28

Анонимен

преди 9 години

Управляващите нямат вяра на прокурорите и затова промениха закона. Лесно, практично и удобно. Има криминализирано престъпление, има проблем, отменя се, няма и проблем. *** после че гарбавите не са комунисти. Дончева прие закон за един човек и сега пак, видно от прочетеното.

27

луд гидия

преди 9 години

А какво стана с възстановяването на изтритите записи от апаратурата в чужбина,кой КОЙ замълча по въпроса?Заащо не ги подложиха всички тези мошеници воглаве с ЦвЦв на детектора на лъжата?Какво тогава е изтривал оня рожденик от харддиска след като няма нищо специално като нарушение на законодателството?ВЪПРОСИ много!

26

невинен

преди 9 години

Това е най-невинният човек,обвинен несправедливо,оскърбен от недоверието към него.НЕ СМЕ И ОЧАКВАЛИ друго решение на съда.Та те пускат на свобода убийците,хванати на местопрестъплението,какво остава за тези"чисти души".Да му е честита невинността.

25

Анонимен

преди 9 години

Виновни са и слугинските НПО та които много крякаха за съдебна реформа, а проспаха тая далавера. Ние сме кучия *** на Европа.

24

камиончо

преди 9 години

до 24Прасица Янакиева ако беше свалила 20 кила-щеше да е във форма да краде още!

23

Анонимен

преди 9 години

Цецо е доказал, че мисли за народа. Не даде възможност на бандитите да се развихрят, арестуваше наред, виновни или не, без значение. Натисна гадните работодатели да не печелят толкова много, да му плащат на него щото поддържа 6 апартамента. Подслушва всичко читаво което печелеше за да му плащат и те и да са сигурни в бъдещето на бизнеса. На Тези които отказаха заведе дела за да ги изтръска здраво. Как да не го оправдаят, кой съди милионер у нас? При това десен та-ак на Буда

22

Анонимен

преди 9 години

Между другото прокуратурата и правната общност въобще не са невинни в тая поправка Ц-1. Защото са я проспали и нито енформираха медиите, нито пък прецедента взе отношение и той е в кюпа. И опозицийката си трайкаше. Абе управлява ни осморна коалиция. Сега се видя. Няма мърдане. Честито на амнистираните.

21

Анонимен

преди 9 години

Главата не пада по-далеч от гилотината, така че споко!

20

РБ

преди 9 години

Погледнато сериозно,всичко в БГ е несериозно,така е Цвъчко,така е!

19

Анонимен

преди 9 години

Да не би вносител да е Росица Фалитова Янакиева и затова вече да си я прибра господ при такъв грях? Медиите интервюирайте вносителя, това е най- печения депутат. Железен е. Целия парламент му е повЕрвал.

18

Анонимен

преди 9 години

Правилно преди няколко години България беше изобразена,като клозет!А това е на-невинния човек,когото съм виждал!

17

Анонимен

преди 9 години

DANO GO OSADIAT PO DRUGITE DVE DELA. CAKAME GO V CENTRALEMN SOFIISKI ZATVOR. OTRED 1. DOBRE DOCHAL BICH MINISTRE...

16

Анонимен

преди 9 години

Аз съм Измамник Долен, моля и измамите ми да бъдат декриминализирани и прокурора да ми прекрати делата както ще си е законосъобразно. И нека продължи съдебната реформа. Силна е волята за реформи виждам, да си мамя спокойно да не се стряскам. Може и да ме подслушват незаконно аз като мамя без това да е престъпление не ми пречи.

15

стрелец

преди 9 години

Чуя ли думата прокуратура,ръката ми посяга към кобура!

14

Гримов

преди 9 години

До 3 : Дали и в живота си толкова глупав, или само по форумите, където трябва да поддържаш това, което са ти наредили ? Понякога наистина се чудя може ли да съществуват толкова *** индивиди ...

13

РБ

преди 9 години

Колко е доволен Цецко!

12

Анонимен

преди 9 години

Това епоредния провал на Прокоратурата. Да напомнин и Аферата Костинброд.Така е когато "Прокоратурата" се ползва за политически цели.Трябва да бъдат осъдени тези които съшиха с бели конци тези афери за да се докопат до властта.

11

Анонимен

преди 9 години

Прокуратурата е купена от мафията на крадците на катерушки. Ако Цветанов не беше спрял подслушването откраднатата народна катерушка щеше да бъде намерена.

10

до 6

преди 9 години

Човек, прокуратурата поддържа обвинение по престъпление, което е гласувано от Народното събрание. В случая след като Народното събрание (дето ЦЦ е депутат и шеф на парламентарна група) е гласувало че вече няма такива престъпления, прокуратурата е длъжна да се откаже от обвинението. Това е нещо като амнистия. Обърни се към депутатите, те дали са независими.

9

Вещ

преди 9 години

Като обезщетение за неправилното обвинение прокуратурата му подарява един апартамент.