66

Ю ес ей "Демокр

преди 9 години

Как така ще се "изтеглят" , бе ?!?! Кой им е "разрешил" ?!?! Искаме да ги "ДЕМОКРАТИЗИРАМЕ" още........ посредством оръжията на наши стабилни военни компании и "кукли на конци" като Яйцето и Кличкото !!! Нали трябва да "врътнем" някой и друг Милиард с оръжейният ни бизнес и да постабилизираме и без това "кухата" ни ХАмериканска валута ! А как БЕЗ локални военни конфликти ?!?! ...... Ирак , Афганистан , Либия , Сирия , Украйна..... Сега ще видим КОЙ ще е следващият !!!!!

65

ГЕН ЩАБ

преди 9 години

До Бобие загубите са около 2 към 1 безвъзвратни и 3 към 2 в ранени ПОВЕЧЕТО БОЙ си е с АРТИЛЕРИЯ престрелки те не са чак толкова много нещо от сорта на 200 украйнци за 80 отцепници

64

Анонимен

преди 9 години

Преди няколко дни бившия кандидат-президент, конгресмена Рон Пол пред студенти във Вашингтон заяви, че Единственото, което НАТО и САЩ могат да направят в полза на Украйна в момента е да се изтеглят от страната.

63

Боби

преди 9 години

До ГЕН ЩАБ 87Обходния път е с няколко десетки километра по-дълъг и не в толкова добро състояние. Така че за вътрешните комуникации ще е много по-удобно за ЛНР и ДНР. Така че ще си остане стратегическо място. Няма да се учудя ако след няколко седмици "профилактично" Украинците да почнат през новата линия на съприкосновение да го обстрелват.

62

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен73И защо Дебалцево не е в украински ръце тогава?А доНбаските " разбойници", както са тръгнали ще стигнат до Киев

61

Анонимен

преди 9 години

Наскоро The Strategic Culture Foundation съобщи, че в Дебалцево, заедно с украинската армия, са обкръжени и 2, 200 войници на НАТО и чужди наемници. Според изданието, 25% от състава на украинската армия, приклещена в котела е попълнен от бойци на алианса. За по-запознатите и следящи събитята отблизо и опитващи се да бъдат обективни е ясно едно САЩ доставя оръжие и обучава украинската армия !

60

Анонимен

преди 9 години

Щом са пленени и обезоръжени, защо не видяхме цветнокожи наемници, за които сепаратистите тръбят от седмици?

59

ГЕН ЩАБ

преди 9 години

До БобиГОРЕ ДОЛУ точно но с тази разлика че ДЕБАЛЦЕВО вече не е СТРАТЕГИЧЕСКО място въпреки че държи главния път между Донецк и Луганск Украйнците нямат сили да превземат който и да е от тях и НА ПРАКТИКА ЗАДЪРЖАНЕТО МУ е БЕЗПОЛЕЗНО от военна гледна точка

58

Боби

преди 9 години

До Анонимен 73Съжалявам но ще те разочаровам - Загубите са 5:1 за опълченците и дори 10:1 стигат. Трябва да разбереш че повечето хора от Донбас са миньори. Те живеят ЕЖЕДНЕВНО В МИРНО ВРЕМЕ В РИСК НЯКОЯ СКАЛА ДА ИМ ПАДНЕ НА ГЛАВАТА. Украинците са силни само кто стрелят от далече с артилерия и ракети. В момента в който започне контактен бой Украинците бягат. Или по-лошото първо ги дрогират и после ги пращат в контактен бой. Опълченци са устоявали 9-12 срещу 100 с поддръжка от БМП и Танкове.

57

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен75Само това ли можа да измислиш бе, шнорхел?

56

до 78

преди 9 години

И какво като е на Волен телевизията ?! Ами нека и по проправителствените телевизии дават актуални новини, а минали през цедката на Нато. Това което гледах бяха реално случващи се неща.

55

Анонимен

преди 9 години

фондация Америка за България моля да си намери по-грамотни писари, защото тия работят против тях.

54

Боби

преди 9 години

До Анонимен 67За момента КРИМ е енергиен заложник на Киев. за това и РФ даде на КИЕВ ток и въглища преди месец. Но на полуострова върви с бързи темпове строеж на всякаква инфраструктура - Вярно първо Военна и след това гражданска. Все още Руснаците не са се обърналли към ВЕИ, защото мислят че ще имат сухопътен коридор от ДНР през МариопулМариопул е точно за това толкова фортифициран от Украинците за да няма сухопътен коридор до КРИМ. Е Опълченците и него ще превземат.

53

nqkoi

преди 9 години

До АнонименДо човека гледал кадри по Алфа. Човече, Алфа ТВ е на Волен, който се спонсорира от източните ни 'приятели". Та за Волен и братушките, всички които не са съгласни с Путин са фашистки елементи! А кадрите с ухилените *** са от филми за възрастни- не ги гледай!

52

ГЕН ЩАБ

преди 9 години

Какви са тия "ЗРИВОВЕ" ?!

51

ГЕН ЩАБ

преди 9 години

До weissснимки това онова но са 40-50 човека макс и то не е ясно от къде са в момента няма зривове в Дебалцево СЛЕДОВАТЕЛНО И НЯМА как да има ПРОЧИСТВАНЕ

50

Анонимен

преди 9 години

Понеже украинските войски се изтеглят, та затова Потрошенко евакуира семейството си от Киев! Интересна работа! Да не очаква гости ??

49

Боби

преди 9 години

1. Дебалцево е поне 25 кв километра едно-двуетажни къщи. Такава облас не може за ден да се прочисти. Вчера Опълченците са стигнали до центъра и са поставили своя флаг но всичко на Юг от ЖП линията все още не прочистено.2. Дебалцево е стратегическо място защото е на кръстопът М03 и М04 основни шосета. М03 свързва Луганск с Донецк директно. М04 е Ростов вътрешността на Украйна.3. За разлика от паркетните генерали и самия Потрошенко водачите на ЛНР и ДНР са там и даже единия ранен при престрелка.

48

Анонимен

преди 9 години

По Алфа гледах за част от местното население ,които се крили в разни подземия, горките хора. Та една жена каза, че имало пияни ***, които им се хилили и насочвали оръжие към тях. Една баба с внучката си паднала, а те и се подигравали и пак насочвали оръжието си. Това много ми напомня на филмите за Втората световна война и хитлеристите. Не каза само дали не са викали "Ей руски Иван".

47

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо Анонимен 62 КРИМ е на същия хал уши не бързай с честитките----------на кой хал,бе? Да не би МВФ да им диктува на Крим цените на енергоносителите? Ти се шегуваш!