47

Анонимен

преди 9 години

Кризата в света започва по-изразено от 1789 г. след "великата" във злото "революция" във Франция, дело на масоните.После продължава с "великата" във злото "революция" в Русия през 1917 г. дело пак на масоните.И от тогава нещата са все по-зле и все по-зле

46

гачно

преди 9 години

съседите взеха да се усещат че европата и нато са един голем куп,ама българина нали е *** цървулл....

45

Тервел

преди 9 години

до евроатлантиците сега България богата ли е?доходите високи ли са?здравеопазването на какво ниво е?

44

Анонимен

преди 9 години

долу ес!!!свобода на народа!!! вън на нато от българия!!!да живее дружбата ни със русия спасителката на православното християнство!!!

43

Анонимен

преди 9 години

Гърците веднъж са се опарили с комунисти от тогава никога няма да дадат властта на комунистите.комунистите в Гърция като са дошли наверемето на власт и са почнали обичайните си идиотизми с рушене на църкви и и рушене на историята.И гърците им е писнало и са ги изгонили.

42

Обзор

преди 9 години

Европа е в криза. Криза дълбока и трагична. Тя не е толкова икономическа, колкото духовна.

41

Анонимен

преди 9 години

Комунизма не е алтернатива.Ние все още живеем в комунизъм и ако беше алтернатива щеше да си личи.Не знам защо намесват само Сорос комунистите, а не намесват и Мордохей, Бланк, Юдашвили, Каганович, Троцки, Йосиф Тито, Гея и т.н.Въобще "революцията" в Русия е дело на 90 % от евреи. Даже в Русия са им казвали жидоболшевики.А Сорос е само един от многото евреи.Но мнозинството евреи в световният политически и финансов елит са с леви и ултралеви убеждения. Тях разбира се комунистите не закачат...

40

Анонимен

преди 9 години

Просяците нямат право да капризничат. Английска народна мъдрост.

39

на Дявола брат му

преди 9 години

Гъркът ортак с Дявола става, щом е за печалба!Гъркът брат си ще продаде за пари!Гърците-евреите на Балканския полуостров!

38

Анонимен

преди 9 години

Сириза не са комунисти.Ултралеви са.Нещо като нацистите.

37

Анонимен

преди 9 години

Гърция дали ще излезе от еврозоната? Това е въпроса. първо трябва да излязат от еврозоната и после от ЕС.

36

Долу БКП!

преди 9 години

Пасок доведе гърците до сегашната мизерия.И е нормално да са сега на дъното. Даже могат да изчезнат като партия.Гърците не вярват на лъжци и ***.А комунистите им имат както винаги няколко процента.В центъра на Солун на пл. Аристотелус комунистите бяха поканили рок състав да изпълнява метъл песни. Беше ми странно, уж комунисти пък рекламират рока. Иначе плакатите им са като плакатите на комунистите в СССР, същата глупост с червените връзки и униформи.

35

Анонимен

преди 9 години

1. Гърция напуска ЕС2. Великобритания напуска ЕС3. Германия разпада ЕС

34

РБ

преди 9 години

Бях чувал,че в Гърция има много комунисти,но сега се убедих!Тяхна си работа!

33

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Гърция направи сериозна крачка към свободата и независимостта !Им ли учудени ?Все пак това е родината на демокрацията и бивша империя !Ние сме робски народ за съжаление и освен да злобеем срещу по-смелите народи нищо друго не умеем.

32

Анонимен

преди 9 години

Гърците какъв голям ще си го набият с тая Сириза...бедна им е фантазията!

31

Анонимен

преди 9 години

Ако гърците напуснат ЕС какво ли ще стане със 150 000 *** от България, бачкащи в Гърция? 1. Връщат ги незабавно в БГ?2. Гонят ги в ЕС?3. Изяждат ушите на българите, унищожават всичко останало като ***?4. България се превръща в бунище на отпадъци?

30

ИСТ

преди 9 години

Явно и Гърция има шарани, които кълват както глупавите българи на празната кукичка на Сидеров.

29

citizen

преди 9 години

Хайде пак се почнаха мантрите колко е добре комунизЪма. Пенсионерите обиколихте пазарите и сега почнахте да щракате по клавиатурите.

28

Шит хепенс

преди 9 години

И ся кво на Керкини с визи ли ще одим