55

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Александър: ,,Целта е възстановяване на "великия" Съветски съюз.С лагерите и с вечната дружба.Конфликта в Украйна просто показва нагледно какво ще се случи при подходяща ситуация и в България.Тук слугинаж дал Господ.''ДА, ТОЧНО ТОВА Е ЦЕЛТА И БЪДИ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ПОСТИГНАТА!ОТ СЕГАШНИЯТ НИ СЛУГИНАЖ КЪМ ЗАПАДА КАКЪВ ПО-ГОЛЯМ МОЖЕ ДА ИМА?ЗА 25 ГОДИНИ ОТ ГЛУПОСТ И НАИВНО ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ХАРЕСАМЕ ПОВЕЧЕ НА НОВИЯТ ,,ГОЛЯМ БРАТ''САМИ СИ СЪСИПАХМЕ ПАЗАРИ В РУСИЯ, ЕКС-СССР И АЗИЯ ЗА МИЛИАРДИ $-И!

54

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Питам се какво извинение ще измисли *** за пред майките на загиналите русначета... - тоя път номерът "за родину", за Сталину" май няма да мине...

53

TPE3BEH

преди 9 години

Всичко е оркестрирано от масква.

52

TPE3BEH

преди 9 години

Безумията на продажните драскачи минават всякакви граници - повтарят руската пропаганда като развален грамофон.Не русия била подпалила конфикта ми САЩ бил.Само където руските войски окупираха Крим, Донбас и Луганск. И на децата вече им е ясно, че т.нар. "опълченци" са руски спец части, които толкова добре боравят с оръжие, че успяват да изтласкват все повече и повече украинските военни части. В тези регионни никога не е имало подтискане на рускоезичното население, никога не е имало опълчение

51

zeus

преди 9 години

До бандеровчеЗащо говориш в множествено число, там хората гинат, а ти пишеш от вас. Грабвай автомата и отивай да помагаш!

50

zeus

преди 9 години

Това е едва начало, началото на края за краварите. Дано лидерите на ЕС разберат колко е вредно да работят за интересите на САЩ, а не за своите собствени.

49

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Разбрахте ли, защо е починала оная руска баба, която бе хваната в супермаркет да краде краве масло... - казала няколко думи по адрес майката на ***...

48

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

УКРОНАЦИСТИТЕ СА СЕ ОПИТАЛИ ДА ПРОБИЯТ НА 4 ,,КРАЗ''-А ПОД ПРИКРИТИЕТО НА ДВА ТАНКА.ОПЪЛЧЕНЦИТЕ СА СРЕЩНАЛИ ПАЛАЧИТЕ СЪС СТРЕЛБА В УПОР СЪС ВСИЧКИ НАЛИЧНИ ВИДОВЕ ОРЪЖИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО ПРОТИВОТАНКОВО,МИНОВРЪГАЧКИ И АРТИЛЕРИЯ.СЛЕД БОЯ НА ИЗХОДНИ ПОЗИЦИИ ЗА ВСУ СЕ Е ВЪРНАЛ САМО ЕДИН ТАНК С РАНЕНИТЕ НА БОРДА А ОПЪЛЧЕНЦИТЕ СА ИЗГОРИЛИ ОСТАНАЛАТА ТЕХНИКА НА ПРОТИВНИКА: <<КРАЙ ЧЕРНУХИНО ДОБИВАЮТ РОТУ КАРАТЕЛЕЙ ,,КИЕВСКОЙ РУСИ|ВОЕНКОР.ИНФО

47

Александър

преди 9 години

Целта е възстановяване на "великия" Съветски съюз.С лагерите и с вечната дружба.Шантажа сега не е с политически,а с икономически средства-ше ви пуснем газ,ако слушкате,таварищи.Конфликта в Украйна просто показва нагледно какво ще се случи при подходяща ситуация и в България.Тук слугинаж дал Господ.

46

СС

преди 9 години

Русия само да не изненада САЩ през задния двор и да им влезе от към Тихия океан както са си спокойни че военните действия са в Европа и тогава ще почустват лъзгавия.

45

след мобилизацията

преди 9 години

След като на Обамата толкова много му се воюва с Российската Федерация, защо не изпрати американски войници да се бият? А той праща украински солдати. А може би скоро и български? След мобилизацията?

44

без милост

преди 9 години

Кръстоносците ще тръгнат срещу Русия като аслани, ще ги връщат от там като груз 200.

43

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Когато има конфликт между две или повече държави... - и една от тях е Русия... - не е нужно да се разследва кой е виновника...

42

#$&

преди 9 години

Време е за равносметка и отговор на въпроса какво търси Америка в Украйна? Какво представлява ДОНБАСС и защо е толкова ценен? Историята ясно показва последователността с плачевни резултати за населението..

41

сияйни перспективи

преди 9 години

Пред украинските войници има сияйни перспективи. Или да бъдат застреляни отпред от армията на ДНР и на ЛНР, или, собствените им командири, да ги застрелят в гърба. За дезертьорство.

40

Циганин

преди 9 години

Ако Русия иска Киев то е въпрос на 1-2 дена да стигнат опълченците на ЛНР и ДНР -само ще пусне част от ВВС -си за да поразчисти коридорче за път до Киев и то без да използва редовната си армия и опълченците утре ще са в Киев ,но те не искат нито Украйна ,нито Донбас ,те искат да не се държат с тях от Вашингтон ,Берлин ,Париж и Брюксел както се държат с нас ,с Букуркещ ,с Будапеща ,с Багдад ... като васали и провинции .

39

пълна глупост

преди 9 години

Този план е пълна глупост. Защото в него не присъстват нито ДНР, нито ЛНР, пострадали от агресията на фашистката хунта в Куев. Ако има мир, той ще настъпи или след победата на опълченците над укрофашистите, или ако ДНР, ЛНР и хунтата директно преговарят. Педро Пороченко, обаче, има заповед от Цру да протака войната, независимо от жертвите, за да могат Сащ да се заяждат с Русия.

38

Анонимен

преди 9 години

До да свършваВчера говорих по скайп с човек от една много голяма фирма в Москва. Имаха поръчка към моята фирма. Отказват се хората. Само едно повтаряше момичето: трагедия, рубль, кризис...Дори автомобилите по улиците на Москва са оредяли.

37

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

На Красная плосшчад, точно пред землянката на мумията - вече се строи бесилка... - ще бесят едно грозновато, плешиво джудже с голям нос... - секс - символ на Русия...

36

Анонимен

преди 9 години

43 - до края на 2017 Русия ще се възстанови икономически. а легендите за възхода на САЩ ще ги видим другата година като изберат новия президент....