51

психолог

преди 9 години

Голяма мъка налегна тройната банда БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ . Сега те са се загрижили за народа . Това е все едно педофил да иска да стане детски учител . Тези три партии първо не са български , две са Руски на КГБ , а една е Турска на Ердоган . Точно те милеят за народа . Волен като милееше защо не дари стотици хиляди евро на бедните , а отиде на Варадеро и в Париж с любовницата си .

50

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Орешарски беше страхливец и спря строежа на "Южен поток" Това е факт !Орешарски обаче остави 9 000 000 000 фискален резерв, който гарантираше безпроблемно плащане на падежите по външния дълг.Питам Боко Тиквата :КЪДЕ СА ТЕЗИ 9 000 000 000 ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ, КОИТО ТИ ОСТАВИ ОРЕШАРСКИ ????

49

Бивш член на БСП

преди 9 години

Няма смисъл да се обяснявате на червените *** защо е необходим този заем и той е за 3 години. Вчера Мая картечарката им даде сигнал да плюят и те това правят . Ето затова напуснах тази *** партия .

48

Анонимен

преди 9 години

Горанов КОЙ е?

47

Анонимен

преди 9 години

Орешарски вез 1 милиард - лош, горановвизам 16 милиарза - добър, а!

46

светец

преди 9 години

Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!

45

Анонимен

преди 9 години

Изгаряте от желание да управлявате бедна държава пред фалти, на ви, довършете я. Какво ще управлявате бе? То няма пари, а държава се управлява с пари, иначе няма полиция, няма данъчни, няма граничари, няма чиновници и няма държава, а племе, издържащо се с частен бизнес.

44

16 милиарда лева

преди 9 години

Тиквените гербави ще вкарат тия 16 милиарда лева, от заема, в някоя банка като КТБ, и след това ще ги откраднат.

43

Анонимен

преди 9 години

До до 41Не е взимал Стига простотии. Взе 1.5 млрд. за да плати на Велчев заема. Близо 800 млн. евро взе Бойко през декември. Брутният външен дълг (на предприятия, финансови институции, държавата) на България към края на декември 2013 г. възлиза общо на почти 37,13 млрд. евро, което е по-малко с 506 млн. евро (1,3%) спрямо декември 2012 г., сочат данните на БНБ.

42

до 38

преди 9 години

Орешарски никога не е взимал 10 милиарда!Преди да дойде Борисов на власт 2009 година, Дългът тука беше 4.3 милиарда ? или 8.6 милиарда лева.След като оплюска фискалния резерв и резерва на Здравната Каса Борисов взе 2 милиарда ? дълг и го увеличи на 6.3 милиарда ?.Орешарски взе общо 1.5 милиарда ? дълг и го увеличи на 7.8 милиарда ?.Сега Борисов иска 8 милиарда ? и ще го катапултира на 16 милиарда ?.Борисов досега ще вземе общо 10 милиарда ? дълг.

41

до 41 от 45

преди 9 години

Истината е, че България всяка година има дефицит и се теглят заеми за да се покрие! До кога? На никой не му пука до кога, докато не фалираме. А нас никой няма да ни спаси!

40

до 41

преди 9 години

Ти новините не ги ли следеше?! Взе ги, докато вие го боготворихте! Тегли ги малко по-малко всеки месец, а не на веднъж, за да си спести ситуацията на Борисов сега!

39

социолог

преди 9 години

Е много умни глави това червените ***. Да попитам , след като толкова ги разбират БСП-ДПС-Атака , защо подадоха оставка . Можеше да си стоят на власт и да си теглят те заемите . Сега реват като карпатски мечки от злоба и завист .

38

Анонимен

преди 9 години

Не се полагат дори минимални усилия за ограничаване на разходите, а се тегли заем след заем... Докога така?! И не давайте Гърция за пример, щото изобщо не можем да се сравняваме нито с техните заплати, нито с пенсиите им, даже само можем да си мечтаем да сме зле, колкото тях. Все още нашеци ходят да работят там като домашни прислужници, макар и да не са колкото в предишни години.Трябва да се намалят бюджетните разходи, да се съкращава администрация, няма да стане по друг начин!

37

сс до 38

преди 9 години

Кога пък Орешарски е взел 10 милиарда бе???? събоди се или се върни в училище да учиш цифрите..... папагал

36

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ направи много добри ходове през 2009 година, когато монистрите им бяха Дянков и Трайков. Да точно Дянков, който масово беше оплют. Беше оплют, че тогава не изтегли безумни суми от рода на 16 или 20 милиарда за да покрива дефицита, ами затегна коланите. И не знам защо хората не си го набиват в овчите тикви, НО ТОВА Е ПРАВИЛНИЯТ ХОД! Затягане на коланите, реформи, преструктуриране, разваляне на рахата и комфорта на много нищо не правещи чиновници! А сега какво става, драги ми избиратели? Нищо

35

до 34

преди 9 години

В момента основната лихва на Европейската Централна Банка, ЕЦБ, е 0%. Плануваната лихва по новия ни външен дълг е 10%!????????

34

Анонимен

преди 9 години

Най-виновни от всички са отрепките от Паричния фонд, които смениха позицията си на 180 градуса след изборите и се одупиха на ГЕРБ, като продадоха и моя глас!СМЪРТ ЗА ВАЛЧО ВИНКЕЛА и Валчо Касабов, жалко че не умря при първия инсулт

33

Анонимен

преди 9 години

А га Орешарски взе 10 млрд ни ривахти, а?

32

сс

преди 9 години

Ще се позабавят докато се наговорят по колко за всеки да има??? Докато стигнат до консенсус били дпс атака бсп против, утре ще обърнат палачинката и ще кажат ммм да сега като го съгласувахме с експертите е добре да се вземе заема. (тоест като се уговорихме ние колко да получим от него)