171

Анонимен

преди 9 години

Забелязвам обаче, че коментарите със скрита и тънка ирония спрямо Русия и Путин седят без нацъкани минуси от платените драскачи на Волен и фанатиците от БКП -Те просто неразбират такива коментари дали са в тяхна поза и "от техните" или НЕ!Толкова ви е умствения потенциал и от километри си личи! Русофилчета смешни..Айде цъкайте минусчета сега, тука няма скрита ирония и ясно е написано, нещо което ви уличава в безмозъчност и пропаганда . Дай дай минуси дай ...

170

Шоп

преди 9 години

Не ща да напомням, че в случай на влошаване на обстановката, Украйна има самолети да направи един-два рейда и да попилее доста от опълчението. До момента само бухат с артилерия в отговор на атаките на руснаците. Мобилизацията също си върви, въпреки руската пропаганда - дори да не наберат 50 000, и 15-20 000 ще свършат работа.

169

Анонимен

преди 9 години

Целият свят мрази Америка просто ,защото Америка е събрала в себе си най-гадните копе*ета от целия свят-държава на амбициозни хора оставили род и родина в името на личния успех.Руснаците могат да намерят съюзници навсякъде без да влагат една рубла стига да знаят какво да обещаят.

168

Шоп

преди 9 години

До До шоп 223 При Иловайск беше обратното - 2000 бяха обградени от 4-5 000. Освен това точно тогава руснаците вкараха войски в гръб на укрите. Освен това тогава украинците атакуваха, а сега защитават укрепен район. Пък конкретно за Иловайск тогава много се чудех защо се задълбават толкова, беше ясно, че правят тактическа грешка.

167

Анонимен

преди 9 години

А какво му е на Милошевич! Това че не искал да му се разпадне държавата ли? Или и ти си зомбиран с глупостите на краварите, които ги плещат за да оправдаят поредното си насилие и безобразие. ***!

166

Анонимен

преди 9 години

Вчера ,Виктор Муженко- Н-к .Генералният щаб на Украйнската армия ,потвърди че на територията украйна ,няма руски войски.Явно писаното тук, е изсмукано от пръстите на краката.Кръвопролитието започна ,заради изпращането та т.н. ,,десен сектор.. в донбас и убиването на над 30 граждани - иза заканите на тимошенко ,,да бъдат избити с атомни бомби ,5-6-7-милиона,рускоговорящи, щом трябва,,Друг *** ,също юдео-хохол, пък говореше за избиване на 15 милиона .Също с атомни бомби.

165

Анонимен

преди 9 години

Глупости!Крим го искаха НАТО преди да падне Янукович и затова руснаците си го взеха.Руснаците винаги го играят ответен удар.Пожелавам им някой ден да си разменят ролите с американците и да са първи.Няма ли някой нов Распутин в тази държава,че лично на мен ми доскуча?

164

Шоп

преди 9 години

До Анонименкакво лошо има хората да печелят от туристи?------------- Аз нима казвам, че има нещо лощо? Напротив, похвално е да си хотелиер, мениджър и т.н. Браво на вас, че обслужвате руски пенсионери, те също са хора и имат нужда от почивка и курорт. Аз също когато ходя по хотели обичам да ми е комфортно и уютно.

163

До шоп 223

преди 9 години

Шопе, шопе, то и на укропите не им се вярваше за Иловайск, ама така ги смазаха, че още им държи влага. Но явно още малко им трябва, да ги приключват и да тръгват към Киев! Какво се мотат? Нямам търпение да чуя как ще завият на умряло западните клошари!

162

Нов човек

преди 9 години

Притисната е баба ти! Като слушам как ги лупят около Дебалцево! Този път мисля че на нато-нациките няма да им се размине, както през септември, когато спряха напредването на опълченците към Мариупол. Тоя пък ще ги подгонят докъдето стигнат. Бандеровците на запад, там, като си ги харесват да си ги приема еуропката - Полша, Австрия, Германия. Да си ги гледат, хранят и поят. Лика прилика са си. Мародери! А това нашите *** са вече такова бездарие, просто срам и позор!

161

Шоп

преди 9 години

Интересно как 2000 човека обграждат 10 000, при това отстрани стоят още 10 000 от войските на "обградените". Поживем-увидим. Разбирам, че ви звучи хубаво, но все още се съмнявам да ви се получи.

160

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

До дамдумНе е четири пъти по-еевтино, но е по евтино тук за руските пенсионери.Да не говорим за хубавия ни климат!

159

Анонимен

преди 9 години

А САЩ притиснати отдълг над 18 трилиона и 100 милиарда долара(вчера),са яхнали колесницата на войната .

158

Гиганта

преди 9 години

До злобно джудже: Не знаех, че Сев.ледовит океан бил на Канада !

157

дамдум

преди 9 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРПенсионерите руски са тук целогодишно с изключение на дните за получаване на тъпата виза!....................А като си с тях на ти защо не ги попиташ защо са тук през цялата година пенсионерите а не са в майчината Русия??Отговора ти го казвам още сега тук е 4 пъти по евтино от русия с пенсията си тук може да живее като човек а там са кучета

156

Анонимен

преди 9 години

А команден център на НАТО в София, какво е?Защо в София според теб?

155

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

До шопРаботя с руснаци и печеля от тях.

154

Шоп

преди 9 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР Тебе какво те притеснява тяхната виза, нещо много навътре го взимаш? Да не си руснак?

153

Наблюдаващ

преди 9 години

Днес.бг, (***,...) - вече започвам да се забавлявам с глупостите, които въртите постоянно на различен глас :)Путин бил "притиснат в ъгъла" и приел "войнствено поведение". Защо? Защото така казал Киев...:)))"Киев твърди, че бунтовниците са подкрепяни от 9000 руски войници..."Киев всеки ден твърди толкова лъжи и щуротии, че трябва да си едноклетъчно, за да го приемеш насериозно.

152

Анонимен

преди 9 години

Шопе те Русия и Китай бяха наложили вето срещу бомбандировките на Югославия от НАТО,но Благородна наковалня се състоя.До ден днешен се бистри дали този КАЗУС не е нарушение на международното право.Явно не е.