38

Сашо

преди 9 години

Като чета коментарите... Много пари налива Путин-ката в пропаганда бре...

37

Анонимен

преди 9 години

Аз като човек, живеещ в Европа бих препоръчал политиците да не ползват двоен аршин, защото ще го поемат двоен... и те така...

36

Анонимен

преди 9 години

изказване на бившия външен министър на германия Йошка Фишер от преди няколко дена ;- Нео либерализма ,който наложиха САЩ на Европа и останалия свят се провали ,САЩ тласкат света в катастрога. Никола Саркози - След събитията които последваха след киевския майдан и случващото се в източна Украйна ,то напълно оправдавам реакцията на Русия както за Крим,така и за конфликта в Донбас.

35

русофил

преди 9 години

Ми Кой Америка ли може да ги променя само,!?

34

Анонимен

преди 9 години

Русия не можела да променя силово границите си,ама САЩ и Обонго можели-справка разделянето на разпарчетосването на Юославия и създаването на откровенно ислямизирани (държави) като Босна и Косово ,анархията и кървавия терор който днес е в Сирия,Либия,Ирак,Ливан,където стотици хиляди хора намират всекидневно смъртта си. Антихриста е в САЩ и в името на човечеството САЩ трябва да бъде сразен и унищожен,иначе краварника ще унищожи света.

33

Bulgatani

преди 9 години

Сбогом, Америка! Русия, напред! Светът никога повече няма да бъде еднополюсен.

32

Анонимен

преди 9 години

Значи Америка може, а Русия не?! И защо така? Защо вие можете да разделите Югославия? Кое ви дава право?

31

1

преди 9 години

Ние бе бяхме ли границата на европа ? Когато говорят за промяна на границите, това нас засяга ли ни ?Или задавам груби въпроси ?

30

Анонимен

преди 9 години

Меркел и Германия никога не са били в състояние да пазят мира в Европа, поради простата причина, че Германия е една окупирана държава. До 1990г. Германия бе наполовина окупирана от САЩ, на половина от СССР. След като СССР се изтегли и Германия се обедини, сега тя е изцяло окупирана от САЩ. В германия има 120000 американски войници и те държат контрола върху разположените в Германия ядрени оръжия. Във всеки един момент САЩ може да започне война срещу Росия от територията на Германия.

29

хей Обонго!

преди 9 години

Значи Америка може силово да променя границите, а Русия не може. Ами Косово - кой го създаде? Америка или Русия? Американците съсипаха и раздробиха Югославия, избивайки стотици хиляди хора. Америка е империята на злото, което трябва да бъде смазано.

28

Анонимен

преди 9 години

До zeusПочти съм сигурен, че има и български наемници, *** и Боко има да хълцат пред камерата.Пепел ти на устата. Ако наистина има, ще трябва да бягаме през девет земи в десета. Руснкът такив неща не прощава.

27

Анонимен

преди 9 години

и ще поведе червения ДРАКОН воина срещу жената с корона от звезди и ЩЕ ВОЮВА срещу нея и децата и НО ЩЕ БЪДЕ СРАЗЕН ------- БИБЛИЯТА

26

Киро

преди 9 години

Да всемем да питаме Сърбите как им вземаха Косово и кой ги бомбандира докато се опитваха да си запазят целуста на страната си.

25

дресьор

преди 9 години

Брей, нахален , брей!

24

Сандо

преди 9 години

Кой го казва, тия дето прекроиха границите в Европа и създадоха Косово

23

капитански

преди 9 години

а какво се случи в косово...а ...кой прекрои границите...в европа...

22

Анонимен

преди 9 години

Нито американците, нито руснаците имат право да прекрояват граници! Вместо да се карате кой крив, кой прав, замислете се как бихте реагирали ако утре турците решат да анексират Кърджали например... Щото според тях това, пък и повече, преди време е било част от Османската държава.... Всеки си има някаква истина, въпроса е че не е право да се подклаждат войни и да се избива мирно население.

21

Анонимен

преди 9 години

Патова ситуация между Запада и Русия, като в шаха. Оттук натам развитието на ситуацията зависи единствено от това чия страна ще вземе Китай - ако подкрепи Русия, Западът ще го духа, ако изтъргува Сибир за подкрепа на Запада - Русия ще го отнесе.

20

Емил Николаев

преди 9 години

2005г.когато Обама посети Берлин нито баба Яга го прие на разговор нито го допуснаха в Американското посолство....а вися като *** на ограда на около 2км. на един площад след което се омете в неизвестна посока.....Те това е м-р Уйкен!

19

Анонимен

преди 9 години

А,че тя не доказва ли обратното бе *** ;) "Русия граничи с когото си иска г-н маймун!