125

хей украЙнец

преди 9 години

На всеки с коефициент на интелигентност над 20 е ясно, че изобщо не си украинец. Ти си класическото определение за ***, при това доста изпаднал.Имам приятелка украинка, женена за българин и знам от първа ръка за какво става дума там. Близките и избягаха от украйна и нямат никакво намерение да се връщат там. А там е такава мизерия, каквато тук не е имало. Виденовата зима е като истински рай, в сравнение с условията там. А хората направо са умрели от страх и не смеят да надигнат глава.

124

преди 9 години

До ШопТи да не си от украинските шопи та пееш украинският химн?

123

Трудовакъ

преди 9 години

Потрошенко явно е изпаднал в умопомрачение. По - добре да каже кой точно и защо нареди свалянето на малайзийския "Боинг" в Източна Украйна. Добре е да надзирава както армията, така и наемническите подразделения, които тероризират населението в Източна Украйна. Защото те имат тежко въоръжение, каквото им е предоставила от складовете си украинската армия. Опълченците нямат ракетни комплекси "Град", с които бе обстрелван Мариупол. И накрая - да не забравя, че търпението на народа не е безкрайно...

122

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До БГБаахти интересния парадокс? Путлеропитеците в своето извратено робско съзнание смятат България и Русия за една държава! Те затова наричат родоотстъпници всички които изобличават агресора Русия! Също като Бунта на русофилите през 1886 година !Те горките разбират ,че Русия ги използва като ***,чак когато Стамболовия съд ги изкарва на разтрел като национални предатели ! Тез тука са същите *** !

121

преди 9 години

До ukrainecТова е война бе чучуло. Ако българия не беше съюзник на Германия нямаше да има и руснаци в нашата добруджа. Много добре цетираш,а сега ми обясни какво превеше в България 3ти украински фронт от 1944 до 1947 година в БЪЛГАРИЯ? УКРАИНСКАТА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ.............

120

Анонимен

преди 9 години

Всичко е пропаганда бе хора. Така се убеждават по-простите хора по света, че уж Русия са агресори, империалисти и т.н. Така се управляват масите - с лъжи, изказани като истина и повторени сто пъти.

119

Анонимен

преди 9 години

190 Украинец, през 41 руснаците нападнали Германия?... Оооо след като прочетох това, майдана и обстановката в Украйна просто не ме учудват. Това даже немците отказаха да го коментират. Само Яценюк такава простотия изръси, а ти си втория от който я чувам.

118

ukrainec

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ"КАВАЛЕРИСТИ,БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛ,ЧЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН НА РУСИЯ ЗАДЕТО ПОМОГНА ДА ИЗГОНИМ ТУРЦИТЕ! НО КАКВО ПРАВЯТ СЕГА ВЪОРАЖЕНИТЕ ДО ЗЪБИ КАЗАЦИ В НАШАТА ДОБРУДЖА НАСРЪХНАЛИ СРЕЩУ НАС!ЩЕ ГО БИЕМ И СМАЖЕМ КАТО ВСЕКИ МРЪСЕН ВРАГ КОЙТО ПРЕЧИ ЗА СЪЕДИНЕНИЕТО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ !Ген. Иван Колев ; Додрудж--1916 год.

117

БГ

преди 9 години

НЕ му се връзвайте на тая *** УКРАИНЕЦ.. Това е засран мозък, той не мисли, той знае.. Fish don't think, fish know... По всичко личи, което е много жалко че Укр хунтата вече е получила инструкций за започване на военна офанзива, а тези провокаций са предпоставка и подготовка, както снайперистите на майдана и Бойнга и Одеса. Жалко че Путин ги спря през август, ако не беше, тая гнус днес нямаше да я има в Киев и америкосите от ЦРУ също щяха да са изметени, заедно със синчето на Байдн и другите

116

Анонимен

преди 9 години

СПРАВЕДЛИВ, кефиш ме брато! Драго ми е когато виждам, че има все още мислещи българи! Жив и здрав да си!

115

Анонимен

преди 9 години

Не разбирате ли, че всички издънки са от руския православен башибозук?Путин вкара оръжия и ги даде в ръцете на обикновената ***, само и да нагади на "враговете".

114

хей украЙнец

преди 9 години

Сестра ти има друго мнение по въпроса.

113

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВПутлеропитеците нещо се объркаха-наричат родоотстъпници противниците на агресора Русия!Ама то няма никаква логика-България е в НАТО и ЕС,Русия обяви НАТО и ЕС за врагове,тоест и България включително.Тогава родоотстъпници трябва да са тези които са с Русия-не е ли така?А бе нещо се обърках-направо да викаме ген. Колев !

112

Псаки

преди 9 години

Укр властите и Ройтерс ни казаха че имало прехванати разговори.. ние не можем да ви ги покажем, но трябва да ни вярвате... А кому это выгодно - спрашивал тов. Сталин - Населенито в Мариопул е проруски настроено, явно хунтата в Киев иска с един атентат пона 3 неща да направи: 1. да сплаши населението 2. Да обвини опълченците пред света 3. Да настрой местното население против ДЛНР- А каква би била ползата на опълченците да обстрелват мирното население което е проруско? - Никаква полза, напротив

111

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До хей украйнецБие точно тя всеки път !На всички *** ще направя малка дупчицаИ няма никога да допълзят до теб !

110

хей украйнец

преди 9 години

Ама защо така на запад не ви искат много. Плащат само на господарите ви в киев, за да ви хвърлят в месомелачката, ама като поискате убежище получавате по един среден.О отворени обятия приемат само някои от жените ви. Е и с разкопчани панталони.

109

Румбо

преди 9 години

Опълченците са виновни за всичко:малаиския Боинг,Шарли Ебдо,ИДИЛ,химическото оръжие на Садам(дето го няма),атентатите срещу СТЦ(09.11) и всичко друго за което се сетите!САЩ и питомците им са невинни като млади агънца

108

Анонимен

преди 9 години

Агонията на империята е придружена с много кръв.

107

айде на мекото

преди 9 години

ЗА ДА СТАНЕШ ***-РУСОФИЛ И АТАКАКИСТ,ТРЯБВА ПЪРВО ДА БЪДЕШ КАТО СИДЕРОВ - ХОМОСЕКСУАЛИСТ!

106

Анонимен

преди 9 години

ЦРУ е майстор на звуковите компилации. Може и разговор от вчера между Мерлин Монро и Елвис Пресли да писне.Услужили са на подопечните укри.