....

63

zeus

преди 9 години

До Анонимен 64Ти Кунчко ли си, поне си пиши ника. Т-64 викаш е най-съвременна техника, върха на сладоледа, ама от 1967-а година :) Точно Т-64 е основен танк за украинците, на него са базирани и последните им разработки. А оръжието на опълченците е от завзетите военни складове, предалите се части на УА, както и завладяно на бойното поле.

62

РБ

преди 9 години

Глупавите се бият,умните печелят!

61

Анонимен

преди 9 години

Проруски сепаратисти са предприели артилерийска атака срещу позиции на правителствените сили до крайбрежния град Мариупол в Югоизточна Украйна и струпват свои сили тамПримирие по путински.

60

найвен

преди 9 години

Аз се съмнявам,че вБългария са останали живи русофили,не! Просто българина е реалист и започва да осъзнава от къде идва лошото! А то идва от САЩ! И за съжаление ме е срам да си призная, че арабските държави го остановиха /по-точно народа им/ го останови преди мен!На 11 септ.2001г.бях заблуден,и сенадявах час по-скоро да ударят лошите!...не подозирайки, че това са самите те!

59

Анонимен

преди 9 години

Такива приятели са ни руснаците, че след Съединението насъскаха срещу нас Сърбия, а през Балканската пак удариха на сърбите едно рамо.

58

Kuncho

преди 9 години

Почети малко из нета и ще си дадеш отговор.Въпроса е по скоро принципен и заради демагогия или краткосрочни политически интереси не, виждам кой трезвомислещ Българин защитава отделянето на една част от дъжава на база етнически, културен или религиозен признак!При условие, че воената подкрепа идва от съседна страна!Ако намираш това за нормално, ОК.

57

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 60, това за натовците в УКрайна го слушаме една година вече, ама вчера ли оня ден не бяха заснели натовец, а руския зам-министър на отбраната или нещо подобно. Откъдето и да носите вода, остава фактът, че Русия започна цялата работа. Уж путинистите са против войната, а само се кефят на руската военщина. Шизофрения или малоумие, преценете сами

56

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 58Браво!

55

Анонимен

преди 9 години

Много ми е чудно ако русия реши да разположи ракети и елементи на ПРО в Куба или Мексико например как биха реагирали САЩ тогава!Дали пак ще ни говорят сладките приказки за "суверенен избор"на народите по тези държави?Ами в някоя страна ако започнат да избиват американци,така както се избиват руснаци в Украйна,дали САЩ ще стоят безучастно тогава?Преди да обвинявате Русия,помислете и от другата страна,монетата винаги има и две страни!

54

Анонимен

преди 9 години

До zeusНаправо се чудя как не е умрял от смях

53

Анонимен

преди 9 години

Обаче и днесаджиите са уникални, всеки ден сигурно трупат маса импресии от руските ***, като им подвърлят по някоя коричка.Иначе, зевсе, по време на боевете от ВСУ ударили танк Т-64, който се оказал по номер и списък от някаква база в...Крим. Та, не вярвам при укрите да е останало нещо от Крим, щото той вече е част от съвсем друга държава.Отделен е въпросът откъде миньорите изнамериха толкова танкове, след като миналото лято ги сваляха от постаментите из селата, разни ИС-2 и Т-34.

52

РБ

преди 9 години

Това е войната,само напразни страдания за народите!Кво изкяриха?

51

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Какви мръсни фашисти тия украинци... - нападнаха вероломно Русия с цел да и отнемат обширни територии, но руснаците мобилизираха опълчение и успяха да спрат агресора... - какви герои...

50

Анонимен

преди 9 години

Смятай Натовци не могат да се оправят с шепа бунтовници и някой друг руски офицер и ядът здрав бой!А не ми се мисл и ако Русия тръгне да воюва найстина!Ще има код "кафяво" за чернокожите Украйнски военни,така както стана с моряците на Доналд Кук!

49

zeus

преди 9 години

До KunchoБи ли посочил поне едно оръжие, което Новорусия има, но липсва в украинската армия? Моля, без доказателствата, които дори американците казаха, че са фалшиви ;)

48

Анонимен

преди 9 години

Рядко чета коментарите тука,но ми прави впечатление че симпатизиращите на Русия говорят с факти,разсъждават,струват ми се интелигентни хора!А русофобите пишат само едни и същи глупости,"***",Джуджето" и прочие,пишат без аргументи,без факти,мислят си ги от г'за!Поне четете,ограмотявайте се,та да не се излагати и вие и работодаттелите ви дето ви плащат за щуротиите!

47

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Който слушка и изпълни правилно цирковия номер... - ще има захарче, който не... - камшик...

46

Анонимен

преди 9 години

Молете се русия да не тръгне да воюва найстина,че тръгнели ще се спре чак в Берлин!Освен ако не им купят танковете срещу водка още на полската граница.